GTA SA Multiplayer jak grac na kodach?

z jakiej stronki mogę ściągną ć czity podajcie stronke plzz

na co Ci

a w jaki sposob mozna zapisac kase w multi?

Bardzo Proszę O Czity Na Przerabianie Aut Podajcie Mi Link PLZ

nie ma kodów na przerabianie aut, jak Ci chodzi o tuning to jedź do garażu tuningowego i tam go stuninguj, chyba że ktoś ma jakieś inne auto spoza gry to jedynie ściągnąć auto z internetu i go zainstalować ale moga występować crashe

Szukasz Czitów , Heatów do Gta Sa Mp dobrze trafiłes wystarczy ze napiszesz mi na GG : ************** i otrzymasz dalsze instrukcje . Prawda ze proste :smiley: :smiley: :smiley: Po tym nikt juz ci niepodskoczy !!

HaHaha :smiley: n1 :]

hehe dobre :slight_smile:

A w Pysk Bys nie chcial ??? 8) 8) Blad ort. to zecz ludzka P:P

http://gtasite.pl/005012,downloadcat.html

proszę poszukaj sobie i znajdz Dla Windows.i graj i baw się dobrze :mrgreen:

Z takimi tekstami to do kolegów z podwórka. Żółta karteczka.

Poza tym, na forum używamy polskich znaków (żźćąś itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało kolejnym warnem.

Ja nie wiem, ale jak można być takim noobem, żeby grać w SAMP’a na kodach. Jak widzę cheatera :x :x :x :x :x :x [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X Głupi temat dla NOOOBÓW! I tyle!

Jak nienawidzę cheat’erów !!

Milov , widzę że na forum się logowałeś, ale moją prośbę o poprawienie pisowni olałeś. Cóż, kolejna żółta karteczka.

Tylko uwarzajcie, ja kiedyś wlazłem na jakiś serwer, strzelam do kolesia z miniguna, a mu wogule hp nie zchodzi. Daje do admina (och, jak ja uwielbiam wszystkich adminów ;)) i okazało się ,że ten pół minuty temu, włączył nieśmiertelność… Za nieczytanie wypisków admina na czacie dostałem 10 minut więzienia… Sam na czitach nie gram, chociarz mam neostrade… jeszcze do końca marca :):):slight_smile:

Czy tylko mi się wydaje, że z tego tematu zrobił się ‘mały’ offtop ? 8)

w tej kategorii posty się nie liczą więc można zrobić mały ot no nie?

:wink: :expressionless: :expressionless: bardzo was prosze żebyście mi napisali z kąt ściągnąć czity do grand theft auto san andres multi player :expressionless:

jak bedziecie wiedzieli z kąt ściągnąć czity to piszcie na gg ::::::: 7817874 ![-o<