wczoraj jeszcze tego nie widziałem a dziś po odpaleniu FF pojawił się folder Pozostałe zakładki jak można go ukryć ?. Ten folder może i wcześniej był ale na pewno nie po prawej stronie. Nie można go przesunąć ani usunąć. W opcjach “Dostosuj” na pasku są tylko elementy paska zakładek.
Jesteś zalogowany w FF? to przeinstaluj. a wcześniej wywal cały katalog. FF przywraca sie w 5 minut. Razem z dodatkami. Nie wiem gdzie w windows jest katalog , ale goole pokaże
Nie jestem zalogowany w FF. Robiłem przywracanie danych ze starego komputera jakiś tydzień temu i wszystko było w porządku do dziś ten folder chyba po prostu pojawia się po jakimś czasie…Na starym FF z tego co pamiętam było to po lewej stronie.
Nie potrzebuje na telefonie synchronizacji z danymi komputera.
Zrobiłem wszystko i już mam wszystkie zakładki w nowym folderze i przesunąłem go na lewą stronę. Teraz żeby pozbyć się tego starego folderu ‘Pozostałe zakładki’ muszę ręcznie kasować każdą stronę/zakładkę(10tyś+) ?.
edit:
Usuwanie jednak nie działa gdy kasuje w starym folderze to dane również kasują się w nowym.
Prościej będzie, jeśli wejdziesz z powrotem w Zakładki -> Wyświetl wszystkie zakładki, potem klikniesz na “Pozostałe zakładki”. Po prawej wyświetlą się zapisane zakładki. Kliknij na jedną z nich, potem Ctrl+A i masz zaznaczone wszystkie, łącznie z podfolderami (jeśli używałeś folderów). Dalej już chyba wiesz co trzeba zrobić?