Forumowe spotkania + Aktualizacja - I Zlot Czytelników DP

Witam!! Może by tak zorganizować spotkania forumowiczów dobreprogramy.pl ??

Oczywiście zgromadzenie ich wszystkich w jednym miejscu jest niemożliwe, ale gdyby tak robić takie spotkania regionalne tj. foumowicze z Wielkopolski, Małoposlki, Śląska ??

Byłaby jakaś drobna integracja forumowa, spotkania forumowiczów z moderaotrami… :slight_smile:

Należałoby to jednak dobrze zorganizować i dopuścić do spotkania tylko aktywnych forumowiczów i nie robić spotkania dzieciarni, bo chodzi o ciekawe spędzenie czasu…

Miejsca spotów nie muszą być koniecznie duże miasta i metropolie, lecz małe, ciekawe mieścinki lub wioski. Chodzi o odizolowanie się od miejskiego tłoku i miłe spędzenie czasu. A wakacje to świetna pora…

Oczywiście wszytsko w gestii administracji. A ja czekam na wyniki ankiety i wasze opinie.

ja tam osobiście nie widze w tym większego sensu …

problem w tym że połowa forum to przedszkole :lol:

hehe byśmy im dali nauczkę za te wszystkie warny :stuck_out_tongue: :lol:

Ciekawe , ale mało realne.

ja nie widze problemu.

Wszystko jest mozliwe, trzeba tytlko chciec

Mateusz temat ostatnio wałkowany.

Zlot napewno się nie odbędzie bo wiekszosc moderatorów i adminów DP boiło by się przyjechać na tego typu spotkanie.

no właśnie można by coś takiego zorganizować a co nato moderatorzy

hehe

administracja nigdy nie odrzuciła takiej kwestii, ba wręcz się nad nią zastanawiała. nie wiem dlaczego moderatorzy mieli by się bać, wszystkiemu idzie zaradzić, a to akurat nawet trudne nie jest :wink:

Było już wiele podobnych tematów tylko jest jeden problem

Nikt nie chce podjąć się organizacji :roll:

Gadać każdy może :slight_smile:

Przestań się wypowiadać proszę, jeśli masz prawić niestworzone historie.

boczi Przepraszam Cię najmocniej, ale sie nie gniewasz?

Wybacz - Jestem Jaki Jestem

Witheld o czym Ty w ogóle mówisz? Jesteś, jaki jesteś, czyli masz prawo do wymyślania niestworzonych historii i przedstawiania ich jako twierdzenia, oczywiście niczym niepodpartego? :x

Proszę zakończyć tą dyskusję.

Zresztą, idąc twierdzeniem Mateusza

, nie byłoby się raczej czego “bać” :stuck_out_tongue: , oczywiście nie uogólniając “dzieciarni”.

Dramatyzujesz.

Czego mamy się bać ?? Dzieci, które za monitora czują się jak twardziele czy bandyterka ??

Kiedyś może trafić kosa na kamień :stuck_out_tongue:

Na DP nie siedzą same dzieci, są też ludzie dorośli.

Jak by do takie spotkania doszło to chyba każdy markerem na czole by musiał swój nick napisać :stuck_out_tongue:

Zresztą jak by podzielić te spotkania na województwa to zbyt dużo osób myśl e że za jednym razem by się nie zebrało.

Każdy pewnie by mówił :

• Ja, Ja przyjde!

Pojawi się pare osób i będzie zamułka.

Lecz pomysł bardzo trafny. Tylko nie każdemu by podpasowało miejsce

To znaczy ?? Co to jakiś klub kiboli ?? Przychodzisz po pomoc, jak nie pasują zasady, to odchodzisz. Proste. Niestety, niektórzy muszą z tego robić osobisty dramat. No cóż.

Tu nie chodzi o wiek, ale o sposób zachowania czy załatwiania spraw.

Ja proponuje listę obecności zrobić, a za złamanie zoobowiązania dawać warna.

Właściwie to chyba userzy powinni się bać administracji. A ludzie dorośli są na tyle mądrzy że starają sie przestrzegać regulaminu i nie robić z byle głupoty problemu.

A jakieś dzieci neo są niegroźne :slight_smile: Im, to nawet będzie szkoda wydać 15 zł na benzynę zeby dostać się na forumowy zlot.

Tak jak pisałem można robić spotkania w obrębie województwa lub regionów historycznych. A tak rzadziej, ale ekskluzywniej można robić zlot gdzieś w centrum Polski dla wszystkich userów.

Co do organizacji, na początku wspólne spotkanie, ognisko itd.

A później jakaś lepsza forma integracji np. paintball, jakiś sport zespołowy np. siatkowka lub piłka nożna.

Mam na dzieje że nie miałeś na myśli tego, że jak ktoś ma dużo postów to nie jest dzieciak…

:hahaha:

:o

Mateusz drogi kolego wyluzuj troszeczku…

dobry masz pomysł lecz patrząc z drugiej strony hmm…niewypał ;/

Grzesiek1

W profilu jest ilość lat, ale sami moderatorzy mogą od razu powiedzieć po ilościach warnów i głupich postów, kogo lepiej nie zabierać…

Tak jak pisałem musimy jakąs rozrywkę zorganizwoac, która by integrowała forumowiczów.

jedna takowa sie znajdzie dla tych +18 ;] %%% :smiley: