Fifa 08

No skoro jest nieobsługiwany przez grę, to nie możesz korzystać z wszystkich oferowanych funkcji.

A jeżeli go dzisiaj kupowałeś, to trzeba było się najpierw dowiedzieć jakie pady gra obsługuje, a dopiero kupować.

znalazłem takie coś ale nie wiem dokładnie jak to ustawić… pomoże ktoś?

A co to jest takie coś ?

Moje zdolności wróżenia, na dzień dzisiejszy się wyczerpały…

btw // kolejnym razem nie przenoś wątku na pw.

http://www.fifapolonia.pl/Forum06/index … entry37149

o takie coś

To zastosuj się do porad zawartych w tamtym temacie.

Ja Ci niestety w tym nie pomogę, bo się nigdy nie bawiłem w takie rzeczy.

Przecież jedyna różnica między FIFA 07 i FIFA 08 jest zmiana numeru w tytule. Grałem w demo PES 2008 i jest to najlepsza gra sportowa w jaką kiedykolwiek grałem. FIFA to przeszłość, nie potrafią nic zmienić od kilku lat, w przeciwieństwie do PES’a.

A jak myslicie jest szansa ze ukaze sie patch do fify 08 dzieki ktoremu na geforce 4 MX gra poleci??? :frowning:

Na bank się nie ukaże, bo po co ?

Te karty są już za słabe i korzysta z nich mały procent graczy.

Ale takie pytania raczej polecam kierować do kierownictwa EA.

witam wie ktos jak na sile zainstalowac najnowsze sterowniki nvidia na urzadzeniach mobilnych ?? bo wyskakuje mi co jakis czas inny komunikat albo ze nie pasuja do tego urzadzenia, albo ze wybrany system to nie jest vista.

Mam problem taki sam jak osoba tworząca ten temat ale znam powód bo mam kartę z serii MX. Co sądzicie o tej karcie GeForce 6200A Sparkle 256MB (64-bit) TV/DVI (AGPx8)?

Dno, dno, i jeszcze raz dno! Karta z 64 bitową szyną nie nadaje się do niczego.

Osobiście polecą taką -

http://www.allegro.pl/item255911802_agp … lent_.html

Chyba że masz więcej funduszy to wtedy 7900GS

Tyle że mam chyba za słabego procesora na to. 1,2GHz taka szybkość ram mam 256MB ale będę dokładał.

W ten sprzęt już lepiej w ogóle nie inwestuj bo nie warto.

FiFa i tak potrzebuje minimum procka 1.3 a Ty masz 1.2 więc i tak będzie ostro przycinać.

Ramu też ledwo, ledwo na FiFę.

Lepiej uzbieraj trochę kasy i zastanów się nad kupnem czegoś nowego, bo ten sprzęt do gry się już nie nadaje.

Nie ma żadnej innej rady bo teraz raczej sprzętu nowego nie kupie, a chce pograć z góry dzięki za rady.

Panowie mam problem, otoz mam takie parametry komputera:

karta graf: geforce mx440 64mb

pamiec ram: 256 (DDR)

procesor: Intel Celeron 1,7 ghz

i jak wiadomo nie moge sobie pograc w nowa fife…

Dlatego tez chce go troche “ulepszyc” mianowicie kupic karte GeForce 6200 256mb i 512 ramu, jak myslicie da rade na takim sprzecie?

Najlepiej wymienić cały komp bo nie wiadomo jak z płytą główną.

A ja mam taki problem. Menu się tnie, czasami wywala mnie z gry wyskakuje błąd sterownika ekranu. Windows wyszykuje rozwiązanie problemu związanego z NIVIDIA. Mam kartę NIVIDIA GeForce 8600 GT. System windows vista home edition. W czym więc tkwi problem kto pomoże?

Masz najnowsze sterowniki od grafiki ?

Hmm i tak i nie. Wciskałem aktualizację NIVIDIA wyskakiwało że jest zakutalizowana zaś kiedy wcisnąłem w rozwiązania przez Windows na stronie NIVIDIA zaproponowano abym usunął stare i zainstalował nowe :?

Pobierz najnowsze stąd -

http://www.nvidia.pl/page/home.html

Odpowiednie dla Twojego systemu i modelu karty graficznej.