Crysis, Gears of War, Colin McRae: DiRT, Unreal Tournament 3, Call of Duty 4 - w te dane mi było grać i przejść z nadchodzących na razie nie ma co wymieniać, bo to różnie bywa gdy przychodzi premiera… czasami są wielkie rozczarowania, a czasami bardzo miłe niespodzianki (vide pierwszy Far Cry w 2004 ;))
F.E.A.R.
Może to dziwnie zabrzmi ponieważ ta gra jest już dosyć stara
Ale jak dla mnie to jest Far Cry.
Jeśli wyjdzie Far Cry 2 to wtedy najładniejszą grafikę będzie mieć Far Cry 2
Gears of War
UT3
Wiedźmin
3 świetne gry które starcza na długiiiii czas :mrgreen: i cieszą oko
JakbY Co To Ja Założyłem Ten Temat xD Tylko Że mam drugie konto bo mi na tamte dali bana xD Hehe :PP
Ja myślę że Crysis ma ładną grafikę
Ja uważam że najładniejsza grafikę ma w kolejności-Call of Duty 4, Crysis, Gears of War, Bioshock, Colin McRae: DiRT. Nie rozumiem tylko osób które piszą że F.E.A.R ma ładną grafike. Owszem ma ładną grafike ale nie jak na te czasy, dzisiaj ważne jest żeby gra wyglądała jak prawdziwy swiat… a F.E.A.R to po prostu ładna grafika komputerowa… Zastanawia mnie przy pomocy jakich programów robią efekty specialne do filmów praktycznie to wygląda jak prawdziwe… Nie mogli by w taki sposób robic gier?
Halo 3, Mass Effect
wątpie żeby gry z Xbox360 grafiką wyprzedzały gry z PC.
Call of Duty 4
ta Call od Duty 4 moża powiedziec że ma lepsza od Crysisa
I do tego wymagania mniejsze.
Hmm myślę że Oblivion nadal ma Grafikę na bardzo dobrym poziomie
jeśli chodzi o grafikę to CoD4 daleeko do Crysis’a. O fabule nie będę się wypowiadał bo każdemu podoba się co innego ;]
co z tego że wymagania większe? Lepsza grafika, wyższe wymagania a Crysis ma grafikę przyszłości, tak samo jak niegdyś FarCry w 2004r który cieszy oko do dzisiaj
tu nie ma co wątpić tylko tak jest i będzie, Mass Effect jest tego najlepszym przykładem.
Crysis górą :]
forza moto sport na x-pudle wygląda ładnie ale te zygzaki takie jak by było wyłączona AA to porażka … A odpalcie sobie np. Carbona albo NFS:MW na full detal ani jednej krechy
Crysis
Unreal tournament 3
Gears of War
CoD4
Czy sa jakies watpliwosci ? Po co piszecie…pisac znwou mozna za pol roku moze cos bedzie nowego…
Crysis
CoD4, NfS:ProStreet, Oblivion
fajnie porównujesz, dwie inne gry…
Gdybyś zobaczył choćby Mass Effect, Assassin’s Creed to byś głupot nie wypisywał…
DeadOrAlive , wiem jak wygląda AC bo grałem na x-pudle … Mass Effect na razie nie…
Osobiście wolał bym PS3. A jestem 100% fanem kompa ;D
co do tematu to Crysis, HL2 EP2 i Turok i nowy Far Cry … ten który nie wyszedł …