Mam pytnie.
Czy fifa 08 pełna wersja pójdzie na takim sprzęcie;
Typ procesora AMD Duron, 700 MHz (7 x 100)
Pamięć fizyczna 1 GB (PC2100 DDR SDRAM)
Karta wideo NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB)
Mam pytnie.
Czy fifa 08 pełna wersja pójdzie na takim sprzęcie;
Typ procesora AMD Duron, 700 MHz (7 x 100)
Pamięć fizyczna 1 GB (PC2100 DDR SDRAM)
Karta wideo NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB)
Kai88 nawet nie ruszy ;]
w fife 08 przesadzili z tymi wymaganiami
Szajsmaster Co masz na myśli mówiąc przesadzili? (jest jakas szansa?)
Wizz to co według ciebie musiałbym wymienic? Procka?
Na tym co posiadasz FiFy 08 nie odpalisz choćbyś nie wiem co zrobił.
Wymienić być musiał procka na co najmniej 1.3GHz
I kartę graficzną lepszą niż Geforce4 MX.
Według mnie w tego kompa co posiadasz nie opłaca się już inwestować, za stary jest.
siema, sorry jeśli już to gdzieś było i przeoczyłem, da się w tej Fifce podmienić muzyczkę na swoją, jeśli pliki mamy oczywiście w formacie takim jak np. do Winampa
za słaba karta graficzna
zakladalem juz temat,ale jeszcze tutaj sie zapytam,probowalem juz wszystkiego i dalej Fifa sie tnie na Viscie.Czytalem ten temat i widze ze niektorzy tez maja ten sam problem.Czy znalezliscie rozwiazanie na to?Dodam ze Nba 08 tez chodzi tak jak Fifa czyli bardzo wolno.
WEŹŹ cepie! FIFA 08 potrzebuje PIXEL SHADERÓW
mam fife 08
parametry kompa
1.7 ghz
512 ram
karta graficzna geforce 4 mx 440 palit 64mb
i czarny ekranik się wyświetla.
Muwicie że to przez karte.
to jaką karte mi proponujecie?
zeby była dobra i nie zbyt drogą.
dzieki z góry!
radek 9550/9600
Witam,
mam pewien problem dotyczący płynnej rozgrywki w Fifa 08. mianowicie przy moim sprzęcie (GeForce 8500GT 512mb, 2gb RAM,Intel Core Duo 2,6) ta gra nie chodzi płynnie na najwyższych detalach, możecie coś poradzić ??
najnowsze sterowniki? może nie najbardziej wydajne? albo, w co raczej wątpię za dużo programów w tle?
za dużo w tle wątpie, komputer nowiutki spod “igły” mam zestaw HP Pavilion a6230.pl, monitor LCD HP w2007v, a sterowniki do karty jak najbardziej aktualne…
Mam coś z grafika w fifie08-pilkarzom widac po 2 glowy na zblizeniach i nie widac twarzy.O co chodzi?
masz zainstalowany jakiś patch? jak masz to odinstaluj go i zobacz czy będzie dobrze
w fifie 07 coś takiego było że jaki zainstalowałem go to piłkarze mieli niewyraźne twarze
skoro na innych detalach hula… można by było pogrzebać w ustawieniach graficznych Fify, z resztą ona nie ma jakichś oszałamiających efektów, więc detale są bez znaczenia (jak dla mnie)
patrx95-nie mam nic dogrywanego oprócz spolszczenia ale próbowałem nie instalować i nic sie nie zmieniło.