ja rowniez
a tak po za tym, to co z listą rezerwową, jeśli jestem na niej i chciałbym się dostać na zlot to jak to zrobić oprócz tego, ze musże czekać ? :(. Przyglądam się rozwojowi forum od dłuższego czasu, o zlocie też już czytałem z jakiś miesiąc temu. Troszke termin mi uciekł z rejestracją bo jestem w trakcie zgarniania unijnych funduszy i jestem zabiegany kiedy czegoś się dowiem? Jestem ze śląska, studiuje na WSTI i takie spotkanie zaraz przed październikiem to świetna sprawa, zwłaszcza kiedy całe wakacje biegam za pieniedzmi unijnymi
Osoby z listy rezerwowej są wciągane na listę uczestników sukcesywnie - wraz z rezygnacją któregoś z uczestników, nie wniesieniem opłaty itp. Takich przypadków było jak na razie dosłownie kilka - mam jednak dla Ciebie dobrą wiadomość - dosłownie przed chwilą znalazłeś się na liście
Krogulec, ja dziś wpłacam kasę pocztą więc w razie czego moge przesłać skan druczku? Czasem poczta lubi sobie kase potrzymać . Nie chce otrzymac w pon maila, że zostalem odrzucony.
A jeśli adres nie będzie się zgadzał to może zostać odrzucony?
Nr domu mam 86 (taki pewnie podałem przy rejestracji, ale nie mogę sprawdzić), sam nie dokonałem przelewu, a dziś przejrzałem odcinek i nr jest 87. Przelew został wysłany wczoraj rano.
Nie będzie żadnego problemu. Ważne aby przy rejestracji podać poprawny.
A są jakieś limity wiekowe, ja mam 14 lat (no 14,5lat). Bo jak widać po zdjęciach z 1 zlotu to same giganty tam były nie licząc jednego dziadka (przepraszam jak uraziłem). A to płatne czy nie, bo ja nowy na tym forum.
1994ABC , musisz mieć skończone 18 lat, żeby móc być na zlocie.
Szkoda to te 3,5 lata przeczekam.
Życzę wam miłej zabawy 8)
Błażej dla czego zabraknie Cię na zlocie?
Tym razem nie chcę się narzucać “szefom” bo osiemnastka dopiero w listopadzie stuknie
Nie zapomnijcie wypić za moje zdrowie 8)
Nie mniej, za rok będziesz miał 18, więc zapraszamy na drugi HotZlot
Tzn. że na poprzednim zlocie nie trzeba było mieć 18-u lat ?
Trzeba było mieć. Błażej zgłosił się wcześniej ze zgodą rodziców. Później jednak konsultowaliśmy sprawę z prawnikami i postanowiliśmy, że w Zlocie uczestniczyć mogą jedynie osoby, które ukończyły 18 lat. Jako, że w jego przypadku wcześniej wyraziliśmy zgodę nie chcieliśmy tej zgody cofać tylko uczyniliśmy wyjątek.
Ja z kumplem się zarejestrowaliśmy w dniu rejestracji, bo ja już nie używałem starego konta i forum ogólnie, ale jesteśmy czytelnikami DP i TIT --> W razie czego nie jesteśmy “zakochaną parą”.
Mam takie pytanie (Już się pytałem e-mailem, ale nie dostałem odpowiedzi): Gdy przy rejestracji zaznaczyłem wcześniejszy przyjazd, a teraz muszę i chce z niego zrezygnować to to jest możliwe? --> bo nie wiem czy w ogóle wpłacać kasę (50 zł), bo jak muszę ze wszystkim (wcześniejszym noclegiem = 70 zł) to mi nie pasuje. ?
Ps. Na zapłatę jest 7 dni więc te gadanie o wywalaniu ludzi za niezapłacony wyjazd, to dotyczy się osób które miały specjalne zaproszenia (wcześniejsza rejestracja)?
Dobre :lol:
Maili w sprawie Zlotu z różnymi poprawkami/zmianami/pytaniami spływa nam tyle, że najzwyczajniej musieliśmy go przeoczyć (staramy się odpisywać możliwie najszybciej), że prośba została uwzględniona - wcześniejszy nocleg masz jednak już usunięty. Wpłacasz jedynie 50 zł - 70 zł to opłata dodatkowa za wcześniejszy nocleg, którego przecież nie chcesz
To “gadanie o wywalaniu” dotyczy wszystkich - inaczej czekalibyśmy w nieskończoność na płatność… Jeżeli będziesz dokonywać płatności dopiero w poniedziałek prosimy Ciebie jak i kolegę o wysłanie maila z informacją, że opłata została wniesiona abyśmy Was nie usunęli we wtorek gdyby środki jeszcze nie doszły. “Gadanie o wywalaniu” jest też po to aby na Zlot miały szansę załapać się osoby z listy rezerwowej.
A regulamin forum kolega czytał???
No tak wiem że wywalanie dotyczy wszystkich, ale mi chodziło o to że tych których już do tej pory wywaliliście to muszą być Ci co się zarejestrowali wcześniej i im już 7 dni minęło. To w poniedziałek dam znać mailem co i jak.
Kiedyś czytałem, ale najwidoczniej umknęło mi co nieco. A nie można mieć 2 kont o to chodzi?