Ostatnio stałem się fanem horrorów. Dlatego założyłem ten temat żebyście polecali horrore które są na prawdę świetne. Ja jak narazie nie obejrzałem za dużo (ciągle sobie załatwiam:P) i dlatego chciałbym też znać jakieśkonkretne tytuły. Ja ze swojej strony polecam The Grudge 2 (może nie straszne, ale dość dobre efekty), The Hills Have Eyes 2 (no to nie było straszne ale motyw dobry)
gorąco polecam całą serię Blair Witch Project- naprawdę można po tym zejść… jeżeli Ci się bardzo nudzi to oglądnij sobie Hostel- straszny, chociaż momentami chyba bardziej niesmaczny. I darek660 ma rację- Piła wymiata ;DD
Też nie wiedziałem o co w tym chodziło. Czarownica zabijała zawsze dwójkę dzieci. Jednego zawsze stawiała pod ściąną. (chyba chodziło) o tio że wiedźma iw w końcu dopadła :mrgreen:
teraz akurat poobie& & The amityvile. Podobno dobre, potem Dark Water (slyszalem ze niezly fimlik, jeden typo po ogladnieciu nie poszedl sie kompac:P) slyszal ktos?
Ty wolisz komedia a mi sie ostatnio w ch… spodobaly horrore. Lubie nie raz dreszczyk emocji. Albo jak ide i podswiadomosc mi mowi aby sie obrocic i zajrzec do tylu.
Nie tak naprawdę to Ring 1 ,ale tylko jak pierwszy raz oglądałem. Shutter , Dark Water - japoński , Klątwa 1,2 ,Lśnienie stary ale jary , Martwe zło 1-2 , 3 część to już bardziej komedia , wszystkie części Piły , Zły Zakręt ,Egzorcyzmy Emily Rose , Oko 1-2 , Oszukać przeznaczenie 1-3. To są filmy które mogą wystraszyć , ale po których można spać spokojnie przynajmniej ja
jak byłem młodszy to znalazłem na kasecie wideo w domu Koszmar z Ulicy wiązów nie mogłem po nim zasnąć a najgorsze było jak miałem isc do toalety i sie załatwić bałem sie ze ręka Fredy’ego mnie dopadnie ,bałem sie jeszcze po Egzorcyście,Ring (japanese),z horrorów to polece Turistas,Room 1408,1942,Boogeyman,Czerwona Róża.