EEEEEEEEEE :roll: to po co tyle szumu o wersje BETA jak finalna 7 nie działa zawsze jak należy to tym bardziej bety pewnie nie da się zainstalować czy coś innego jest pewnie zepsute #-o
oo działa
I czym się tak podniecacie? Doprawdy, nie widzę powodów… Nie sądzę, żeby nowe GG zaoferowało coś rewolucyjnego, czego nie ma konkurencja.
mi nie działa!jakiś błąd skryptu oraz nie może połączyć się z serverem!
Mi działa świetnie
mi wywala taki błąd http://img53.imageshack.us/my.php?image=beztytuulh8.png oraz pisze ze nie może połączyć sie z serverem
To nowe gadu działa świetnie, ino jest przecukierkowane , to wyglada tragicznie.
Powinni dać jakąś standardową skórkę systemową, tak jak w tlenie jest.
Wreszcie jest Gadu - Gadu 8 :
-
Skórki lipa - trudno coś znaleść, wszystkie jednakowe tylko inne kolory, opis z błędami, przydałaby się dużo lepsza w różnych kolorach skórka z GG 7.7.
-
Przybyło MB - teraz 23.5.
-
Użycie procesora dwa razy większe.
-
Poprzednie radio było lepsze a co najważniejsze nie zrezygnowano z Winampa.
-
Nie zaimportowało mi listy kontaktów z serwera, nie widzę pobierania kontaktów z pliku. ??
-
Emoty są z poprzedniego GG + kilka nowych ale ręka boli od szukania - w starym GG było lepsze rozwiązanie.
Wszystkiego nie pamiętam i serdecznie proszę o rozgrzeszenie i nadanie mi pokuty za założenie tego tematu…
Emoty są do d… stare, fajne emotki zastąpiono czymś w stylu AQQ. Porażka ;]
Żeby tylko emoty - cały wygląd komunikatora woła o pomstę do nieba. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią.
Łukasz14 jest na stronie gadu-gady.pl w dolnym lewym rogu strony!
A tak, prawda jest : )
już dali na prawą góre !żeby mi nie pisać że kierunków nie znam! :lol:
Dozamet1 , jak pisałem to jeszcze nie było, a więc nie miej do mnie pretensji :x
Łukasz14 hehe właśnie się skapnełem ze o tej co pisałeś nie było jeszcze!sorki !
Rożek , rzecz gustów mi się nowy wygląd bardzo podoba…
Lord Gothic , niektóre emotki sa nowe, ale nie ma za dużo co wymagać przecież to jest dopiero pierwsza beta (!)
XMan ,
ad.1 j.w
ad.2 Przybyło, bo są nowe skórki, a nie jedna domyślna
ad.3 Przy dzisiejszych dwu jajowcach to nie przeszkadza (czas żebyś wymienił tego celerona…)
ad.4 Radio nie zostało zmienione…
ad.5 Mi wszystko zaimportowało… Fakt narazie nie ma importu kontaktów z pliku, ani jego eksportu (ale jak już napisałem to jest beta…)
ad.6 A mi właśnie przypadło do gusut takie przeglądanie ikonek
I tyle mam Wam do powiedzenia
@Łukasz14 : rzecz gustów.
Chciałbyś mieć takiego ,celerona".
XMan , nie dzięki, mam swojego E8200 xD
Jak to było… a już pamiętam: “Jeden Celeron kompa nie czyni”.