Witam!! Może by tak zorganizować spotkania forumowiczów dobreprogramy.pl ??
Oczywiście zgromadzenie ich wszystkich w jednym miejscu jest niemożliwe, ale gdyby tak robić takie spotkania regionalne tj. foumowicze z Wielkopolski, Małoposlki, Śląska ??
Byłaby jakaś drobna integracja forumowa, spotkania forumowiczów z moderaotrami…
Należałoby to jednak dobrze zorganizować i dopuścić do spotkania tylko aktywnych forumowiczów i nie robić spotkania dzieciarni, bo chodzi o ciekawe spędzenie czasu…
Miejsca spotów nie muszą być koniecznie duże miasta i metropolie, lecz małe, ciekawe mieścinki lub wioski. Chodzi o odizolowanie się od miejskiego tłoku i miłe spędzenie czasu. A wakacje to świetna pora…
Oczywiście wszytsko w gestii administracji. A ja czekam na wyniki ankiety i wasze opinie.
administracja nigdy nie odrzuciła takiej kwestii, ba wręcz się nad nią zastanawiała. nie wiem dlaczego moderatorzy mieli by się bać, wszystkiemu idzie zaradzić, a to akurat nawet trudne nie jest
Witheld o czym Ty w ogóle mówisz? Jesteś, jaki jesteś, czyli masz prawo do wymyślania niestworzonych historii i przedstawiania ich jako twierdzenia, oczywiście niczym niepodpartego? :x
Proszę zakończyć tą dyskusję.
Zresztą, idąc twierdzeniem Mateusza
, nie byłoby się raczej czego “bać” , oczywiście nie uogólniając “dzieciarni”.
To znaczy ?? Co to jakiś klub kiboli ?? Przychodzisz po pomoc, jak nie pasują zasady, to odchodzisz. Proste. Niestety, niektórzy muszą z tego robić osobisty dramat. No cóż.
Tu nie chodzi o wiek, ale o sposób zachowania czy załatwiania spraw.
Ja proponuje listę obecności zrobić, a za złamanie zoobowiązania dawać warna.
Właściwie to chyba userzy powinni się bać administracji. A ludzie dorośli są na tyle mądrzy że starają sie przestrzegać regulaminu i nie robić z byle głupoty problemu.
A jakieś dzieci neo są niegroźne Im, to nawet będzie szkoda wydać 15 zł na benzynę zeby dostać się na forumowy zlot.
Tak jak pisałem można robić spotkania w obrębie województwa lub regionów historycznych. A tak rzadziej, ale ekskluzywniej można robić zlot gdzieś w centrum Polski dla wszystkich userów.
Co do organizacji, na początku wspólne spotkanie, ognisko itd.
A później jakaś lepsza forma integracji np. paintball, jakiś sport zespołowy np. siatkowka lub piłka nożna.