Tegoroczna oficjalna zapowiedź zlotu normalnie szokuje!
Na Hot Zlocie było super fantastycznie, to co się będzie działo na tym… strach pomyśleć
Tegoroczna oficjalna zapowiedź zlotu normalnie szokuje!
Na Hot Zlocie było super fantastycznie, to co się będzie działo na tym… strach pomyśleć
MATriX335 wczoraj do forum dolonczyleś i już chcesz jechac z dziewczyną chyba tez wczoraj dołaczyła
Pod tym względem powinien być jakiś staż. Np. trzeba być userem na forum minimum 3 miesiące żeby jechać czy coś takiego.
Już kombinuję, jak dostać się do ośrodka z Warszawy. Może ktoś się wybiera? W grupie byłoby raźniej. Jak na razie najlepsza wydaje się kolej, chociaż nie wiem jak daleko od dworca jest ośrodek.
Przykro mi ale nie planujemy pokoi koedukacyjnych - o powodach pisaliśmy szczegółowo przy okazji poprzednich Zlotów…
Autokar zlotowy nie będzie stał u celu ale w Olsztynie Inaczej mówiąc masz dwie możliwości:
Podróż pociągiem do Olsztyna (odjazd z Warszawy 06:40, przyjazd do Olsztyna 10:22) i tam przesiadka na bezpłatny autokar zlotowy, który dowiezie Cię na miejsce Zlotu
Podróż autobusem PKS bezpośrednio do Rynu (przy czym wyjazd jest już o godz. 0:55, a przyjazd na miejsce już ok. 6:30), tymczasem rejestracja zostanie otwarta dopiero o 12:00, więc 5 i pół godziny masz na “zwiedzanie” co raczej nie jest najlepszym pomysłem… Tym bardziej, że w Rynie zbyt dużo do zwiedzania na ma, a do niego wstęp będzie jak pisałem od 12:00…
Inaczej mówiąc polecałbym raczej wariant 1…
OK. Czyli autokar zlotowy będzie stał bezpośrednio na dworcu? Będzie to dworzec ‘Olsztyn zachodni’, czy ‘Olsztyn główny’’? Chciałbym mieć już wszystko załatwione na wyjazd tip-top.
z4nzi , wszystko w swoim czasie, ustawki będą po rejestracji jak będzie wiadomo kto jedzie, jak i czym i jakiego koloru będzie autokar
A masz pewność że będziesz mieć miejsce na zlocie??
To po co załatwiać wyjazd na tip-top ??
z4nzi , Zapewniam Cię że chyba każdy z uczestników poprzednich zlotów uważa, że dojazd to najmniejszy problem.
Samolotem, samochodem, pociągiem, balonem, drezyną, rowerem, pieszo - nie ważne. Ważne aby dotrzeć
Tak więc proponuję skupić się na rejestracji a po szczęśliwym zarejestrowaniu się na Zlot, sposób dotarcia na miejsce z pewnością się wyklaruje.
Tak jak w poprzednich latach, po rejestracji utworzony zostanie specjalny temat na forum służący “dogadywaniu” dojazdu na zlot w grupach z poszczegółnych miast.
Właśnie o to się rozchodzi, nie mówmy hop dopóki nie skoczymy.
kstarski nawet powiedział, że była lista rezerwowa i z niej się właśnie dostał. Więc napewno będzie więcej chcących niż miejsc.
A co do dojazdu, to ja widzę, że ekipa z Krakowa i Warszawy spotka się w jednym pociągu Nie chce myśleć co się będzie działo
Użytkownicy: 102495 portalu dobreprogrmy.pl, i każdy z nich boi się być na liście rezerwowej.
Pytanie co z tymi grami? dowiedziałem się że BF2142 też można odpalić bez płytki tylko nie ma opcji
“DM” - czyli by odpadał, chyba że byśmy zmienili nieco rozgrywki na TDM i grali 2x2.
COD4 ma DM tylko nie wiem czy działa bez CD. Może by uderzyć do producentów i się dowiedzieć
czy by nie załatwili jakiegoś wsparcia?
Druga sprawa, pisałem wcześniej odnośnie podziału imprezy na Kreatywną ścieżkę i IT, czy już wiadomo
czy będzie podział tak jak w zeszłym roku?
call of duty 4 multi działa bez płyty wiem bo mam i gram a płytę trzymam w pudełku
przydała by się też w tym roku jakaś sesja o grach
Tylu to masz zarejestrowanych na forum. Cały serwis odwiedza miesięcznie ponad 5 mln unikalnych użytkowników Nie oznacza to jednak, że każdy z nich chce jechać na Zlot
Na razie rzucajcie propozycjami, zastanowimy się, przedyskutujemy, zrobimy ankietę i się wybierze.
Będzie podział części sesji na 2 ścieżki. Jedna na pewno będzie dla specjalistów IT, druga ogólna lub “kreatywna” - to jeszcze się okaże.
to może konkurs na matach do DDR
jedna kategoria na punkty a druga kto się efektowniej wywróci
Pewnie chciałbyś jeszcze żeby dawać noty za styl :]
Jak coś to ja moge być w jury
Z tego co wyczytałem to zlot jest dla użytkowników vortalu dobreprogramy.pl a nie tylko dla forumowiczów
Dobrze wyczytałeś - data rejestracji na forum nie będzie brana pod uwagę ponieważ na vortalu rejestracja nie jest wymagana i już przy poprzednich Zlotach zdarzały się sytuacje, że aktywnie komentujący użytkownicy nie mieli konta na forum…
Niemniej nie dziw się uwadze Matiego17 - gdybyś był aktywnym czytelnikiem DP to wiedziałbyś, że delikatnie mówiąc dość chłodno podchodzimy do udziału par w Zlotach bo pierwszy z nich pokazał, że większość towarzyszących użytkownikom pań w ogóle tematyką sesji i programem Zlotu nie była zainteresowana, pełniły one jedynie rolę “przytulanek”. Tymczasem liczba miejsc jest ograniczona i nie łapią się osoby, które faktycznie są zainteresowane. Nie twierdzę naturalnie, że tak jest w Twoim przypadku ale dlatego właśnie stosujemy zasadę braku pokoi koedukacyjnych - jeżeli kogoś interesuje przede wszystkim tematyka Zlotu, a nie “druga połówka” nie będzie mu to przeszkadzać, natomiast minimalizuje to zjawisko uczestnictwa par, które chciałyby spędzić “romantyczny weekend we dwoje”
Podkreślam, że nie mamy absolutnie nic przeciwko udziałowi Pań w Zlocie. Powiem więcej - będą witane z otwartymi ramionami pod warunkiem jednak, że będą faktycznie zainteresowane tematyką Zlotu, a nie swoimi chłopakami/mężami Naturalnie jeszcze goręcej będą witane Czytelniczki, będą zainteresowane Zlotem, a do tego przyjadą bez chłopaków/mężów
Mój przypadek z zeszłego roku potwierdza tylko słowa Krogulca, spójrzcie na datę założenia mojego konta na forum.dobreprogramy.pl i ogólną liczbę moich postów.
A HotZlot to świetna impreza, nie tylko można się rozerwać ale przede wszystkim dowiedzieć czegoś nowego. Na HotZlocie poznałem bliżej serwery HP (pozdro dla chłopaków z HP) co później przyczyniło się bezpośrednio na to, że zostały ich w sumie 7 kupionych (polecam je swoim klientem). Również Panowie z Microsoftu okazali się wspaniałymi partnerami do rozmowy, mimo mojego (z założenia) negatywnego nastawienia do produktów ich firmy.
A Tobie tylko jedno w głowie.
Krogulec, w tym roku też załatwisz modelki?
Te które były podczas rejestracji
Nie modelki, a hostessy Myślę, że nie mamy wręcz innego wyjścia