Wszystkich, którzy zarejestrowali się na HotZlot 2009 i mogą wziąć innych zlotowiczów, szukają transportu z jakiejś miejscowości czy też chcą po prostu zadać pytania w sprawie dojazdu, prosimy o zgłoszenia w tym wątku.
Przydatne informacje na temat dojazdu można znaleźć na oficjalnej stronie HotZlotu w sekcji Dojazd: http://hotzlot.pl/Dojazd.aspx
Zastanawiałem się, czy nie jechać osobowym dwie godziny wcześniej, żeby chociaż odrobinę Olsztyna zobaczyć, ale to chyba nie ma sensu. Więc też nim będę jechał z Gdyni.
Kto będzie jechał pociągiem D 15101 Warszawa Wschodnia - Olsztyn?
Jak wygląda cena biletu w obie strony? (kl.2 42zł, kl.1 63zł, tylko czy to cena w obie strony - przepraszam za głupie pytanie, jeszcze nigdy pociągiem nie jechałem :P)
Jarek_OSW dzięki za info, czyli 84/126zł w obie strony.
W każdym razie ja ze znajomym (o ile uda mu się zarejestrować) będę jechał (Warszawa Wschodnia - Olsztyn Główny) D 15101 i D 54506 (Olsztyn Główny - Warszawa Wschodnia) prawdopodobnie drugą klasą.
Naprawdę nie lepiej Wam jechać tym autobusem PKS co jedzie bezpośrednio do Rynu? Odjazd o godz. 04:00, przyjazd do Rynu o 12:35? Na Waszym miejscu mając takie połączenie nad innym ani chwili bym się nie zastanawiał…