Gadu - Gadu 8

EEEEEEEEEE :roll: to po co tyle szumu o wersje BETA jak finalna 7 nie działa zawsze jak należy to tym bardziej bety pewnie nie da się zainstalować czy coś innego jest pewnie zepsute #-o

oo działa :slight_smile:

I czym się tak podniecacie? Doprawdy, nie widzę powodów… :stuck_out_tongue: Nie sądzę, żeby nowe GG zaoferowało coś rewolucyjnego, czego nie ma konkurencja.

mi nie działa!jakiś błąd skryptu oraz nie może połączyć się z serverem!

Mi działa świetnie

mi wywala taki błąd http://img53.imageshack.us/my.php?image=beztytuulh8.png oraz pisze ze nie może połączyć sie z serverem

To nowe gadu działa świetnie, ino jest przecukierkowane , to wyglada tragicznie.

Powinni dać jakąś standardową skórkę systemową, tak jak w tlenie jest.

Wreszcie jest Gadu - Gadu 8 :

http://www.gadu-gadu.pl/beta/

1. Skórki lipa - trudno coś znaleść, wszystkie jednakowe tylko inne kolory, opis z błędami, przydałaby się dużo lepsza w różnych kolorach skórka z GG 7.7.

2. Przybyło MB - teraz 23.5.

3. Użycie procesora dwa razy większe.

4. Poprzednie radio było lepsze a co najważniejsze nie zrezygnowano z Winampa.

5. Nie zaimportowało mi listy kontaktów z serwera, nie widzę pobierania kontaktów z pliku. ??

6. Emoty są z poprzedniego GG + kilka nowych ale ręka boli od szukania - w starym GG było lepsze rozwiązanie.

Wszystkiego nie pamiętam i serdecznie proszę o rozgrzeszenie i nadanie mi pokuty za założenie tego tematu… :frowning:

Emoty są do d… stare, fajne emotki zastąpiono czymś w stylu AQQ. Porażka ;]

Żeby tylko emoty - cały wygląd komunikatora woła o pomstę do nieba. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią.

Łukasz14 jest na stronie gadu-gady.pl w dolnym lewym rogu strony!

A tak, prawda jest : )

już dali na prawą góre !żeby mi nie pisać że kierunków nie znam! :lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

Dozamet1 , jak pisałem to jeszcze nie było, a więc nie miej do mnie pretensji :x

Łukasz14 hehe właśnie się skapnełem ze o tej co pisałeś nie było jeszcze!sorki !

Rożek , rzecz gustów mi się nowy wygląd bardzo podoba…

Lord Gothic , niektóre emotki sa nowe, ale nie ma za dużo co wymagać przecież to jest dopiero pierwsza beta (!)

XMan ,

ad.1 j.w

ad.2 Przybyło, bo są nowe skórki, a nie jedna domyślna :stuck_out_tongue:

ad.3 Przy dzisiejszych dwu jajowcach to nie przeszkadza (czas żebyś wymienił tego celerona…)

ad.4 Radio nie zostało zmienione…

ad.5 Mi wszystko zaimportowało… Fakt narazie nie ma importu kontaktów z pliku, ani jego eksportu (ale jak już napisałem to jest beta…)

ad.6 A mi właśnie przypadło do gusut takie przeglądanie ikonek :stuck_out_tongue:

I tyle mam Wam do powiedzenia :smiley:

Cóż, o gustach się nie dyskutuje :wink: Ja pozostaje na Aqq2, tu będzie można polować na nowe bety gg.

@Łukasz14 : rzecz gustów. :slight_smile:

Chciałbyś mieć takiego ,celerona". :stuck_out_tongue:

XMan , nie dzięki, mam swojego E8200 xD

Jak to było… a już pamiętam: “Jeden Celeron kompa nie czyni”.