Horrory po których nie mogliście zasnąć:)

Mnie bardziej podobała się dwójka…

Też mi się podobała ale w jedynce największym zaskoczeniem było zakończanie.

Po prostu w drugiej części wiedziałem że koniec będzie pogmatwany a w jedynce to było dla mnie totalnym zaskoczeniem

Mało oglądam horrorów, bo tak jak Nook nie przepada z nimi. Ring był dosyć, pobudzający.

Ogladalem The amityvill horror. Na prawde polecam wszystkim. Teraz zalatwiam sobie po kolei wszystkie w/w tytuły przez Was… nie długo będę miał Hostel.

z Horrorów polecam Tunel śmierci , Teksańska masakra piłą mechaniczną - Początek , Hostel 1 i 2 chociaż myślalem że 2 bedzie lepsza … Zły Zakręt , Silent Hill…i Piłe

Klątwa 2 jest niezła ale piła 3 najgorszy horror.PO wszystkich dobrze spałem.Oprócz jednego…

heh nie ma horrorów dziś takich po których nie moge zasnać… każdy jest słaby…

Dziś nie ale przedtem…tak

“dom woskowych ciał” “piły” “świt” “świt żywych trupuch” Seria Koszmar z ulicy Wiązów “Freddy vs. Jason”

wzgórza mają oczy 1 i 2

Ostatnio oglądałem jakiś Dead… (dalej nie wiem)

To było o takiej lalce z drewna i o brzuchomówcach…

Jak oglądałem to myślałem że wykituje ładnie straszne… :o

A jeszcze Hostel 2 jest przechlapany :stuck_out_tongue:

Naprawdę bardzo dobry film, polecam II. :slight_smile:

Złączono Posta : 01.08.2007 (Sro) 21:20

Nie mów że się po tym bałeś… Sam oglądałem trylogie piły, byłem ciekawy-Toć to chory film jest! Ten film powinien ustanowić nowy gatunek… Bo to napewno horrorem nie powinno być nazwane.

Ja nie mogłem zasnąć po Martwica mózgu / Braindead (AKA Dead-Alive) z 1992 roku całą noc huczałem :). Drugiego tak głupiego filmu jeszcze nigdy nie miałem okazji oglądać… naprawdę polecam :stuck_out_tongue: .

No nie…toście mnie zaskoczyli…myślałem że Blair Witch Project jest tylo jedna część a tu jak sie okazuje jest więcej…mógłby ktoś wypisać wszystkie? Bo na filmwebie tylko jedynkę mi znajduje

Co do horrorów, po których nie mogłem zasnąć to chyba tylko Ring, który skończyłem oglądac przed pólnocą :smiley:

Polecę również “Nieodebrane połączenie”. UWAGA! !!

Jesli ktoś ma słabsze nerwy to najlepiej wszystkie phony powyłączać,poodłączać albo wyrzucić :smiley:

nie obejrzałem w życiu jeszcze ani jednego filmu po którym mógłbym nie zasnąć…

Ja też nie xD Bo takiego nie ma. To tylko film :confused:

Krzysztof 7 jest jeszcze 2 częć Blair http://www.filmweb.pl/Ksi%c4%99ga+cieni … lm,id=1487 “Księga cieni: Blair Witch 2”.

“Ziemia żywych trupów”

“Medium”

“Egzorcysta: Początek”

i jeszcze “Wzgórza mają oczy” obydwie części są niezłe :wink:

walker123 nie tylko je oglądałem a jakoś i nie wiem jaki film straszny ale chyba piła 3

Najlepszy horror - Hostel 2. Ale umiałem po nim zasnąć :wink:

Te filmy co wy wypisujecie jak np. Piła, Hostel, Wzgórza mają oczy nie są straszne tylko bardzo brutalne i ociekające krwią. Moim zdaniem horror powinien mieć właściwy klimat stworzony przez aktorów, historię mrożącą krew w żyłach oraz muzykę. A te filmy to po prostu hollywodzka rąbanka. Chociaż Piła (ale pierwsza część) była bardzo ciekawa, podobał mi się pomysł na film oraz zakończenie, dalsze części to już naciąganie historii i zarabianie kasy (podobno ma być nawet 6 części Piły, albo i więcej).