http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=bank … &x=52&y=16
Z tego wynika, że jest tylko Cash4you. Najbliższy bankomat PKO jest we Władysławowie.
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=bank … &x=52&y=16
Z tego wynika, że jest tylko Cash4you. Najbliższy bankomat PKO jest we Władysławowie.
To chyba przeleje jakaś ‘dietę’ do mbanku, albo zrobimy pielgrzymkę do władysławowa
no spoko, od razu pierwszego dnia nie ma co się już bawić, inne rzeczy będą ciekawe ;]
Ktoś chętny jeszcze na Linux Fun? :>
w zumi to ja bym za bardzo nie wierzył, oni tam wielu bankomatów zindeksowanych nie mają
Pekao SA i PKO BP i parę innych są na pewno we Władysławowie, a Cash4You w wielu miejscowościach, gdzie jest wiele ludzi w sezonie - i pobierają prowizję od wypłaty dla większości sieci, ale zawsze coś.
Nie zawsze, bo bardzo często są to bankomaty “przenośne” i po sezonie ich po prostu nie ma, albo bywają puste (bez gotówki).
Tak jest np w pobliskiej Karwi. Jak jest w Jastrzębiej nie wiem. Dla pewności radzę gotówkę zabrać ze sobą.
O to mi również chodziło.
Pewnie, chociaż część. Później będziecie latać i szukać - nie zawsze komfortowo.
Z informacji jakie sa na miplo.pl wystepuje w Jastrzebiej lacznie 3 bankomaty - 2x euronet i 1x Cash4you. Niestety dwa z nich sa sezonowe - Cash4you Rozewska 4a SEZONOWY, 24h hotel ARA i Euronet Promenada Światowida (deptak)
Teoretycznie dzialajacym jest Euronet na ul.Rozewskiej (okolice Slowackiego i Obroncow Westerplatte)
w takim razie po co informacja na stronie pko że mają bankomat w jastrzębiej górze ?
oprócz bankomatu jest jeszcze odział banku
Jastrzębia Góra ul. Rozewska 1 Oddział PKO Banku Polskiego
Mozna na zlocie zrobic impreze na orientacje pt. “Znajdz dzialajacy bankomat” im wiecejtym lepiej :lol: Zobaczymy na miejscu jakie dokladnie bankomaty dzialaja i czy wogole wystepuja
hehe to chyba lepiej gotówkę wziąć
Bankomat PKO BP jest klasycznym/całorocznym/dostępnym urządzeniem…sam pewnie będę zmuszony z niego skorzystać np. na książki…
mozesz ewentualnie przywiesc rekopisy z domu
No oczywiście że tak można zrobić,ale po co taszczyć księgozbiór taki kawał drogi…skoro zapewne po sesjach nie będzie problemu z wyskoczeniem do najbliższej księgarni.
To ja ze swojej strony życzę Wam dobrej zabawy, eleganckich sesji i reprezentowania najlepszego w Polsce vortalu/forum o tematyce komputerowej.
A administratorom/moderatorom tego, aby wszystko odbyło się zgodne z planem :), tak jak to zaplanowaliście i oby Wasze wysiłki objawiły się zadowoleniem ze strony wszystkich tam będących.
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego naj
Łukasz
(ja ew. na V zlot się załapię)
Witam,
aby dojechać na czas, czyli na 11 do Gdyni muszę spędzić 12 godz w pociągu. Mam pytanie małe do userów. Czy ktoś wybiera się z lubuskiego, albo
z Poznania?
wkleję rozkład może jakoś połączymy siły
Jeżeli pojawią się chętni proszę o kontakt
wieszak , viewtopic.php?f=4&t=261487
piętro niżej jest topic ;p
proszę o wykasowanie mojego postu po jakimś czasie
Bo taki bankomat PKO BP jest - vis a vis deptaka w Jastrzębiej( po
przeciwnej stronie ulicy, przy sklepie spożywczym)
Ja mam propozycję by na następnym zlocie oprócz OpenAreny były zawody w FEAR Combat. Gra o niebo lepsza i darmowa. A komputery Vobisu na pewno dadzą sobie z nią radę