Nie chwal się
Dobra to ja się teraz pochwale
AMD Athlon 3000+ … ^^
I chociaż gadu-gadu zżera mi 1/8 nie narzekam
Nie chwal się
Dobra to ja się teraz pochwale
AMD Athlon 3000+ … ^^
I chociaż gadu-gadu zżera mi 1/8 nie narzekam
Gadu 8.0 na razie jest beta,a kiedy wyjdzie pełna wersja to nie wiem.Dużo rzeczy się zmieniło wygląd,funkcje i tak dalej!.
A co z archiwum, jak je skopiować do nowej wersji? Bo ja nie mogę znaleźć.
Dla wersji 7.x był to folder C:\Documents and Settings(nazwa użytkownika), tam znajdował się plik DAT archives
Powinni dodać możliwość wyboru klasycznego wyglądu, lecz nie zapominajmy, że to dopiero BETA
Ciekawe, jak działa ta aktualizacja automatyczna.
Narazie gg sprawuje sie u mnie dobrze.Nowe style są nie zabardzo ale da sie przezyc
Z tego, co widzę, to układ listy kontaktów odgapili od AQQ 2.0. Osobiście wolę AQQ i na GG nie będę się z powrotem przesiadać.
Mi się nudziło i zrobiłem już 2 skórki do GG 8.0. Można je pobrać stąd: http://www.jonasz.vtz.pl/gg/
jak ty je zrobiłeś ?
Sicu (Final), a wiesz co to tajemnica zawodowa?
Mogę udostępnić informacje, ale jest to tak banalnie proste że aż żal…
Dobra sam rozkminie
Ale nawet fajnie ci to wszyło
Nowe GG jest tragiczne, a myślałem, że gorzej niż jest się nie da. Wygląd tego badziewia, to jakaś kpina. Myślałem (po tym co czytałem), że to będzie jakiś przełom, że zrobią porządny program. Ale widzę dalej brną w to /cenzura/, i już nigdy nie mam zamiaru się dotykać do niego.
Dimhil , to nie! Zostań dalej przy tym badziewnym AQQ czy tlenie…
Fan gg zawsze będzie chwalił gg, nawet jak są lepsze komunikatory, mniej zasobożerne i dużo ładniejsze.
Aqq i Tlen nie jest niestety badziewny czego o gg nie można powiedzieć.
Do ich radia nie trzeba mieć gg wystarczy być zalogowany na stronie i posiadać winampa, pisze do tych co myślą że to wina samego komunikatora gg.
Scorpio , używałem prawie wszystkich znanych mi alternatyw dla GG po ok. 1-2 tygodnii każdy i na końcu wróciłem jednak do GG…
Poprawka, to nie są alternatywy, lecz programy z dodatkową wtyczką GG. Poza tym kogo to obchodzi ile Ty używałeś dany komunikator. A tak teraz osobiście, Ty chyba lubisz używać słabej jakości programów takie jak IE7 i GG, osobiście uważam że fajnie że masz swoje zdanie i opinie, ale powiedz mi po co nam to piszesz ? skoro i tak większość ludzi na tym forum uważa że wymienione wyżej programy są nie do użytku, zacznij się powoli przyzwyczajać z tą myślą.
Ja patrzyłem jak się rodziło gg jak byłem mały … dużo z nim przeżyłem i nie zamierzam go zmienić tyle !
Żaden argument. No ale jeśli GG 8 będzie tak wyglądało jak beta… Cóż, ci bardziej rozgarnięci sami zrozumieją, że trzeba poszukać czegoś innego. Rewelacją byłoby, gdyby wszyscy przesiedli się na otwarty protokół Jabber, zamiast zamkniętego i często padającego protokołu GG.
PS. Czekam na moment przebicia monopolisty, podobnie jak to się stało w przypadku przeglądarek internetowych. Zdrowa konkurencja wychodzi zazwyczaj na dobre.
Racja, ale to nie przeglądarka, to komunikator, to jest już bardziej złożone niż się wydaje. Osobiście uważam że powinno być tak jak jest (czyli tylko jeden komunikator) tylko że trochę lepszy, poza tym (jak wszystko co ma się sprzedać) produkt musi trafić do grupy społecznej która najczęściej go używa, w tym przypadku to nastolatki (tak samo jak nasza-klasa) dlatego robi się wszystko aby komunikator wyglądał jak wygląda.