Fifa 12 nie chce sie włączyć

Dzięki za tak szybkie odpisanie, ale niestety dalej wyrzuca ten błąd :frowning:

Mam oryginała, sprawa wygląda tak… wszystko zrobiłem według w/w instrukcji… zajarany odpalam grę, wchodzę w ustawienia sterowania na klawiaturze, wszystko zmieniam tak jak potrzebuje, wybieram “wróć” czy jakoś tak i… gra wyłącza się bez żadnego komunikatu… P O M O C Y ! :expressionless:

Ok wszystko niby śmiga, ale nie mogę grać na rozdzielczości większej niż 800x600 i nie mogę zmienić ustawień sterowania, gdy to robię i tak są stare. Gdy zmieniam rozdzielczość w pliku to wtedy wyskakuje błąd E0001. Macie jakiś pomysł co dalej mogę pokombinować żeby szło jak należy?

Robię wszystko tak jak piszecie i d**a. Założyłem nowe konto administratora bez polskich znaków, włączyłem fife, zacząłem mecz pograłem minutę i się znowu wyłączyła. (a już się cieszyłem, że będzie ok)

ps. Łukasz jak byś mógł pomóż. :wink:

Przeczytałem cały temat i widzę że są różne problemy dotyczące Fifa 12, ale ja mam jeszcze coś innego i gdyby ktoś mi w tym pomógł byłbym wdzięczny. Otóż zainstalowałem grę, wszystko ładnie, zgrałem cracka, uruchamiam grę i tu zaczyna się problem.

Pojawia się ekran startowy i jest przez około 40 sekund następnie wyświetla się czarne tło i nic więcej się nie dzieje. Czasami zamiast czarnego tła wyskakuje wybór języka ale zawiesza się i też nic dalej się nie dzieje. MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ POMOŻE.

Daje jeszcze dane kompa:

Win 7 Ultimate 64 bit

karta graficzna GeForce GT 430 1024MB DDR3

4 GB RAM

procesor Platinum 2x 2.93 GHz

Ja mam podobny prolem jak kolega wyżej. Mam oryginalną fifę, uruchamiam ją pojawia się ekran z logiem fify. Następnie czarny ekran i dalej nic się nie dzieje.

Win 7 64 bitowy

Intel Core i CPU M 370 @ 2.40 GHZ (4 CPUs)

4GB ram

Ati Radeon HD 5650

A próbowałeś to jakoś naprawić bo ja wszystkie sposoby jakie znalazłem w internecie i nic nie pomaga niektóre tylko jeszcze bardziej szkodzą.

Jeśli masz oryginał zgłoś ten problem do centrali EA GAMES w Polsce.

Witam

Przeczytałem wszystkie 8 stron i znalazłem coś dla siebie ale nie do końca. Fifa nie chciała mi się uruchomić i pomogło to Dokumenty/FIFA 12/instance0/reply0.bin (PPM/właściwości/ Tylko do odczytu/ zastosuj) ale gdy stworze profil (Bruksel) i wybiorę drużynę jako domyślną pisze “Nie można zapisać Bruksel” daje kontynuuj beż zapisywania i gra zawiesza się na tym jak Rooney “chce kopnąć piłkę” i dalej nie idzie. W tle słychać głosy kibiców, wszystko wydaje się dobrze ale nie pójdzie dalej. Prosiłbym o pomoc!

No właśnie radio94juve napisz do EA i gdybyś mógł napisz tu co ci odpisali może ja też będę mógł rozwiązać ten problem

Ok, napisałem. Jak odpiszą to wkleję to tutaj

siema mam od kumpla z torrentow i mam taki blad ;/ juz po ktores z kolei instalacji pomocy !!

http://hostuje.net/file.php?id=abd156cf20e9b6be849599b934d938ac

też mam xp i tez nie dziala

Mi może nie działa przez za słabego kompa?? Proszę o odpowiedź. :wink:

Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647)

Language: Polish (Regional Setting: Polish)

System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD

System Model: MS-7312

BIOS: )Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.3GHz

Memory: 2046MB RAM

Page File: 536MB used, 3402MB available

Windows Dir: C:\WINDOWS

DirectX Version: DirectX 9.0c

Karta Graficzna: Nvidia GeForce 6200 512mb

Gaara95 ,

Całkiem możliwe ,że masz za słaby sprzęt ,a głównie kartę graficzną.

FIFA 12\Support\readme\Przeczytaj.txt"

Więc czas wymienić komputer.

Gaara95 , No zdecydowanie ,tak :wink: Poradź się w tej sprawie w dziale Hardware/Sterowniki - tam Ci pomogą dopasować odpowiedni sprzęt.

Łukash a wiesz może dlaczego mi nie chodzi?

Tiger47d3 , nie mam bladego pojęcia :frowning: