GTA SA Multiplayer jak grac na kodach?

a jaką szybkość neta proponujecie żeby niemieć lagów ?

Ja grałem na moim 192 Kb/s i niebyło lagów nawet po 40 graczy!

mccafi ty to jestes ***** trzeba mieć coś z głową żeby grac na kodach :? :?

ja nie gram na kodach czybie ale to wyprubowalem czasami sie przydaje to link do najnowszej wersji 3.5 :

http://kaczor93.ddl2.pl/pobieralnia/h4x … taller.zip

jesli ci pomogłem wejdz na

http://www.htn.pl/akcel/?id=1024

Proszę dajcie mi stronkę z czitami do GTA SAMP :mrgreen:

Poproś najpierw o mózg do głowy, a cheat’ów sam sobie poszukaj.

Karol114 a co żeby spsuć innym zabawe grać na godmodzie i co jeszcze nieskonczone ammo

Nie wiem w ogóle jak można być tak głupim by w multiplayerze grać na kodach. Przecież to psuje całą zabawę a w końcu o dobrą zabawę chodzi każdemu. Tylko paru idiotów zawsze musi myśleć że są najmądrzejsi i że im na kodach grać wolno. Lepiej by ktoś zrobił programik do wykrywania chiterów który by ich bezzwłocznie banował. :evil:

Hej, a może wiece co się ostatnio działo, bo niemogłem zalogować się na większość oficjalnych serwów (no i oczywiście JA nie czituję i gardzę cziterami- to są dzieci neo)

są już antycheaty razem z mapami

witam. sciagnąłem sobie “Serwer SA-MP 0.2.2 Windows” i co dalej musz zrobić żeby zagrać multi ??

nic prostrzego, sa-mp w googlach instalujesz dalej>dalej i grasz

ty nie masz ściągać server tylko grę tzn multi

a z kąd mogę sciągnąć multi?

Kolega :google:

ok sciągnąłem juz sobie. teraz gra mi się już włancza, wszystko sie , pokazuje sie krajobraz i pisze ze się łączy i nie chce sie połączyć. co zrobic?

a żeby grac multi, to trzeba mieć oryginalną wersję, czy niekoniecznie ??

za 1 razem może się długo ładować poczekaj do 30s (ma być napis Vinewood), jak będzie się po tym czasie tak dalej działo to wybierz inny server z zakładki internet lub official

ok, połączyłem się już do innego serwera.

mam pytanie odnośnie multi:

jest coś takiego jak zapis? żeby można było kontynuować grę od ostatniego momentu, mieć garaż i auta w nim?

wiem że na sa-mp gtasite na mapie los santos jest takie coś że może CI zapisać bronie i kasę i na serverze AU- Hydra Blast 2

auta nie będziesz miał w garażu bo się spawnują