SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 08:52
Witam,czy macie też problem z zalogowaniem się do swojego konta na allegro?? Bo ja od rana mam jakieś właśnie z tym problemy.Samo przeglądanie strony działa ale nie można się zalogować
lordjahu
(lordjahu)
2 Kwiecień 2013 09:05
Mi wszystko działa bez zarzutu. I logowanie i wyświetlanie. Najw uruchom ponownie i jak trzeba zainstaluj Flasha nowego
SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 09:06
Na facebooku sprawdzałem i dużo osób ma ten sam problem co ja więc coś jest na rzeczy
Brosser
(Serafin Eu)
2 Kwiecień 2013 09:06
Dwie 2h temu się zalogowałem na allegro kupiłem coś i wywaliło mnie. Teraz nie da się zalogować, muszą mieć jakąś awarię albo coś robią :evil:
SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 09:10
Awaria,bo są zdezorientowani i nie wiedzą co się dzieje…Na facebooku wypytują ludzi z czym maja problem
ahonen97
(ahonen97)
2 Kwiecień 2013 09:12
Ja przed chwilą zamawiałem dysk nie miałem problemu ale dzisiaj rano nie mogłem wejść na allegro. W tej chwili sprawdziłem i zalogowałem się na allegro u mnie działa
matty24
(matty24)
2 Kwiecień 2013 09:54
U mnie w tym momencie nie działa.
ja sprawdziłem ale na starym allegro jest OK a na nowym kłopoty przez te ciasteczka górny pasek na allegro .
Szuwar_R
(Szuwar Cmg)
2 Kwiecień 2013 10:43
mi też nie bangla ani na firefox ani chrome
silvver
(silvver)
2 Kwiecień 2013 10:52
Rekompensaty za problemy z dostępem do serwisu 2 kwietnia 2 kwietnia od godziny 06:06 to 06:42 występowały problemy z dostępem do Allegro. Zgodnie z zasadami rekompensat za awarie techniczne, oferty kończące się 2 kwietnia między 06:06:00 - 06:57:59 przedłużyliśmy o 24 godziny. Przepraszamy za utrudnienia.
http://news.allegro.pl/article/5751-rek … 2-kwietnia
Przerwa techniczna 3 kwietnia W środę, 3 kwietnia, Allegro i wersje mobilne strony będą niedostępne z powodu przerwy technicznej. Przerwa potrwa od 4:00 do 6:00. Oferty kończące się w tym czasie przedłużymy o 24 godziny. Przepraszamy za niedogodności spowodowane brakiem dostępu do serwisu.
http://news.allegro.pl/article/5519-prz … 3-kwietnia
Czyli, coś im padło, naprawili na szybcika (pewnie dlatego niektórym dalej nie działa), a jutro będą robić z tym.
max1234
(Max Graczyk)
2 Kwiecień 2013 11:53
KOMUNIKAT Dzisiaj w godzinach porannych występowały problemy techniczne z serwisem Allegro. Były one związane były z atakiem typu DDoS, który został skutecznie odparty. Obecnie zmagamy się z kolejną falą tego ataku polegającego na próbie zablokowania dostępu do serwisu. To właśnie stąd problemy, których niektórzy z Was (około 20% użytkowników) doświadczają. Nasze IT pracuje nad przywróceniem wszystkim płynnego i bezpiecznego dostępu do serwisu. Aukcje kończące się w czasie kłopotów technicznych zostaną przedłużone zgodnie z regulaminem. Przepraszamy wszystkich, którzy próbują w tej chwili bezskutecznie korzystać z Allegro.
https://pl-pl.facebook.com/allegro
No to już wszystko wiadomo (u mnie Allegro też nie działa)
SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 11:59
Znowu zasłaniają się atakami DDoS a w rzeczywistości pewnie serwery padają
kamper
(kamper)
2 Kwiecień 2013 12:03
Mi pomogło wyczyszczenie ciasteczek związanych z allegro, albo logowanie w trybie prywatnym w przeglądarce.
Przed chwilą w ogóle nie wyświetlała mi się strona (od rana), a teraz jak ręką odjął.
Brosser
(Serafin Eu)
2 Kwiecień 2013 12:30
Mi allegro już zaczęło normalnie działać ale co z tego skoro nie mogę zapłacić za kupione rzeczy bo ING online też od kilku godzin nie działa :-x Zmowa jakaś czy co
Twój adres IP został zablokowany z powodu nadmiernej liczby żądań. Aby zdjąć blokadę, przepisz kod z obrazka:
ja dostałem coś takiego przed chwilą :roll:
SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 14:39
czyli serio walcza z atakami DDoS
Bogdan_G
(Bogdan_G)
2 Kwiecień 2013 18:34
Teraz mi normalnie działa. Wcześniej nie patrzyłem.
SeBoLaS
(SeBoLaS)
2 Kwiecień 2013 18:37
No bo już wszystko wróciło do normy dlatego działa:)