Gimnazjalisto - jutro testy!

mam podobna sytuacje nie jestes sam :?

Moja koleżanka też mówiła, że wygłupili się z tym testem. Jakiś […] wzór na objętość beczki bodajże…

Głupie.

A jednak poprawne.

Też tak myślałem.

I zaznaczyłem 5 2/3.

Czyli mam dobrze. :jupi:

Co do całej części matematyczno-przyrodniczej.

Była dość trudna.

Zadanie z beczką ,dachem oraz drzwiami i oknami zdawały się łatwe.

Ale takie nie były.

Chociaż jakoś sobie z nimi poradziałem. :wink:

u mnie wszyscy w klasie mieli inaczej w wiekszości zadan powiedziała że ten tes byl %@*

Dokładnie. :smiley:

Tak samo uważam.

Na niektórych forach internetowych jest ogromna irytacja testami.

Tematy mają po 30 stron ,a nawet i więcej. :wink:

to widocznie troche przesadzili z poziomem

hmm, ja licze na 75+pkt :stuck_out_tongue: i tyle mi styknie do LO :stuck_out_tongue:

Ja się w ogóle nie zastanawiałem. Średnio to średnio. No i dobrze zaznaczyłem :stuck_out_tongue:

Co do całego testu to dobiło mnie zadanie z fizyki :-x To z tym ciepłem. I choć jestem dobry z majcy to nie zrobiłem tego z tym dachem. Niby dobrze ale jak mi wyszedł jakiś pierwiastek z 1968/25 to już później wziołem się za inne. Myślę że za to i za wypisanie danych dają jakieś punkty :lol: . Mi jak liczyłem wychodzi 26 pkt :evil: Także wielka porażka :frowning: Z polaka jak liczyłem to miałem 21 pkt ale bez rozprawki, ogłoszenia i streszczenia.

Z majcy to ludzie przesadzili nie dość że tyle do liczenia to kurde jeszcze takie liczby dobrali że w mnożeniu mi się wszystko p@#$%^%%#%. Jednym słowem: #%^(*&((_)$ był

Ógólnie mówiąc za duzo zadań, za mało czasu. Ja na 10 minut przed końcem skapnąłem się, żę jest jeszcze jedna strona zadań(matma), na szczęśćie nie były bardzo skomplikowane.

Jak żeśćie obliczyli ile zajmie przemaszerowanie tej górskiej ścieżki?

Trzeba było tam użyć mózgu a nie liczyć.

Jezeli wzniesienie 600 m (czyli kiedy podrózni szli pod górę, zajmuje godzine), to w zniesienie jakie mieli pokonac to 300 m, więc musi być 30 minut, a ze odpowiedzi wszytskie były pełne nalezało zaznaczyć 1,5h innej mozliwości chyba nie było, bo nie sądze ze ktoś to liczył :wink:

a kiedy będą wyniki testów?

14 czerwca :mrgreen:

Juz sie boje :smiley:

Niestety już za 20 dni… a tutaj juz czas na składanie podań do szkół …

… :o … :o … :o … oj… mamusiu … :stuck_out_tongue:

Ten czas już chyba minął w ubiegły piątek o godz 16.00 :mrgreen:

nie bo ten czas jest do 21 czerwca

w rzeszowie jest do 31 maja

Na Dolnymśląsku do 26 Maja czyli już sie skończył :slight_smile:

Na Dolnym do 26,zły klawisz wcisnąłem.Sorka za błąd.

A to sorki :slight_smile: W każdym z województw jest pewnie inaczej.