HotZlot 2008 - wątek ogólny

I co z tego wynika?

W zeszłym roku podczas zlotu otwarta była wystawa starego sprzętu komputerowego, a jakoś w agendzie nie było o tym mowy.

Właśnie dlatego pytam. Open Arena to trochę mało, :frowning: ale czego ja oczekuję przecież to zlot miłośników softu użytkowego, a nie gier. Skoro Gamikaze tam coś organizuje to na pewno tematyką będą gry.

To należy się zorganizować na Gamikaze, na tamtym forum coś takiego zaproponować. Wystawę sprzętu stworzyli między innymi sami uczestnicy pierwszego zlotu przywożąc ze sobą swoje zabytki. Tak więc zorganizujcie się na Gamikaze, a może coś z tego wyniknie :slight_smile:

Jednym z partnerów dodatkowych zlotu będzie CDProjekt, więc nigdy nic nie wiadomo.

Pewno coś więcej wiadomo organizatorom (albo i nie - zależy od sponsora), ale dajmy ludziom pracować nad zlotem spokojnie. Dla nas niech to, co ma być szczegółowo, pozostanie tajemnicą do zlotu.

A tak off topick’iem ktoś chętny potrenować? :stuck_out_tongue:

A czy tematyka sesji jest znana ? Przed ostateczną decyzją dobrze byłoby wiedzieć na co się wybieramy :slight_smile:

Targi gier?

Oj nie przejmuj się :slight_smile: sklecimy jakiś stolik i wystawimy gry :slight_smile: Będzie ok :slight_smile:

prowizorka rządzi

Dlatego, że wystawa była dodatkową niespodzianką Zlotu i celowo o niej nie informowaliśmy wcześniej :wink:

W tym roku niespodzianki będą właśnie głównie pod kątem graczy :wink: Zdradzić mogę jedynie, że rozgrywki w Open Arena to nie jedyna atrakcja w tym zakresie :wink: Nie planujemy jako takiego stoiska z grami (o ile dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi) ale będzie można pograć w kilka topowych tytułów komercyjnych.

Ze względu na sezon urlopowy nie mamy jeszcze tytułów wszystkich sesji, stąd tych informacji nie ma w agendzie. Na pewno zostaną one ogłoszone przed Zlotem. W chwili obecnej możemy jedynie zapowiedzieć, że sesje dobieramy tak aby każdy znalazł coś dla siebie, a i tematy nie dotyczyły tylko powszechnie znanych zagadnień, będą więc np. sesje na temat Adobe AIR i Flex czy serwerów typu blade HP. Nie omijamy też tematyki Open Source - jedna z sesji będzie na temat GIMPa :wink:

Jeżeli nie wyczułeś ironii w poście tomicka to podpowiem - to był żart z tym stolikiem :wink: Obejrzyj sobie zresztą wideorelację i fotorelację z poprzedniego Zlotu w poszukiwaniu prowizorek…

no wiem, wszystko profesjonalne

ja juz tez sie zarejestrowalem :slight_smile:

wpisowe jutro wysylam

Ja to zainstalowałem chcąc zobaczyć co to jest i stwierdzam, że ie lubię takich strzelanek (gram w Cod4). Bronie są śmieszne i gra jest za bardzo dynamiczna :stuck_out_tongue:

Ja już dostałem potwierdzenie zaksięgowania przelewu ;)))

I o to chodzi :stuck_out_tongue:

I ja również… pozostało już tylko wielkie odliczanie do zlotu :wink:

(chodzi o godzinę udostępnienia rejestracji - przypominam)

Kiedy to nastąpi?? jutro jest sobota, a ja muszę wiedzieć czy mam brać sobie wolne w poniedziałek, czy nie.

Proszę mnie zrozumieć, pracodawca też musi wiedzieć o dniu wolnym z wyprzedzeniem jakby co.

Postanowiliśmy uruchomić publiczną rejestrację w poniedziałek od godz. 20:00. Jest to godzina, która nie powinna kolidować z godzinami pracy osób które chciałyby się zarejestrować.

Dziękuję uprzejmie za tą informację.

Mnie akurat odpowiada. Macie coś przewidziane jakby serwer był przeciążony?

Bez przesady - to nie Polowanie na licencje :wink: Nie sądzę też aby miejsca rozeszły się w kilka minut - rok temu zajęło to jeśli dobrze pamiętam półtora dnia, a w tym roku miejsc jest znacznie więcej…

oj nie przeżywajcie, że szybko się miejsca rozejdą. Zobaczcie ile osób pisze w tym topicu, nie tak wiele. Kto będzie chciał to napewno się dostanie :slight_smile:

Ja tak jak poprzednicy, również dostałem potwierdzenie przelanych pieniążków.

Chwila, chwila ile to tam tych dni zostało? :smiley: 29? :smiley: