Forumowe spotkania + Aktualizacja - I Zlot Czytelników DP

hmmm długo musiałem czekać na ten dzień =) półtora tygodnia minęło od kiedy chyba w piątek 20 lipca zobaczyłem temat Krogulca na forum, który zniknął równie szybko jak się pojawił, ale już wtedy można się było spodziewać, że to tylko kwestia czasu =)

cóż, wołami mnie będą musieli odciągać :wink:

Pół roku do 18-mnastki i marzenia o zlocie … trafił

ech … :?

Myszak poczytaj komentarze na Vortalu. Być może nie zawsze wszystko stracone

Wygląda na to, ze będę musiał kombinować żeby dostać wolny piątek. Na szczęście do Szklarskiej Poręby nie mam tak daleko, a że z Wrocławia na pewno trochę ludzi będzie jechało samochodami, to może uda się jakiś transport załatwić :slight_smile:

Myszak

I tak możesz jechać bo Błażej pojedzie…

Zawsze można pójść po L4 :clever:

Wszyscy narzekają że mało miejsc ale zauważyłem, że aż tak dużo osób nie ma (tzn. takich osób które na 100% pojadą)

Większość tych którzy chcą są niepełnoletni.

Reszta chce ale nie może (praca)

Wiec raczej aż takich “kolejek” do rejestracji nie będzie (mam taką nadzieję :slight_smile: )

wacek4 , weź pod uwagę, że spora część osób mogła publicznie nie zadeklarować swojej (nie) obecności.

i to jest największy mankament :\ niestety ja muszę jeszcze 2 latka poczekać, mam nadzieję że jeszcze będą takie spotkania…

@Airborn

Fakt ;]

Żeby tylko w dniu rozpoczęcia rejestracji nie było takich problemów jak w polowaniach :?

@piotrekplay

Powiem Ci na osłodę :slight_smile: że jak na 16 lat masz dużą wiedzę :peace:

Nie załamuj się.

Może sie spotkamy :stuck_out_tongue:

PS: Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic?

Samemu jechać pociągiem do Wrocławia będzie mi troche smutno :wink:

Mam nadzieje że ludzi będzie przybywać z kolejnymi stacjami

Licze że płeć piękna również będzie na zlocie :wink:

Ja jak najbardziej jestem za, byle bym tylko się zakwalifokował,

ja też mam taką nadzieje :stuck_out_tongue: :slight_smile:

raczej takiej mało na naszym forum… :frowning:

A ja za rok już może mógłbym jechać

Kurde nooo trochę szkoda…

Bo jechał bym nową autostradą w stronę Wrocławia…

Piotrek trzymaj się ja też na to liczę… :wink:

Jakby ktoś się wybierał z okolic Krakowa to dajta znać na PW, mogę kogoś zabrać :wink:

ja w 2009 roku dopiero ukończę 18lat… 22 sierpnia ;] poczekam, spokojnie zapewne będzie warte :slight_smile:

a może by jakąś video relację zrobić? chociażby z prezentacji nowej wersji vortalu i forum :smiley:

130 miejsc to trochę mało… Zresztą moja ilość postów jest zbyt mała chyba, żeby załapać się na zlot(za mało spamowałem :stuck_out_tongue: )

Fajnie by tak było pojechać, chociaz szkoda ze temat nie był drązony jeszcze przed wakacjami. Bo wtedy rezerwacja na sierpień byłaby możliwa.

Ktoś z okolic Łodzi czy Częstochowy jest ??

Akurat liczba postów nic do tego nie ma. Od 10 sierpnia rejestracja będzie otwarta dla wszystkich, którzy posiadają konto na forum.

Krogulec zdradzisz tajemnice jakie będą brane pod uwagę kryteria rejestrowanych użytkowników ?? ażeby któryś z tych… zarejestrowanych sie “załapał” :slight_smile:

radzę założyć, że podstawowym kryterium będzie czas

a może drogą losowania ? ty ok jedziesz , ty nie ok nie jedziesz