HotZlot 2008 - wątek ogólny

JarekMk , zobacz 4 posty wyżej licząc od swojego :wink:

Szybko się rozeszły! Ale warto zapisać się na rezerwę, komu się nie udało.

Może by tak do tego newsa dodać info, że rejestracja zakończona, ale kto chce niech się zapisuje na listę rezerwową ??

heh…balem sie ze wczoraj po 21 bedzie ciezko sie zarejestrowac ale sie jednak udalo :lol:

Na witrynie HotZlot 2008 czytamy:

Czy w związku z tym będzie jakaś lista osób jadących autokarem, czy też będą wysyłane powiadomienia drogą elektroniczną ?

Rejestracja nie jest jeszcze zakończona. Po pierwsze praktyka ubiegłego roku pokazała, że część osób zarejestrowała się ale nie wpłaciła opłaty rejestracyjnej. Po drugie kilka osób musimy “odfiltrować” ponieważ są to np. ewidentnie “zakochane pary” w dodatku zarejestrowane na forum konkretnie pod kątem Zlotu w dniu rejestracji.

Dlatego też na razie nie planujemy takiego dopisku aby nie straszyć ludzi - realnie patrząc jeszcze trochę miejsc będzie.

Na razie zgłaszaliście “chęć” przejazdu autokarem. Jak zamkniemy rejestrację to będziemy się ze wszystkimi w tej sprawie kontaktować. Nie zakładamy, że dla kogoś nie starczy miejsca - jeżeli nie wystarczy jeden autokar to będziemy po prostu musieli wynająć drugi :wink:

Co za tupet… tak jak rok temu :x

Ludzie nie potrafią docenić wysiłku organizatorów ;/

i obaj dostalismy maila o tym ze jednak nie jedziemy no coz trudno pozdrawiam i milej zabawy

Do zobaczenia na miejscu :smiley:

P.S.

Tego roku przespał bym rejestrację gdyby nie…

Będzie jakaś lista z imiennymi przydzieleniami do pokoi czy to już będzie ustalane na miejscu?

http://hotzlot.pl/Faq.aspx

A ja mam inne pytanie: czy jest sens brać ze sobą laptopa, czy też będzie tam tyle sprzętu, że własny będzie niepotrzebny? :stuck_out_tongue: Nie przychodzi mi żaden powód, żeby go brać - z chęcią również nie zapakuję tego ciężkiego i niewymiarowego pakunku, ale kto wie, może komputer się przydaje na takim komputerowym zlocie :smiley:

To może ja się dołączę do pytania filozofa i zapytam czy będzie tam jakiś hot spot żeby można było w pokoju skorzystać z internetu? :wink:

w zeszłym roku był hotspot, jednak w przerwach miedzy sesjami można było spokojnie skorzystać ze sprzętu dostarczonego przez vobis :slight_smile:

Tak jak napisał steemm, w zeszłym roku był udostępniony punkt dostępowy dzięki któremu można było się połączyć z Internetem będąc na poziomie 0 oraz z części pokoi. W tym roku również coś takiego planujemy. Drejk zapewnił nas, że czyni starania aby do czasu Zlotu punkty dostępowe obejmowały swoim zasięgiem cały obiekt. W tej chwili nie chcielibyśmy jednak tego na 100% deklarować (ośrodek jest dużo większy niż Olimp). Z całą pewnością bezprzewodowy dostęp do Internetu będzie możliwy na poziomie 0 obiektu. Oczywiście, tak jak w ubiegłym roku, będzie też udostępniona kafejka internetowa z komputerami Vobisu do dyspozycji wszystkich uczestników Zlotu.

Mam takie pytanie, pośrednio związane z tym zlotem.

Na tym zlocie będą wszyscy modzi i admini, tak więc

forum będzie wyłączone na ten okres, czy ktos będzie je moderował ze zlotu ?

a czy w zeszłym roku forum było wyłączone ? :wink:

Wszystkich co do jednego to nie będzie na Zlocie, kilku osób niestety nie będzie.

Forum nie będzie wyłączone a o moderację się nie martw - bardzo dobrze damy sobie radę :stuck_out_tongue:

dostałem już potwierdzenie :slight_smile: