czy na tym zdjęciu widać drejka ? :lol: a jak nie to gdzie on jest :lol:
steemm , o ile się nie mylę to to są te budynki przy środkowym oznaczeniu drogi “215” ten taki pół-okrągły (trochę przypominający kometę :P) i ten z dachem seledynowym.
Tutaj masz lokalizacje, teraz porównaj ze zdjęciem satelirarnym
Z Centralnej on ma odjazd 04.50.TLK35702
Też będę jechał tym pociągiem
Pozdrawiam
To widzę że wagon 42 pociągu TLK szykuje się ciekawy.
Do zobaczenia.
Tak…urasta już do miana kultowego…
Tak z ciekawości, będzie ktoś w Gdyni już koło godziny 9.00 ?
Pociąg jadący z Wrocławia będzie w Gdyni po 9. Z tego co można wyczytać będzie w nim sporo osób które jadą na zlot.
Wrocław i Poznań (i pare mniejszych miast co są na drodze tego pociągu) wg rozkladu bedzie o 8.57 o ile wierzyc rozkladowi PKP
To może umówimy się w jakąś grupkę? Skoczymy na skwerek coś wszamać, wypić Ktoś chętny?
Ktoś z Poznania?
Chętnie myślę, że Wrocław nie będzie miał nic przeciwko tym bardziej, że do autobusów będzie chwila wolnego
P.S.
Pytanie gdzie się spotkać
Mam pytanie do ludzi jadących z Poznania czy dalej chcecie aby wam miejscówki zarezerwować? Jak tak to prosiłbym na PW wysłać jakiś nr tel. kontaktowego aby móc się jakoś skontaktować, nie zaszkodzi podać liczbę osób
“Poznań” też nie ma nic przeciwko
JarekMk Po takiej podróży jak większość z nas ma raczej każdemu będzie doskwierał “mały” głód
// Połączono posty.
SnakeVG , ja i jeszcze jedna osoba odjazd 2.30 zbiórka przed KFC (jeszcze nie wiem o której). Tym pociągiem przyjadą również ludzie z Wrocławia.
Pozostaje pytanie gdzie się spotkać? Wrocław+Poznań mają koszulki z 1 zlotu więc rozpoznanie tej grupy osób nie będzie trudne
Czy na dworcu główny w Gdyni są jakieś charakterystyczne miejsca (KFC, McDolnald`s itp.)?
// Połączono posty.
Ktoś jeszcze chętny na dołączenie do grupy osób Wrocław-Poznań? Na chwilę obecną z Wrocławia ruszają 4 osoby i w Poznaniu dosiadają się kolejne 3.
pomysl jest dobry ale mam nadzieje ze mcdonald i kfc to tylko miejsce spotkania a nie miejsce w ktorym mamy cos jesc
najłatwiej będzie wam spotkać się w okolicach kas biletowych, ewentualnie przed dworcem, na wysokości głównego wejścia (obie lokalizacje oddalone są od siebie o 10metrów, i o dalsze 20 od miejsca skąd pewnie odjedzie autokar)
Ja jednak prawdopodobnie pojadę z Poznania autem z 2 osobami
Jakby co to chyba jeszcze jedno miejsce się znajdzie
Po wyjściu z dworca PKP po lewej stronie będzie dworzec PKS, tam są ławeczki. O ile dopisze pogoda to tam było by fajnie aby każdy kto chętny tam poczekał - będzie widać z daleka.
Później możemy iść coś zjeść na skwerek albo np. do Sphinx’a http://www.sphinx.pl/
Ja tam będę czekał o 9 godzinie.
Czy jedzie ktoś samochodem i miałby możliwość podrzucenia mnie w niedziele rano (przed 5 :o edit: ewentualnie przed 7, na styk też powinienem zdążyć ) na dworzec w Gdyni bo prawdopodobnie będę musiał ok 9 zameldować się w Poznaniu.