mam pytanie skierowane może bardziej do dziewczyn jaka jest fajna fryzura dla chłopaka?? mam zamiar zapuścić trochę włosy i coś z nimi kombinować ale nie wiem czy to dobry pomysł
dlatego proszę o radę :lol: z góry dzięki :-o
Dziewczyną nie jestem ;], ale widzę, że modna jest ostatnio fryzura “surfera” (m.in Zac Efron itp.) :]
też mi się tak właśnie wydaje ale chcę znać opinię innych i nie napisałem że chłopaki nie mogą odp :lol:
Również nie jestem dziewczyną, ale według mnie najlepiej zrobic sobie małego irokeza*?. Lub jakieś zygzaki, tylko że do tego fryzjer potrzebuje wzorów. Dla mnie Zac Efron to taki pedzio, dla mnie takie fryzury są oklepane. Zrób lepiej jakąś orginalną.
NP. http://ikf.com.pl/fryzury-punk/fryzura1255.htm
;D
Fryzura Zaca Efrona jest fajna ;d Sam zapuszczam włosy od jakiegoś czasu aby mieć taką samą, strasznie mi się podoba taka fryzura ;d
Ja bym nigdy się tak nie odważył ostrzyc ^^
To jest “dywan na głowie” :lol: . Ja najczęściej obcinam się dosyć krótko, włosy do góry na żelu, i od góry lekko je pacam do przodu. Efekt jest fajny.
krychu13819 ,
również dziewczyną nie jestem.
Płci pięknej na forum jest mało, więc może i ja się wypowiem ;]
Ostatnio zrobiłem sobie małego irokeza. Włosy tylniej części głowy i góra na żel/gumę/klej ->jednak preferuję gumę, wygląda to rewelacyjnie.
Jedyny mankament jeśli nie masz kogoś kto Ci “postawi” :lol: włosy na żel z tyłu głowy musisz bawić się dwoma lustrami by to dobrze zrobić xD
wiem właśnie że płci pięknej jest mało na forum a szkoda bo do takiego tematu też przydałoby się jej zdanie ja obecnie włosy mam na żel z przodu grzywka tak na bok wyżej gładkie (nie do końca gładkie ale tego nie da się inaczej wyjaśnić) i dalej tak postawione trochę nazywam to czasami “nieład artystyczny”
a z tyłu to jak mi wyjdzie , przeważnie też taki nieład ale chyba zapuszczę jeszcze włosy i zrobię coś na wzór zaca efrona
żel już parę lat temu wyszedł z mody. Nie wiem czemu ale mi się kojarzy z wiejskimi chłopakami nie urażając nikogo. U mojego fryzjera, żel jest niemalże zakazany. Powód skleja włosy i tworzy na nich specyficzną skorupę. Obecnie modne są fryzury przylizane z widocznym przedziałkiem na włosach.
Do układania włosów stosuj albo piankę albo krem.
Jak chcesz sobie zrobić artystyczny nieład to mieszasz troszkę wosku(troszeczkę) z kremem. Efekt włosy się błyszczą i są elastyczne i w każdej chwili możesz coś zmienić.
Ogólnie kieruj się regułą im mniej tym lepiej. Tzn. nie przesadzaj ze specyfikami do układania włosów,bo fryzura ma wyglądać naturalnie.
Zawsze na czasie + swterek a la turkey = sukces murowany .
Żadna laska się nie oprze.
ta Fiesta dlaczego na to nie wpadłem??
Fryzury najlepiej nie mieć w ogóle = Brak włosów. POLECAM!!
żel, guma i inne wynalazki- przecież po tym tworzy sie sztuczny łupież, wysusza skórę głowy tworząc też ten prawdziwy… Włosy też brzydko wyglądają.
Zacząłem zapuszczać włosy lecz są już na tyle długie że nie da się ich stawiać na żela;(xD
I nie wiem czy dam radę wytrwać w tym postanowieniu;P
Jaką mogę zrobić sobie teraz fryzurę?Mam na oko4/5cm włosy
Z góry dziękuje;)
slawek174 ,
użyj mocnej gumy/kleju do włosów/brylantyny.
To te tańsze środki.
Może być też wosk czy olejki do układania i utrwalania, ale to już droższe rzeczy
sławek174
zrób może coś na wzór tych fryzur : http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura80686.htm ,
http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura124472.htm , http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura163591.htm ja mam jeszcze za krótkie włosy trochę ale mam zamiar też coś w po dobie zrobić
heheeh jaki temat
Też mam gumę do włosów, fajna jest bo z włosów w ciągu 1s można inny fryz zrobić, a wada to że włosy po gumie są podatne np na wiatr… Zawije i po fryzie xD
Ja jednak polecam lakier xD, ale jakiś dobry! Jak nam włosy usztywni, skruszamy i włosy wyglądają naturalnie, oraz fryz się nam nie psuje tak jak w przypadku gumy heheh
Mam nadzieję, że pomogłem
lakier polecam sunsilk! super utrwalenie ;] fryzura się układa i wygląda naturalnie
Mocna guma- gdy dużo jej nałożymy to nic nie zwieje