Gra Z Najładniejszą Grafiką

ja gram w crysis i też powiem że ma troche błędów… nawet na full detalach…

teraz mam 1680x1050 bez aa i medium… ostatnio jak wysadziłem samochód (na nim byli ludzie) to krew była w powietrzu :expressionless:

i troche fizyka dziwna ale tylko czasami :slight_smile: (jakbym miał karte fizyki to by działało :smiley: )

najładniejszy jest crysis, bioshock i lost planet :slight_smile:

Moje zdanie jest takie: CoD4, World in Conflict, C&C Tiberium Wars.

Co do Crisis grafika nie przypadła mi do gustu (jakoś po prostu mi nie pasuje) zresztą ogólnie gierka średnia.

tak, tropikanla wyspa też mi nie przypadła do gustu… gdyby to były lasy namorzynowe albo coś stylu Turoka to by bylo super! ;]

Btw, każda gra ma błedy ale u mnie Crysis gorzej wyglada niż GoW, nadal się zastanawiam czy to wina sterowników?

Heh, śmieszne… Nie porównuj grafiki Crysis’a to sitowksiego GoW’a. GoW ma ładna grafikę ale jest to grafika szara, ponura, ciemna, a Crysis jest pełen barw, ta wyspa, dżungla, wybuchy, kosmici, zamrożona wyspa i wiele wiele więcej.

Mi się niestety grafika w Crysisie nie podoba ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje…

Crisshit nie robi wcale takiego wrażenia jak Far Cry 4 lata temu.Dużo lepiej mi sie podoba graficznie Wiedźmin ale jak już kolega napisał o gustach się nie dyskutuję jednym sie podoba cycata Pamela a drugim urocza Angelina :stuck_out_tongue:

A Angelina nie jest cycata? ;>

Jest :mrgreen: ale nie tylko człowiek na cyce patrzy :stuck_out_tongue:

Najlepsza grafika to chyba w FSX na full detalach

pozdrawiam

ostatnio widziałe grę beowulf jak dla mnie super grafika, no i jeszcze blacksite area 51 ,ma fajna coś podobnego do crysisa

Ja grałem w Crisisa. Grafike ma ładną ale jak ją pierwszy raz zobaczyłem to wydała mi się rysunkowa. :smiley:

pewnie jakaś giera w SLI :slight_smile: stawiam na Wiedźmina

Niestety Wiedźmin ma kiepską grafike…

ja stawiam na Unreal Engine 3- wiekszość gier no i Crysis ;] High i 1280x1024 ładnie wyglada tylko musze znaleść jakiegoś CRT bo mój LCD to jedna wielka lipa ;/ (zmieniłem zdanie na temat Crysisa)

Crysis tak ale:

1280x1024, Very High, AAx16 :mrgreen:

ja tez stawiam na gry z Unreal Engine 3.0, super dopracowany silnik no i Crysis na CryEngine2

ja stawiam że będzie miał bardzo ładną grafe ASSASIN CREED tylko te wymagania :x

wymagania według mnie są troche zawyżone

-Far Cry 2

-Crysis

-Call of duty 4

Dzisiaj zainstalowałem Crysis i Unreal Tournament i mogę z cala pewnością powiedzieć ze crysis ma najlepsza grafę jaka kiedykolwiek widziałem, i do tego chodzi mi na very high tak srednio 20-25fps czasami spada do 15 w 1024*768 i naprawdę jak dla mnie to nie widać żeby coś strasznie muliło

PS: jeszcze kompa nie podkręcałem :wink:

co to za gra

?? bo nigdy nie grałem