:: MARIO :: To też miałem na myśli A dla reszty po kubusiu
Czekam na jakąs odezwę moderatorów i administracji… Gdyby byli gotowi na taki pomysł iść, to ja przy okazji mógłbym zając się współorganizacją zlotu/spotkania w rejonie łódzkim.
:: MARIO :: To też miałem na myśli A dla reszty po kubusiu
Czekam na jakąs odezwę moderatorów i administracji… Gdyby byli gotowi na taki pomysł iść, to ja przy okazji mógłbym zając się współorganizacją zlotu/spotkania w rejonie łódzkim.
btw.też jak by co moge pomóc zorganizować zlot
To może chętni do współpracy niech się zgłaszają w tym temacie…
Ty masz chyba manie dorosłości , może napisz dokładnie o co Ci chodziło z tym …Kubusiem :roll:
ps.
Ja osobiście "nie widzę " sensu takiego spotkania ,po pierwsze po co ?
po drugie gdzie ? koszty ,wyjazd ,nocleg itd. itp.
i po trzecie to :x
ps.
takie moje małe pytanie czy Ty wiesz co napisałeś w swoim podpisie ??
:rotfl:
Bywa…
:x :lol: %%%%%%%% :twisted:
Niechcesz nie jedziesz, zresztą ta “dorosłośc”
My drinki z Colą, a w z Sockiem ;]
:: MARIO :: nie pisałem do Ciebie wiec :x
no…ale jako jesteś taki dorosły to i możesz sie wypowiedzieć
a w jaki sposób to robisz to … lepiej nic niepisac wiec ja udzial w tym temacie zakończyłem
ps.
odpowiedz zabrzmi …i słusznie…
To nie jest zły pomysł.
Wystarczy podpatrzeć jak robi to Microsoft na tych wszystkich spotkaniach uczelnianych w ramach programu msdn academic alliance gdzie każdy zarejestrowany użytkownik musi wyrazić chęć uczestnictwa w określonej prezentacji i elektronicznie zarezerwować wcześniej dla siebie miejsce.
W ten sposób organizatorzy mogą dowiedzieć się np. jaką ich spotkanie będzie cieszyć się popularnością.
No i oni jakoś niczego bać się nie muszą pomimo że mają znacznie więcej wrogów niż portal DB.
Bać jak bać. Według mnie to respektować.
A na marginesie to chętnie bym przyjechał na taki zlot, tylko gdzie, jak, i kiedy?
zgadnijcie w kogo najczęściej by się strzelało :lol:
Ja powiem czy bym jechał czy nei jak będą konkretne propozycje,plany itp…
Równieże sie dołączam, wrazie czego w świetokrzyskim moge organizować (razem z innym userem). Tylko potrzebny regulamin takich spotkań, szczerze mówie że nie mam skączone 18 lat (nie sugerucie sie nickiem)
Popieram. Zapraszam do W-wy 8)
Haha. Po 3 hedy
Ja również.
Ale zlot który miałby się odbyć np. jeden w jednym miejscu to pare osób jak by chciało przyjechać to by pewnie musiało grzać z drugiego końca Polski…
Skrajne opinie , nie ma się czemu dziwić
To Błażej jak taki chętny do pomocy jesteś to zorganizuj LAN party :mrgreen:
By trzeba było sponsorów znaleźć na co najmniej 24 kompy jakieś średniej klasy
Jakieś uzasadnienie?
Ile ludzi tyle głosów… :mrgreen:
Ciężko jest powiedzieć czy wzięłoby się udział w takim spotkaniu czy nie, nie wiedząc co na nim będzie się odbywało.
Bo jeśli ma to być spotkanie przy herbatce z nieznajomymi ludzmi (jak np. w klubie AA) to nie bardzo, a jeśli jakieś ciekawe prezentacje wraz z zapoznaniem administracji forum to już lepiej brzmi
xulu
Nie mam mani dorosłości, bo dopiero za miesiąc 18stka… Lubie czasem pożartować sobie… A co do mojego opisu, to nie wiem co w nim jest niezrozumiałego ?? Jak chcesz żebym ci wyjaśnij to na PW albo w innym temacie.
Ehh ja nie myślałem o LAN party… Bo wg mnie to będzie to samo, jak sobie z kolegami pójdę do kawiarenki, tyle że taniej mnie to wyjdzie.
Tak jak pisalem, jakieś sporty zespołowe np. piłka nożna, siatkówka lub paintball.
Przykładowo zlot zaczyna się o godzinie 14-16 po południu…(najlepiej w sobote albo niedziele)
Następnie króŧkie zapoznanie(nazwy userow na czole wypisane)
Jakis sport zespołowy
Przechadzka na pobliską dyskotekę(opcjonalnie) lub organizacja ogniska itd.
Można co prawda pomyśleć póxniej w sprawie jakiś gier przez siec, w końcu każdy ma chyba łącze 512 lub wyżej, więc można pograc w jakieś FPS albo w strategie…
Mateusz :o cała twoja wypowiedź jest moim zdaniem conajmniej dziwna (delikatnie mówiąc)
Chcesz zorganizować spotkanie forumowiczów aby pograć w
??
Jakoś sobie tego nie wyobrażam - no chyba że przy okazji, jako jedna z atrakcji tego spotkania.
to pozostawię bez komentarza :x
i tu się grubo mylisz
NIe wypali - każdy mieszka gdzie indziej i wątpie żeby chciało się wszystkim specialnie na drugi koniec polski jechać. : :?