ciekawi mnie jak bardzo się wszystko zmieni (bo ze się zmieni to raczej pewne - pytanie czy na lepsze czy gorsze). Może teraz relacja z HZ będzie głównym newsem na WP . A całkiem serio to może jakieś oficjalne info od redakcji?
Rzeczywiście informacje są prawdziwe. “User dowiaduje się ostatni”? Tylko dlatego, że informacja oficjalna miała być ujawniona później, publikacja na antywebie nieco całą prawę przyspieszyła. Nie byłbym jednak pesymistą, z punktu widzenia usera na gorsze nic się nie zmieni, a mamy nadzieję, że funkcjonowanie w ramach największej grupy da nam dodatkowe możliwości. Najważniejsze jest jednak to, że pod względem składu ekipy nic się nie zmienia… Więcej szczegółów przekażemy Wam niebawem.
Przykro dowiadywać się tego z innych portali, a redakcja DP nawet słowa na ten temat nie pisnęła. Szkoda że my, userzy którzy ten portal tworzymy tak mało dla nich znaczymy.
Tak, wiem, za chwilę pojawi się pewnie news na ten temat na głównej, ale chyba najpierw tam powinien się pojawić, a nie na antywebie.
Czy jest jeszcze coś, czego nie ma O2? Tak z biznesowego punktu widzenia - gratuluję i mam nadzieję, że wyjdzie Wam to tylko na dobre zarówno od strony tworzenia portalu, jak i finansowej i że za rok skład redakcyjny będzie przypominał ten z dnia dzisiejszego…
p.s. HotWPlot 2014?
p.p.s. skrobnijcie coś na głównej, jak już mleko się rozlało…
Nie będe powtarzać swojego komentarza ze strony głównej, napiszę tylko, oczywiście bez złośliwości - witamy w nowym portalu - Wirtualne Programy.
Tak od teraz powinien nazywać się wasz portal, zważywszy na nowego właściela, jak i na interakcję pomiędzy redakcją a użytkownikami - ona od kilku miesięcy też jest wirtualna, więc nowa nazwa pasuje jak ulał.
Gratulować na razie nikomu nie będę, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Być może portal rozwinie się w dobrą stronę, być może, wszystko na co zapracowaliście pójdzie w gwizdek. Ale to już nie zależy wyłacznie od was, tylko od większościowego udziałowca.
Nie znam się na takowych sprawach, więc lepiej poczekać i zobaczyć jak się sprawa rozwinie i czyny pójdą w ruch. Domena się na pewno nie zmieni, przynajmniej DP jest lepsze w nazwie niż WPDP … ciężko to nawet wymówić
Więc już wiadomo czemu ostatnio były takie problemy z forum i główną, DP, sprzedaliście się! do tego jeszcze jednej z (prawie) najgorszych marek, czyli Wirtualnej-Polsce, nie bez powodu omijam WP wielkim łukiem, już lepiej od WP ma się chyba O2.
Naprawdę nie chciało mi się wierzyć w to co czytałem na antywebie, ale dlaczego się sprzedaliście? chcieliście pomóc upadającemu już WP, czy może poszło tym razem o coś innego, np. za duża ilość udziałów, lub pieniądze?
W każdym razie - Mam nadzieję że nie będzie gorzej niż teraz jest, życzę powodzenia.
Obstawiam, że Tomick najzwyklej w świecie zamiast używać HDD w RAID zaczął na nam stawiać forum na taśmie perforowanej, lagi są stąd, że nie wyrabiają z przygotowania nowych rolek, ewentualnie lag jest podczas zmiany samej rolki :lol:
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o całej sprawie. Szok był i to wielki. Rozumiem, że to była decyzja biznesowa i kierowaliście się dobrem portalu. A czas pokaże czy był to dobry krok czy fatalna pomyłka. Ja życzę powodzenia w dalszym rozwoju.