HotZlot 2008 - wątek ogólny

W zeszłym roku dużo ludzi nie sądziło że będzie to tak wspaniały Zlot, z tak wieloma atrakcjami.

W tym roku nic mi nie stanie na przeszkodzie by się nie pojawić, mam już podpisany urlop, pozostaje liczyć na szczęście w rejestracji.

OT’y -> kosz

Mam takie pytanie techniczne. Tutaj rozmawiamy o zlocie więc to chyba odpowiednie miejsce na nie. Jak będzie wyglądała kwestia identyfikatorów, osób które mają podwójne “obywatelstwo”, tzn. mają konta na DP i TechIT? (oczywiście posiadając takie same Nick’y).

Będzie rozróżnienie w postaci innego koloru identyfikatora lub smyczy.

.

Leszku, tylko nie smyczy. :smiley:

Do niebieskich, pomarańczowych, zielonych i czerwonych dodacie jeszcze dwa, to normalnie kociokwik w oczach :stuck_out_tongue:

A tak na poważnie, oprócz tego że wesoło, to będzie i kolorowo :smiley:

Jeszcze zobaczymy :wink: Na początku przyszłego tygodnia będziemy o tym ostatecznie decydować - być może w tym roku smycze będą wykonywane inną techniką i same w sobie będą bardziej kolorowe (z logosami trzech serwisów) - wtedy identyfikatory w jakiś sposób byłyby odróżniane :wink:

A kolorowo i tak będzie :wink:

Rozumiem, ale jeśli ktoś jest członkiem dwóch społeczności to będzie to jakoś na identyfikatorach zaznaczone?

Za coś takiego na zlocie bym się nie obraził. :wink:

http://forum.pclab.pl/index.php?showtop … try5548509

Dla każdego będziemy wybierać wiodący serwis (w Twoim przypadku będzie to TechIT). Przy otwartej rejestracji każdy będzie podawał którego serwisu jest głównie użytkownikiem.

Obrażać się nie musisz - będzie nawet lepiej :stuck_out_tongue:

Prawda to czy się tylko drażnisz ? :twisted:

Ja dziś się dopiero zarejestrowałem, w najbliższych dniach przeleję kase.

Jeśli chce być razem z moim Mireczkiem w pokoju (wigrusem znaczy), to gdzie to musze napisać? W faq jest napisane, żeby oznaczyć to podczas rejestracji, niestety przoczyłem to. Czy teraz mogę napisać mejla do administracji??

McDracullo , rerestracja@hotzlot.pl

Muszę powiedzieć super miejsce bardzo ładnie jestem pod wielkim wrażeniem, nie byłem rok temu wpadłbym teraz, pozdrawiam jestem z okolic Szczecina

A do kogo ja się mogę wprosić? ; P Nie chrapie - no może trochę ;p Długo śpiję, za to jestem dobrym towarzyszem do piwa :stuck_out_tongue: potrafię o 4 rado obudzić - bardzo delikatnie i zaproponować piwko :smiley: Oczywiście wszystko w celu aby nie zaspać na wykłady :stuck_out_tongue:

Może jakieś CV każdy podeśle i do tego 2 zdjęcia? :smiley:

Zapomnij o długim spaniu :smiley: na zlocie się idzie późno spać i wcześnie wstaje… na śniadanie :smiley:

można wiedzieć kto przyjeżdza dzień wcześniej na zlot to jest w czwartek ? :smiley: :smiley:

myślę że będzie się można już jakoś zacząć integrować :lol:

Oj Bartuś Bartuś, po co tak przy wszystkich? :stuck_out_tongue:

Ja myślę, żeby zacząć pisać do redakcji po zamknięciu rejestracji.Nie ma im co narazie gitary zawracać.

JarekMk , jak to piwo będzie Twoje to ja chętnie Cie przygarne, co by Ci raźniej było pić :stuck_out_tongue: a te zdjęcia to mają być z przodu, z tyłu? czy jak? :smiley:

Jarek_OSW , ja myślałem, że w ogóle nie idzie się spać na zlocie, że taki hardcore :smiley:

wigrus , jak to rok temu było…

c2a7332df773ef3d.jpg

swoją drogą… ciekawe przy czym tym razem NAJWYTRWALSI zakończą “integracje” :lol:

Mam nadzieję że przy czymś innym niż szachy bo tej gry w ogóle nie kminie :slight_smile:

Obaj musimy napisać mejle? Generalnie w tym tygodniu i w przyszłym moge mieć problem ze znalezieniem chwili na włączenie komputera.

Raczej obaj - wolelibyśmy mieć potwierdzenie, że i jedna i druga osoba chce być ze sobą zakwaterowana :wink: Niemniej, nie jest to jakiś “formalny wymóg” - zakładamy, że uczestnicy wcześniej uzgodnią takie rzeczy między sobą.