Ktoś z Lęborka lub Wejherowa będzie jechał SKM, do Gdyni? A potem też SKM do Władysławowa?
Tak jak pisałem na 100% jadę ja i jeszcze jeden użytkownik. Co do rezerwacji miejsc nie mam pojęcia mało podróżuje PKP.
O godz 23:30 obok KFC we Wrocławiu na Dworcu Głównym będą czekać 2 osoby (te dwie na 100%) obie będą w koszulkach z I Zlotu (jedna koszulka będzie pomarańczowa :P) jeżeli są chętni to zapraszam. Będziemy czekać najpóźniej do 23:45
Postaram się ale nie mogę nic za gwarantować abyście nie mieli do mnie żalu, że z jakiegoś powodu nie wyszło. Jeszcze zadzwonię do PKP w związku z rezerwacją biletów (o ile taka jest możliwa) to wtedy popytam co i jak.
Tak poza tematem wiesz Jarek_OSW , że jak miejsce zostanie zaklepane dla Was to trzeba mieć wpisowe aby się wkupić heheh
SKM nie obejmuje Władysławowa.
http://www.skm.pkp.pl/dali.php?aa=mapa_trasy
Najbliższą stacją SKM od Jastrzębiej jest Wejherowo. Stamtąd cała masa autobusów PKS i BUSów różnej maści, niestety większość kursuje tylko w sezonie wakacyjnym.
Z Gdyni do Władysławowa kursują normalne pociągi których rozkład znajdziesz tutaj:
fiesta , thx za sprostowanie, źle napisałem :). Zapoznałem już się z rozkładem :), pytam tylko czy ktoś będzie jechał z tego samego kierunku.
Małopolska rulez ;-). Zarezerwowałem już bilet w w tym samym pociągu (TLK 35702) w wagonie o numerze 42 miejsce 44 ;-).
Jeżeli są osoby co chciałby się dołączyć na przedwyjazdowego browara niech dadzą znać na PW będzie to pierwsze wstępne zapoznanie
Wrócę jeszcze do godziny spotkania na D. Głównym obok KFC te dwie osoby będą czekać do 23:20
Witam, wybieram się na HotZlot z Bydgoszczy mogę kogoś podwieść więcej informacji na GG 1249733.
Przeniesiono z wątku “HotZlot 2008 - pierwsze informacje!”
Krogulec
Jeśli jest ktoś chętny to cały czas jest miejsce w zielonej błyskawicy wyjeżdżającej z okolic torunia
To już wiem jakiego samochodu wypatrywać w piątkowy poranek:D
Hej a ja mam pytanie do organizatorów. Na stronie dotyczącej zlotu w agendzie jest napisane, że godz. odjazdu autokaru powrotnego do Gdyni jest tak dobrana aby każdemu pasowała. Napisane jest również, że wyjazd z Gdyni do Wrocławia jest o 14:47 ale na stronie http://rozklad-pkp.pl nie ma takiego pociągu - chyba, że coś źle sprawdziłem.
Znalazłem tylko 3 pociągi do Wrocławia tego dnia PKP i żaden nie jest o 14:47
Czy może mi ktoś wytłumaczyć co przeoczyłem.
Dzięki
A kliknij waść w “później” w prawym, górnym rogu
Dzięki
Nie podróżuję dużo pociągami zresztą widać to “mój pierwszy raz” od 7 lat
Będę jechał samochodem z Pruszcza Gdańskiego i w razie co mogę ze sobą zabrać jakiegoś fana rockowej muzy
Możesz jechać przez Toruń, w czwartek
Ktoś bierze lapka ze sobą ?
Dla osób, które jadą z Katowic informuję, że pociąg odjeżdża z peronu numer 4. Dzisiaj byłem się dowiadywać.
To do zobaczenia
Nie ma sensu. Tak nie będziesz miał na nim kiedy posiedzieć (no chyba że nie planujesz spać ) bo jak co dostęp do internetu będziesz miał na przygotowanych komputerach. a jak nie będziesz siedział na kompie to albo będziesz na sesjach albo rozmawiał z innymi użytkownikami
Witam,
Jeśli byłaby możliwość wproszenia się do kogoś jadącego na zlot z północnej WLKP (tzn. Złotów, Piła) to proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Szluga