Czy te komputery z Vobisu można pokrecić?
Jak stracą gwarancję to czemu nie :D. PEwnie są zaplombowane od góry do dołu
Dla OC nie ważne, że zaplombowane.
Dla paru osób redakcja mogłaby zrobić frajdę i dać popodkręcać siakiegoś kompa
McDracullo , jestem za!
To ja wezmę lód i kontener, Ty weź izolacje i niebędą mieli wyjścia :lol: - dobra koniec żartów - trzeba się wziąć za wypoczynek bo bede nieżywy na tym zlocie
Witam…
mam takie pytanko do Organizatorów… Będzie tam jakaś Plazma lub LCD (albo zwykły TV) z Polsatem? :lol:
wbrew pozorom pytam poważnie… bo (nie)chciałbym przegapić Kwalifikacji F1 (14) w sobote, bo wyścigu raczej w niedziele nie obejrzę, chyba ze zostanę dłużej do 15/16
Szkoda ze jeszcze nie działa DVB-T w PL
o 14 to będzie chyba obiad a jak nie obiad to jakaś sesja
Spoko zjem szybko (albo przyjdę ciut wcześniej po obiad) dla mnie o 14 zaczyna sie sesja Kwalifikacyjna F1 ktora trwa tylko 1h wiec raczej nic wielkiego nie stracę na zlocie…
Pogoda w Jastrzębiej Górze chyba według zapowiedzi nie będzie taka tragiczna…ale do aktualnych upałów na południu sporo brakuje…grunt aby nie padało.
Niestety z powodu uczelni i braku czasu na naukę (zachciało mi się przekładać zaliczenia :evil: ) Nie zjawię się na zlocie. Życzę wszystkim dobrej zabawy
taaa, tak właśnie poważni ludzie dzień przed zlotem zwalniają miejsca…
Hmmm … (no comments) [-X
To już jutro :D/
Nie mogę się doczekać
Pozdrowienia z pociągu do Gdyni;-)
MrFaUst , wiesz co trochę frajersko postąpiłeś… Szkoda, że tak późno o tym powiedziałeś. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, a zresztą nie ważne…
haha, nie tylko Ty
Będą jakieś kwiaty na powitanie czy jak?
Jak poprosisz grzecznie administrację to w recepcji ośrodka będzie na ciebie czekała schłodzona butelka szlachetnego trunku “Kwiat jabłoni” .
:lol:
Czas się zacząć powoli pakować…upał niemiłosierny od rana…a jutro wpadamy w inną strefę klimatyczną…
Może jakieś odliczanie zrobimy?
Pozdrowienia z Gdyni :piwo:
Zaraz kierunek Jastrzębia
Mały OT
Jakby ktoś mógł zabrać na Zlot płytkę instalacyjną z Vistą Home Premium (oryginał) to byłbym niewymownie wdzięczny.
Z lapkiem dostałem tylko recovery a chciałbym sobie skroić własną instalkę.
No to do zobaczenia na miejscu