W zeszłym roku dużo ludzi nie sądziło że będzie to tak wspaniały Zlot, z tak wieloma atrakcjami.
W tym roku nic mi nie stanie na przeszkodzie by się nie pojawić, mam już podpisany urlop, pozostaje liczyć na szczęście w rejestracji.
W zeszłym roku dużo ludzi nie sądziło że będzie to tak wspaniały Zlot, z tak wieloma atrakcjami.
W tym roku nic mi nie stanie na przeszkodzie by się nie pojawić, mam już podpisany urlop, pozostaje liczyć na szczęście w rejestracji.
OT’y -> kosz
Mam takie pytanie techniczne. Tutaj rozmawiamy o zlocie więc to chyba odpowiednie miejsce na nie. Jak będzie wyglądała kwestia identyfikatorów, osób które mają podwójne “obywatelstwo”, tzn. mają konta na DP i TechIT? (oczywiście posiadając takie same Nick’y).
Będzie rozróżnienie w postaci innego koloru identyfikatora lub smyczy.
.
Leszku, tylko nie smyczy.
Do niebieskich, pomarańczowych, zielonych i czerwonych dodacie jeszcze dwa, to normalnie kociokwik w oczach
A tak na poważnie, oprócz tego że wesoło, to będzie i kolorowo
Jeszcze zobaczymy Na początku przyszłego tygodnia będziemy o tym ostatecznie decydować - być może w tym roku smycze będą wykonywane inną techniką i same w sobie będą bardziej kolorowe (z logosami trzech serwisów) - wtedy identyfikatory w jakiś sposób byłyby odróżniane
A kolorowo i tak będzie
Rozumiem, ale jeśli ktoś jest członkiem dwóch społeczności to będzie to jakoś na identyfikatorach zaznaczone?
Dla każdego będziemy wybierać wiodący serwis (w Twoim przypadku będzie to TechIT). Przy otwartej rejestracji każdy będzie podawał którego serwisu jest głównie użytkownikiem.
Obrażać się nie musisz - będzie nawet lepiej
Prawda to czy się tylko drażnisz ? :twisted:
Ja dziś się dopiero zarejestrowałem, w najbliższych dniach przeleję kase.
Jeśli chce być razem z moim Mireczkiem w pokoju (wigrusem znaczy), to gdzie to musze napisać? W faq jest napisane, żeby oznaczyć to podczas rejestracji, niestety przoczyłem to. Czy teraz mogę napisać mejla do administracji??
Muszę powiedzieć super miejsce bardzo ładnie jestem pod wielkim wrażeniem, nie byłem rok temu wpadłbym teraz, pozdrawiam jestem z okolic Szczecina
A do kogo ja się mogę wprosić? ; P Nie chrapie - no może trochę ;p Długo śpiję, za to jestem dobrym towarzyszem do piwa potrafię o 4 rado obudzić - bardzo delikatnie i zaproponować piwko Oczywiście wszystko w celu aby nie zaspać na wykłady
Może jakieś CV każdy podeśle i do tego 2 zdjęcia?
Zapomnij o długim spaniu na zlocie się idzie późno spać i wcześnie wstaje… na śniadanie
można wiedzieć kto przyjeżdza dzień wcześniej na zlot to jest w czwartek ?
myślę że będzie się można już jakoś zacząć integrować :lol:
Oj Bartuś Bartuś, po co tak przy wszystkich?
Ja myślę, żeby zacząć pisać do redakcji po zamknięciu rejestracji.Nie ma im co narazie gitary zawracać.
JarekMk , jak to piwo będzie Twoje to ja chętnie Cie przygarne, co by Ci raźniej było pić a te zdjęcia to mają być z przodu, z tyłu? czy jak?
Jarek_OSW , ja myślałem, że w ogóle nie idzie się spać na zlocie, że taki hardcore
wigrus , jak to rok temu było…
swoją drogą… ciekawe przy czym tym razem NAJWYTRWALSI zakończą “integracje” :lol:
Mam nadzieję że przy czymś innym niż szachy bo tej gry w ogóle nie kminie
Obaj musimy napisać mejle? Generalnie w tym tygodniu i w przyszłym moge mieć problem ze znalezieniem chwili na włączenie komputera.
Raczej obaj - wolelibyśmy mieć potwierdzenie, że i jedna i druga osoba chce być ze sobą zakwaterowana Niemniej, nie jest to jakiś “formalny wymóg” - zakładamy, że uczestnicy wcześniej uzgodnią takie rzeczy między sobą.