Fifa 08

Jak gra oryginał…? to niech wymieni na najnowsze sterowniki od grafiki i powinno śmigać.

Do tego niech przełączy grę tak aby działała na jednym rdzeniu, to nie będzie się zacinać.

Gra oryginalna. Sprawdzaliśmy nawet na piracie pożyczonym i to samo.

Fifka nie działa ani na XP ani na Viście. Sterowniki najnowsze wgrane.

jak nie dziala na xp? jakos mi smiga normalnie :wink:

Ja mam karte GeForce MX 4000 i w fifie 2007 ma czarna trawe nawet na najmniejszych detalach miałem czarną w ogóle mam monitor ciemny a mam na fulla kontrast i jasnosc prosze o pomoc

Wrzuć najnowsze sterowniki do grafiki.

Jak nie pomoże to trudno, taka karta graficzna.

Jest jeszcze możliwość że gierka pirat.

btw // to jest temat o FiFa 08 a nie 07 :roll:

WiZz a powiedz co mozna zrobic zeby gra ruszyla dalej bo mam czarny ekran. Co zrobic??

Już pisałem to wiele razy.

Producenci nie gwarantują że gra będzie działała na kartach serii MX.

Więc jak Ci działa masz szczęście, jak nie to Twój problem.

Jak masz czarny ekran to oznacza ze się nie załapałeś do grona szczęśliwców .

Możesz spróbować zmienić sterowniki od grafiki, ale moim zdaniem na nic się to zda.

Twoja karta graficzna jest warta może 50zł, zmień na coś choćby trochę lepszego i pograsz.

Zresztą ramu też masz ledwo ledwo na minimalne wymagania.

wie ktos moze gdzie znalesc stery w wersji 163.69 do laptopa z grafa gf 8400m gs?

request zapewne w szukajce… ;]

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … highlight=

Hyh … zmieniłem z Visty na XP… i faktycznie menu chodzi błyskawicznie… Eh ta Vista…

Czy pojdzie mi fifa na takim kompie???:

Procesor: AMD sempron 2300

Karta Graficzna: Radeon 9250 64Mb :?

Pamiec ram: 1.25 GB

Według wydawcy powinna pójść.

Gdy włączam fife ma czarny ekran

karta graficzna : Geforce 4 mx with agp8x

FIFA 07 chodzila na lajcie… moż ezaproponuje mi ktoś najlepsze sterowniki i najnowsze do mojej karty co?? bo juz szału dostaję !!

Witam…rowniez mam problem z czarnym ekranem…wiem ze juz wielokrotnie to pisales…mam karte GeForce MX 440SE, wiec to jej wina, tak?? :cry:

Tak.

Pozwolisz że skopiuję swoją wypowiedz.

Proponuję zmienić kartę graficzną na choćby trochę lepszą i gierka (jeśli masz oryginał) powinna śmigać aż miło.

Chyba że resztę sprzętu też masz słabą.

Witam…rowniez mam problem z czarnym ekranem…wiem ze juz wielokrotnie to pisales…mam karte GeForce MX 440SE, wiec to jej wina, tak?? :cry:

Tak. ;]

Nie bede sie powtarzal dlatego kopiuje wpis kolegi - MAM DOKLADNIE TEN SAM PROBLEM - roznica w sprzecie jest tylko taka ze mam karte GF 8400M GS. Tak jak już tondzil napisal u niego wystarczylo zmienic sterowniki, u mnie niestety to nic nie dalo. A wiec:

1. zmiana sterowników na 163.69 nic mi nie dała :evil: (wymusilem zainstalowanie do kerty bez “M” bo do Mobilnych nie moge znalezc nigdzie

2. wszystkie konfiguracje wylaczania rdzeni (0, 1, 1+2) - nic mi nie dało :evil:

POMOCY !!

Witam.

Wie ktos jak się robi jakieś triki w fifie 08 na klawiaturze bo wszystko co jest na youtube.com itp to pokazane jest na padzie