HotZlot 2008 - wątek ogólny

ja rowniez :slight_smile:

a tak po za tym, to co z listą rezerwową, jeśli jestem na niej i chciałbym się dostać na zlot to jak to zrobić oprócz tego, ze musże czekać ? :(. Przyglądam się rozwojowi forum od dłuższego czasu, o zlocie też już czytałem z jakiś miesiąc temu. Troszke termin mi uciekł z rejestracją bo jestem w trakcie zgarniania unijnych funduszy i jestem zabiegany :frowning: kiedy czegoś się dowiem? Jestem ze śląska, studiuje na WSTI i takie spotkanie zaraz przed październikiem to świetna sprawa, zwłaszcza kiedy całe wakacje biegam za pieniedzmi unijnymi :slight_smile:

Osoby z listy rezerwowej są wciągane na listę uczestników sukcesywnie - wraz z rezygnacją któregoś z uczestników, nie wniesieniem opłaty itp. Takich przypadków było jak na razie dosłownie kilka - mam jednak dla Ciebie dobrą wiadomość - dosłownie przed chwilą znalazłeś się na liście :wink:

Krogulec, ja dziś wpłacam kasę pocztą więc w razie czego moge przesłać skan druczku? Czasem poczta lubi sobie kase potrzymać . Nie chce otrzymac w pon maila, że zostalem odrzucony.

Możesz wysłać na adres rejestracja@hotzlot.pl

A jeśli adres nie będzie się zgadzał to może zostać odrzucony?

Nr domu mam 86 (taki pewnie podałem przy rejestracji, ale nie mogę sprawdzić), sam nie dokonałem przelewu, a dziś przejrzałem odcinek i nr jest 87. Przelew został wysłany wczoraj rano.

Nie będzie żadnego problemu. Ważne aby przy rejestracji podać poprawny.

A są jakieś limity wiekowe, ja mam 14 lat (no 14,5lat). Bo jak widać po zdjęciach z 1 zlotu to same giganty tam były nie licząc jednego dziadka (przepraszam jak uraziłem). A to płatne czy nie, bo ja nowy na tym forum.

1994ABC , musisz mieć skończone 18 lat, żeby móc być na zlocie.

Szkoda :frowning: to te 3,5 lata przeczekam.

Życzę wam miłej zabawy 8)

Błażej dla czego zabraknie Cię na zlocie?

Tym razem nie chcę się narzucać “szefom” bo osiemnastka dopiero w listopadzie stuknie :wink:

Nie zapomnijcie wypić za moje zdrowie 8)

Nie mniej, za rok będziesz miał 18, więc zapraszamy na drugi HotZlot :slight_smile:

Tzn. że na poprzednim zlocie nie trzeba było mieć 18-u lat ?

Trzeba było mieć. Błażej zgłosił się wcześniej ze zgodą rodziców. Później jednak konsultowaliśmy sprawę z prawnikami i postanowiliśmy, że w Zlocie uczestniczyć mogą jedynie osoby, które ukończyły 18 lat. Jako, że w jego przypadku wcześniej wyraziliśmy zgodę nie chcieliśmy tej zgody cofać tylko uczyniliśmy wyjątek.

Ja z kumplem się zarejestrowaliśmy w dniu rejestracji, bo ja już nie używałem starego konta i forum ogólnie, ale jesteśmy czytelnikami DP i TIT --> W razie czego nie jesteśmy “zakochaną parą”.

Mam takie pytanie (Już się pytałem e-mailem, ale nie dostałem odpowiedzi): Gdy przy rejestracji zaznaczyłem wcześniejszy przyjazd, a teraz muszę i chce z niego zrezygnować to to jest możliwe? --> bo nie wiem czy w ogóle wpłacać kasę (50 zł), bo jak muszę ze wszystkim (wcześniejszym noclegiem = 70 zł) to mi nie pasuje. ?

Ps. Na zapłatę jest 7 dni więc te gadanie o wywalaniu ludzi za niezapłacony wyjazd, to dotyczy się osób które miały specjalne zaproszenia (wcześniejsza rejestracja)?

Dobre :lol:

Maili w sprawie Zlotu z różnymi poprawkami/zmianami/pytaniami spływa nam tyle, że najzwyczajniej musieliśmy go przeoczyć (staramy się odpisywać możliwie najszybciej), że prośba została uwzględniona - wcześniejszy nocleg masz jednak już usunięty. Wpłacasz jedynie 50 zł - 70 zł to opłata dodatkowa za wcześniejszy nocleg, którego przecież nie chcesz :wink:

To “gadanie o wywalaniu” dotyczy wszystkich - inaczej czekalibyśmy w nieskończoność na płatność… Jeżeli będziesz dokonywać płatności dopiero w poniedziałek prosimy Ciebie jak i kolegę o wysłanie maila z informacją, że opłata została wniesiona abyśmy Was nie usunęli we wtorek gdyby środki jeszcze nie doszły. “Gadanie o wywalaniu” jest też po to aby na Zlot miały szansę załapać się osoby z listy rezerwowej.

A regulamin forum kolega czytał???

No tak wiem że wywalanie dotyczy wszystkich, ale mi chodziło o to że tych których już do tej pory wywaliliście to muszą być Ci co się zarejestrowali wcześniej i im już 7 dni minęło. To w poniedziałek dam znać mailem co i jak.

Kiedyś czytałem, ale najwidoczniej umknęło mi co nieco. A nie można mieć 2 kont o to chodzi?