Gimnazjalisto - jutro testy!

Mat-przy był prosty :). Jedynie to zadanie z beczką było głópie, duzo obliczeń, a ten wzrór ^^

Heheh, ja już mam testy za sobą. Przedchwila wróciłem z matematyczno-przyrodniczego i jestem ogólnie zadowolony :mrgreen: Tylko powiedzcie mi, gdzie moge znaleźć odpowiedzi do testów z mat-przyr?? Kiedy będą zamieszczone w necie?

http://www.cke.edu.pl/ tu napewno znjdziesz wczoraj byly z polskiego juz o 12 wiec dzis tez bee szybko

Złączono Posta : 27.04.2006 (Czw) 12:08

i jesli niedziala przez opera lub inna przegladarke napewno zadziala przez Internet Explorer

gdzie znajde odp na testy mat-przy ?

MedMax jak byś czytał uważnie to bys widział co napisał kolega P@WEŁ_1990

Ale strona narazie nie działa

wyniki!

A jakieś działające linki? :stuck_out_tongue:

no przepraszam ten mój działa… ściągnij sobie ten plik .pdf i masz

albo zrób zapisz element docelowy jako.

No to moze się pochwale wynikami:

Humanistyczny:

18/20 Zamknięte .

Ogólnie rozprawka poszła mi bardzo dobrze jak i inne formy wypowiedzi więc jestem zadowolony.

Matematyczny:

22/25 Zamkniete.

Zadania otwarte wszytsko dobrze za wyjątkiem beczki gdzie zamiasz 800 coś wyszło mi 916 ale i tak jestem bardzo zadowolony z wyników .

I licze na conajmniej 80 pkt :slight_smile:

Z mat-przy mam wszystko dobrze, tylko zrobilem dwa idiotyczne błędy :D.

1. Źle w jednym napisalem odpowiedź :stuck_out_tongue:

2. W łańcuchu odwrotnie strzałki :/.

48p :stuck_out_tongue:

to ladnie wam poszlo mi tak dobrze z matmy nie poszlo lepiej napewno napisalem z polaka

mi poszło lepiej z hum. ale z matmy też nienajgorzej …liczę gdzies tak na 75 - 80 :wink:

dzisiaj było straaaaaaaaaaaaasznie :shock:

Tak dzisiaj było strasznie bo w moim LO wszytskie klasy pytała gościówka od Chemi… :mrgreen: :hahaha:

chyba ok 80 będę miał

O co o_0 przecież zadan z chemi łatwiejszych chyba nie mogli dać :roll:

Pozatym na pierwszy rzut oka tylko wydawało się strasznie trudne ale okazało się wyjątkowo łatwe :stuck_out_tongue:

Moich kolegów załamało pytanie gdzie było trzeba wskazać ile samochodów osobowych przejeżdza przez 1h. Te nad którymi się zastanawiali to 5 i 2/3 oraz 6. Równo wychodziło 5 2/3 ale oni zaznaczyli 6 bo pomyśleli ,że jak to możliwe żeby przejechało 5 2/3 samochodów :? więc zaznaczyli 6 :frowning:

dokładnie to samo w moim przypadku… taki sam błąd, zaznaczyłam 6

głupie to bo jak może przejechać 5 2/3 samochodu? tym bardziej, że Ci co robią testy zawsze są tacy zasadniczy i wszyskto karzą zaokrąglać…

Hmm a ja się zastanawiałem i postawiłem na 5 2/3 własnie skonczyłęm dokładnie sprawdzac z otwartych mam tylko w zadaniu z beczkami końcowy wynik zle, zle pomnożyłem a reszta wszyski dobrze :jupi:

Mój nauczyciel od matematyki maił racje. Na początku dadzą nas nie aż tak trudny test humanistyczny, wtedy się rozluźnimy i pomyślimy, że matematyczny będzie taki sam, a tu nagle “wyjechali” z takim testem. Dla mnie ten test to tragedia - z tego co wyliczyłem to będe miał 29pkt :frowning: