Doom 1 i 2 pójdą bez zająknięcia
a jeszcze jakieś propozycję ? bo jakoś nigdy mnie te doomy nie kręciły ;D
To może napisz co Cię kręciło.
Fallout 1 i 2
HoM&M 3, 4 i pewnie 5 też da radę.
Wszystkie gry z datą premiery poniżej 2004 roku moim zdaniem
Jaką tam integrę masz dokładnie? Intel, nVidia czy ATI?
Jakim cudem w procesorze Intela może być integra innej firmy niż Intel?
Kolega widać bardzo młody, i nie pamięta czasów, gdzie zintegrowane GPU były montowane w chipsecie płyty głównej? I w czasach LGA775 robili je niemal wszyscy - poza Intelem, także nVidia (nForce) czy wtedy jeszcze ATI (Radeon Xpress), a nawet takie twory jak SiS czy VIA (chociaż oni chyba nie mieli układów graficznych).
Młody to niezbyt, ale faktycznie nie pamięta
Młody to pojęcie mocno względne. Dla 40 latka ja będę dzieckiem, a dla mnie 18 latek jest młody (i właśnie może nie pamiętać takich czasów, a przynajmniej jako 8-latek wtedy, miał gdzieś co ma w obudowie komputera ).
w tym kompie jest geforce 7100
Oj z grami będzie ciężko, może w 3D Morrowind Ci pójdzie Ze strategicznych/RPG/ekonomicznych Europy Universalis i HoI (1 i 2), Simsy (1), JAGGED ALIANCE 2, Diabli 1 i 2, Baldurs Gate 1 i 2, Setlersy I-IV, Pharaon, Zeus, NOX (RPG), ORIGINAL WAR (great!), tyle co pamiętam
Wcześniej aktywuj system, bo niedługo w nic nie pograsz
Jak na moje oko to: , Red Alert, Icewind dale, dalej niestety 2 pytajniki: Neverwinter nights, Quake 3 arena (z botami bo z botami, ale zawsze) .
A skoro mowa o grach, to jeżeli chcesz go dłużej/intensywniej wykorzystywać, to popytaj znajomych czy jakiegoś Radeona 5450 nie mają na zbyciu za puszkę coli Byś sobie pograł w gry na Ultra i ze 3-5 lat nowsze
Zawsze można przejrzeć lokalny OLX, za grosze da się takie starocie dostać
Ostatnio “wyrwałem” w gratisie od gościa, któremu ulepszałem kompa
Amen.
Dodam Dungeon Keeper 2
sprecyzuj gatunek, z tych co znam to tak: jeśli strategie to przegenialny Warcraft III, oraz Age of Mythology. Te gry pójdą bez problemu. Ze strzelanek to pewnie Quake III i może pierwsze części Medala i CoD. RPG to wszystkie stare ale bardzo grywalne 2D czyli np. seria Baldur’s Gate i Icewind Dale. Może pójdzie Gothic 2 albo Morrowind. Ogólnie dla tych strzelanek i trójwymiarowych RPG wąskim gardłem będzie grafika. Jak coś to mam gtx 650 na sprzedaż w spoko pieniądzach. Pozdro