HotZlot 2008 - wątek ogólny

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=bank … &x=52&y=16

Z tego wynika, że jest tylko Cash4you. Najbliższy bankomat PKO jest we Władysławowie.

To chyba przeleje jakaś ‘dietę’ do mbanku, albo zrobimy pielgrzymkę do władysławowa :smiley:

no spoko, od razu pierwszego dnia nie ma co się już bawić, inne rzeczy będą ciekawe ;]

Ktoś chętny jeszcze na Linux Fun? :>

w zumi to ja bym za bardzo nie wierzył, oni tam wielu bankomatów zindeksowanych nie mają :slight_smile:

Pekao SA i PKO BP i parę innych są na pewno we Władysławowie, a Cash4You w wielu miejscowościach, gdzie jest wiele ludzi w sezonie - i pobierają prowizję od wypłaty dla większości sieci, ale zawsze coś.

http://cash4you.pl/?pid=8

Nie zawsze, bo bardzo często są to bankomaty “przenośne” i po sezonie ich po prostu nie ma, albo bywają puste (bez gotówki).

Tak jest np w pobliskiej Karwi. Jak jest w Jastrzębiej nie wiem. Dla pewności radzę gotówkę zabrać ze sobą.

O to mi również chodziło.

Pewnie, chociaż część. Później będziecie latać i szukać - nie zawsze komfortowo.

Z informacji jakie sa na miplo.pl wystepuje w Jastrzebiej lacznie 3 bankomaty - 2x euronet i 1x Cash4you. Niestety dwa z nich sa sezonowe - Cash4you Rozewska 4a SEZONOWY, 24h hotel ARA i Euronet Promenada Światowida (deptak)

Teoretycznie dzialajacym jest Euronet na ul.Rozewskiej (okolice Slowackiego i Obroncow Westerplatte)

w takim razie po co informacja na stronie pko że mają bankomat w jastrzębiej górze ? :smiley:

oprócz bankomatu jest jeszcze odział banku

Jastrzębia Góra ul. Rozewska 1 Oddział PKO Banku Polskiego

Mozna na zlocie zrobic impreze na orientacje pt. “Znajdz dzialajacy bankomat” im wiecejtym lepiej :lol: Zobaczymy na miejscu jakie dokladnie bankomaty dzialaja i czy wogole wystepuja

hehe to chyba lepiej gotówkę wziąć :smiley:

4986al3.png

Bankomat PKO BP jest klasycznym/całorocznym/dostępnym urządzeniem…sam pewnie będę zmuszony z niego skorzystać np. na książki… :wink:

mozesz ewentualnie przywiesc rekopisy z domu :wink:

No oczywiście że tak można zrobić,ale po co taszczyć księgozbiór taki kawał drogi…skoro zapewne po sesjach nie będzie problemu z wyskoczeniem do najbliższej księgarni. :slight_smile:

To ja ze swojej strony życzę Wam dobrej zabawy, eleganckich sesji i reprezentowania najlepszego w Polsce vortalu/forum o tematyce komputerowej.

A administratorom/moderatorom tego, aby wszystko odbyło się zgodne z planem :), tak jak to zaplanowaliście i oby Wasze wysiłki objawiły się zadowoleniem ze strony wszystkich tam będących.

Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego naj

Łukasz

:slight_smile: :slight_smile: (ja ew. na V zlot się załapię) :slight_smile: :slight_smile:

Witam,

aby dojechać na czas, czyli na 11 do Gdyni muszę spędzić 12 godz w pociągu. Mam pytanie małe do userów. Czy ktoś wybiera się z lubuskiego, albo

z Poznania?

wkleję rozkład może jakoś połączymy siły :smiley:

rozkład jazdy

Jeżeli pojawią się chętni proszę o kontakt :smiley:

wieszak , viewtopic.php?f=4&t=261487

piętro niżej jest topic ;p

proszę o wykasowanie mojego postu po jakimś czasie :stuck_out_tongue:

Bo taki bankomat PKO BP jest - vis a vis deptaka w Jastrzębiej( po

przeciwnej stronie ulicy, przy sklepie spożywczym)

wieszak obczaj to

viewtopic.php?f=4&t=261487&p=1795788#p1795788

:stuck_out_tongue:

Ja mam propozycję by na następnym zlocie oprócz OpenAreny były zawody w FEAR Combat. Gra o niebo lepsza i darmowa. A komputery Vobisu na pewno dadzą sobie z nią radę :smiley: