GTA SA Multiplayer jak grac na kodach?

niestety nie wiemy z “kąt” ściągnąć czity

Cheaty możesz np. ściągnąć Stąd. Tam niżej masz dział z cheatami do Sa-MP tylko najpierw musisz się zarejestrować/zalogować. Tylko pamiętaj że gra na kodach jest bardzo nieuczciwa i chamska więc zastanów się co robisz!!

Wydaje mi się, że gra na cheatach jest nielegalna, jak dostaniesz globalbana, to będziesz bardzo nie zadowolony, no chyba, że masz nełośtrade, to se graj do woli, ale znam takie gadanie “Ja tylko na tym jednym serverze, tylko raz” i wtedy grasz też na innych serverach i psujesz innym graczą zabawę.

na kodach nie ,tylko cheaty grałem tak ale gre sie tylko psuje w ten sposób nie jest taka fajna choć fajnie było czasem wkurzyć admina.cheaty przydaja sie tylko kiedy ma się zmienne ip bo jak cie admin zbanuje to ptem na serw nie wejdziesz

Gra na cheatach jest NIELEGALNA.

A ja odkryłem coś ciekawego, przez przypadek. Grałem sobie raz w SAMP, jednak zapomniałem, że to multiplayer. Chciałem sobie włączyć mod o nazwie portal gun, wpisałem co trzeba i okazało się, że to działa, po czym po otrzymaniu bana zorientowałem się, że to jest tryb multiplayer.