Forumowe spotkania + Aktualizacja - I Zlot Czytelników DP

Witam

Spotkanie…hmm…przydało by sie…ale teraz tak ,powinno to wyglądać mniej więcej jak spotkanie allegro czyli wykłady spotkania na koniec jakaś zabawa.

Na to potrzeba sporych kładów finansowych choćby na wynajęcia jakiejś sali targowej.

Cała oprawa… to kosztowało by serwis spore pieniądze…

Można zrobić wpisowe około 40zł ale to i tak będzie mało na zorganizowanie takiego przedsięwzięcia.

Pozdrawiam

Ja jestem zrównoważony psychicznie… Nikogo nie zabije, niczym ciekawym z rodu Postala Drugiego… :mrgreen:

Osobiście jestem za “NIE” takiego spotkania…

Złączono Posta : 31.07.2007 (Wto) 14:00

Oczywiście, ja mam nawet do 1mbps…

ALE: Mam PING po 3 000-Kurtyna w dół, mam po graniu…

Miałem Neo 128 później 256

Pingi w grach 30-50

Mam teraz 1Mb pingi 25-50

Jeśli server będzie w Polsce to od szybkości Neta ping nie zależy w tak dużej mierze.

Wracając do tematu.

Jeśli by się ustaliło jedno miejsce spotkania np. z tygodniowym wyprzedzeniem to wystarczy CHCIEĆ ruszyć ****** i sie na takowe spotkanie udać

Myśle że 20-40zł na pociąg w obie strony to nie jest tak dużo.

Ci co by przyjechali napewno, to mogli by wysłać na konto jednego usera po 5-10zł wtedy by można by zorganizować jakiś Biwak i ognisko :lol:

Na każdego przypadło by z 2-3kiełbaski + napoje (jakie? zależy od wieku) :slight_smile:

Daruj sobie takie wstawki, by Ciebie coś nie ruszyło… :?

Agaton

Ja nigdzie nie jadę. Mam z kim pić :slight_smile:

ehhh

pakeroso

To są tylko pomysły na spędzenie czasu, przeczytaj temat od początku. Tak jak pisałem, spotkania można podzielić i zorganizować dla ludzi z określonych regionów. A kiedyś można by zrobić spota w centrum Polski…

Jaka reakcja administracj forum dp.pl ?? Bo w końcu to od was ma zależac cały pomysł ??

Hehe nooo… :stuck_out_tongue:

Błażej

Ale szczerze takie spotkanie wypali ale dopiero wtedy kiedy zorganizuje go Administracja dobreprogramy bo tak to nie ma sensu bo i tak się nie uda…

A toć czemu?

Przecież to jest spotkanie ludzi z forum, a nie samych adminów którzy zapraszają userów.

Myśle że potrzeba paru osób do organizacji żeby to się udało

Proponuję rzucić okiem tutaj: http://zlot.dobreprogramy.pl/ :wink:

Tak więc,

fajnie…

cool bedzie zlocik

Jak załatwię sobie wolne w piątek to przyjadę :smiley:

(no i oczywiście jak zdarzę zaklepać miejsce bo wątpię żebym znalazł się w grupie "najbardziej aktywnych czytelników vortalu :frowning: )

Musiał bym wyjechać w czwartek wieczorem ale to nie problem :slight_smile:

Ale od 18 lat …

Proponuje żeby zlot był również dostępny na ludzi niepełnoletnich za zgodą rodziców

Osoby mające 17lat których myśle że jest wielu na forum (m.in Ja) nie będą mogły wziąść udziału w zlocie…

Zasady zostały już przyjęte

Popieram Błażeja (tylko będzie problem z weryfikacją zgody rodziców)

Ja się kwalifikuję (i to z hakiem :slight_smile: ), ale myślę że 17 letni ludzie są już na tyle odpowiedzialni że mogą uczestniczyć w takim zlocie

Więc po wpłaceniu kasy i przyjechaniu na miejsce poprostu zostałbym odprawiony z kwitkiem? :stuck_out_tongue:

Szkoda bo napewno więcej ludzi by przyjechało.

i tak jest 130 miejsc debilu

Movement - Może następnym razem zastanowisz się zanim coś bezmyślnie napiszesz

szkoda, ja będę musiał poczekać jeszcze 2 latka aby wpaść na taki zlot a szkoda bo mam chętkę obejrzeć nową wersję beta Vortalu i forum, i w ogóle fajnie się to zapowiada… no ale niestety 16 lat skończę dopiero 22 sierpnia… nie piję nie palę więc kłopotów ze mną by nie było no ale cóż zostaje tylko smaczek, zobaczymy się w 2009 roku :slight_smile: