Horrory po których nie mogliście zasnąć:)

Nie ma lepszego spania niż… po horrorach :smiley: . W połowie albo w 2/8-ych :wink: zasypiam :lol: .

Przegina, ponieważ wyprasowuje zwoje :). Po oglądnięciu paru takich zajefajnych , mózg już nie jest pofałdowany, tylko wygląda jak blat stołu :lol: :wink: .

Chyba tylko “Ptaki”, mogą mnie zmusić do tego, żebym je obejrzał do końca. “Od zmierzchu do świtu” (1) - ewentualnie :smiley: .

jeszcze takiego horroru nie było, ale dalej czekam

akurat po tym filmie chciało mi się spać jak nigdy, tak jak po “Piła 3” który był już totalnie beznadziejny

osobiście polecam: zły zakręt, wzgórza mają oczy (1 i 2), blair witch i egzorcyste

To nie horror, albo pół-horror azjatycki. XD

Po nim się nie możesz bać… :stuck_out_tongue:

Hostel’e

Wzgorza maja oczy 1 , 2

Saw 1 ,2 ,3

Descent (zejscie)

Silent hill

Zakonnica xD

i jeszcze kilka ^^

Nie ma takiego i nie bedzie :wink:

Nie wiem czy to horror ale film :CONSTANTINE super film wymiata

Silent Hill jak dla mnie to nie ma mocnych …

JA nie mam kłopotów z zaśnięciem po horrorach,lubię ten gatunek.

Demoniczny wiatr

Zakonnica

Klątwa

i Stary klasyk “Poltergeist”

RinG

Martwica Mózgu :stuck_out_tongue:

Po Hostelu to nie mogłem jeść nic przez cały dzień, cały czas miałem przed oczami te flaki i części ciał… nie mogłem zasnąć do 3.00 po filmie:

Egzorcyzmy Emily Rose, kto oglądał to wie o co chodzi…

Moim zdaniem horror to nie krew, flaki czy potwory ale moment zaskoczenia. :slight_smile:

Najstraszniejszy horror jaki oglądałem to jednak ring… Jak sobie przypomnę ile razy leżałem spocony w nocy patrząc się w wyłączony tv to masakra. Każde pójście do toalety to było myślenie, że zaraz mnie ta dziewczynka zaatakuje :lol: Nawet teraz mając 16 lat i pisząc tego posta o 2 w nocy, myśląc o Ringu siarki po plecach mi przechodzą.