HotZlot 2008 - wątek ogólny

Odliczanie rozpoczęte …

Pozostaje mieć nadzieje że się załapie o 20.00 na jakieś wolne miejsce.

Mam tylko pytanie , jak mam pisać o wspólnym pokoju dla poznańskiej trójki.

Podać nicki czy imiona i nazwiska współlokatorów ??

OT

Co do szachów , to ja jestem chętny :smiley:

Poznanskiej? =P

to moze ja tez sie dolacze? =P bo kusi mnie by pojechac ale nie mam z kim =)

Co do wyprawy z Poznania:

viewtopic.php?f=4&t=261487&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p1748768

Tak jest własny-integracyjny zapasik :smiley: A zdjęcia to z profilu, kobiety całokształt :smiley:

jeszcze pytanko odnośnie koszulek jak sie zarejestruje to rozumiem że przy rejestracji pewnie będzie wybór rozmiaru tak jak to przeważnie bywa więc chciałabym o podanie wymiarów poszczególnych rozmiarów ponieważ rozmiar rozmiarowi nie równy

To rejestracja od której godziny ?

mhm, a ja o 20 do pracy :smiley:

super

O ile wszystko zgodnie z planem pójdzie (rejestracja) z Okolic Ustki/Słupska powinno wolne miejsce w samochodzie się znaleść, jest ktoś z tych okolic?:slight_smile:

no, niespełna 6 godzin. W pracy szybko mi zleci :smiley:

To będzie standardowa rozmiarówka - gdyby koszulka nie pasowała to Ci wymienimy na miejscu :wink:

a co z kolorami ?

w zeszłym roku wybierało się kolor, teraz mi się przypomniało że tego nie było przy rejestracji :lol:

nie moge sie zarejestrować na hotzlot… na forum jestem zalogowany i taki sam login wpisuje w rejestracji i wyskakuje mi “błędne dane” ;/

Pangrys jakoś się odnajdziemy w tłumie :slight_smile: organizator pewnie zadba o to aby ludzie z jednego miasta znaleźli się razem, no chyba że zabraknie miejsc na liscie rejestracyjnej.

konto założyłeś wczoraj, może dlatego

ja mam tak samo

Rejestracja zacznie działać za 14 minut.

I stronka hotzlot.pl już padła :frowning:

Edit

Już się zarejestrowałem :smiley:

leży :confused:

wgrywają na serwa należy poczekać

edit: nie czekać działa :slight_smile: