mi też sie udało ale info z promo znikło i teraz znowu nie mogę wejść
Ogólnie będzie comunity rip na GTA V Online
Bo jak teraz wszyscy co im szkoda wydać 50zł na oryginalna gre i przyjdzie ten jeb****** plebs
i zacznie kaszane odwalać bo in nie będzie zależeć na grze bo za darmo… i tak właśnie comunity updata.
I robi sie toxic zone.
Wg. PcLab, aby dostać GTA V, trzeba mieć włączoną weryfikację dwuetapową.
No to bardzo fajnie, tylko wylogowało mnie z klienta i teraz nie chcą przysłać pinu na maila
Jutro dostaniesz.
Noi mamy GTA V za darmo i to jeszcze w premium wersji czyli z GTA Online. Ja się cieszę fest, jeżeli uda mi się zalogować to odrazu pobieram. I tak trzeba mieć dwuetapowe logowanie, sam epic o tym napisał.
Trzeba było pisać by zrobili wsparcie dla Authy.
Status serwera: https://status.epicgames.com/
Ja sposobem dodałem do biblioteki. Miałem ciacho sesyjne, żeby się zalogować na swoje konto.
W Duckduckgo zrobiłem przeszukiwanie z parametrem inurl:
link zaprowadził mnie bezpośrednio do GTA V i kliknąłem tylko “Get” -> błąd 500, ale ID zakupu się wygenerowało w URL, więc tylko odświeżałem od czasu do czasu i zaskoczyło.
Półtorej godziny minęło a błąd 504 dalej wyświetla się u mnie. Nic, tylko czekać.
Jest rasizm w Epic:
Liban ma zbanowaną grę…
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/grand-theft-auto-v/home
Bezpośrednio do GTA V, bo ze strony głównej i wyszukiwarki na stronie usunęli, żeby DDoS się skończył ^^
Poszło przez klienta. To nic, że po rusku i musiałem klikać z pamięci, bo nic nie rozumiałem tych krzaczków
Takie czasy ^^, “Taki mamy klimat”
Forum też przymula w tym dziwacznym dockerze.
Ciekawe, czy Epic będzie przygotowany na rzekomego Wieśka za tydzień.
Może kupią:
Wieśka z dodatkami mam na GoG.com, ale na Epic nie pogardzę jak będzie za free.
Więcej niż pewnie, że będą mieli problem. Może zrobią bez licznika, żeby wszyscy w jednym czasie się nie zwalili na serwer.
@krystian3w Fajnie się ten serwer nazywa, a jeszcze ma lepszy HDD: “666 GB SAS 10000 obr.” iście diabelska maszyna.
Dalej przetwarzają zakup:
Dowód zakupu GTA V z Epic’a mam już na mailu.