Ja juz napisałem:) Nie był aż taki trudny:)
Kurde zwaliło mnie z nóg to z Leonardo da vinci z kąd ja miałem wiedzieć z którego on wieku:) Jak mnie na świecie wtedy nie było(w nie tekście było)
Ja juz napisałem:) Nie był aż taki trudny:)
Kurde zwaliło mnie z nóg to z Leonardo da vinci z kąd ja miałem wiedzieć z którego on wieku:) Jak mnie na świecie wtedy nie było(w nie tekście było)
dalem ze 17 :-x
ale rozprawka jest masakra …
czy smiech moze byc nauka ? :E
“Nie śmiej sie dziadku z czyjegoś wypadku, bo dziadek sie śmiał i to samo miał”
a nie ?
ja dalem ze tak ale strasznie wode lalem ; p
jakie były odpowiedzi dotyczące Leonarda? że w jakich wikach żył? XIV i XV oraz XV i XVI ?
Leonardo da Vinci (1452-1519), więc chyba XV i XVI Ja dobrze zaznaczyłem :mrgreen:
ale temat rozprawki dali :? A tak ogólnie to większość powinienem mieć dobrze.
Ale argumentydo rozprawki potwierdzające tezę znajdowały się w teście naprzykład ten wiersz o podróżnych
Ja też tak zaznaczyłem :mrgreen:
Jakie wypisaliście filmy albo teksty literackie w rozprawce? Ja wziełem jeden tekst z tego testu, film E.T. ,oraz sytuacje z życia codziennego
ja napisałem o American Pie i Dzień Świra … a z literatury to Fredro … :twisted:
To niezłe argumenty musiałeś podać :mrgreen:
hehe no … a i jeszcze o kabaretach … i takie tam pierdoły z życia …
A gdzie można wyniki sprawdzić?
dla mnie caly test byl na poziomie srednim tylko mnie zaskoczyl temat rozprawki
a przeciesz mialy byc z literarury lub filmu i na koncu powinenes napisac o o tym myslisz
rozprawka brrrr…temat był do bani ale ogólnie test spoko.
jutro masakra :lol:
nooo, jutro będzie ostateczny sąd…
:boje:
Złączono Posta : 26.04.2006 (Sro) 15:07
oby nie było NIC z chemii… ale coś pewnie będzie
Sprawdziłem sobie i mam tylko jeden błąd “kto był przedmiotem kpin?” Ja ciągle uważam, że jednak ci zakonnicy… No, ale trudno Wychodzi na to, że mam 33 punkty + rozprawka to zobaczy się 8) Ogólnie prosty na maxa
Ale niestety jest jeszcze “jutro”…
Z wykopalisk w Egipcie :?