HotZlot 2009 - wątek ogólny

takie pytanie, to symboliczne 50zł wpłaca się na jakieś konto zaraz po elektronicznej rejestracji czy dopiero na miejscu?

Widziałem zdjęcia pań z zeszłego roku, cud, mód i orzeszki :smiley:

Po rejestracji - dostajesz powiadomienie z nr konta.

lepiej żeby jednak były bez orzeszków :o

Nie no kstarski, aż się zalogować musiałem…

rotfl ;d

Witam,

po dłuższej przerwie pojawiam się i ja. Na tym zlocie to już się pojawię (ostatnio zatrzymała mnie praca :frowning: ) Tylko, że znowu daleko ode mnie :slight_smile:

Widac, ze hostessy sa jedna z glownych atrakcji zlotow, zaraz po kwestiach merytorycznych.

Krogulec mam pytanie czy istnieje cien szansy na pojawienie sie kogos na spotkaniu z MS, ktory moglby poruszyc tematyke zwiazana z mobilnymi okienkami?

Komentujcie też proszę newsa bo na forum partnerzy nie zaglądają a po liczbie komentarzy pod newsem gotowi wysnuć tylko dwa wnioski - albo, że tak mało osób jest zainteresowanych udziałem albo, że wszystkich zatkało po tym jak dowiedzieli się w jakim hotelu odbędzie się tegoroczny HotZlot :stuck_out_tongue:

Powiedz to tym co będą jechali z zagranicy :stuck_out_tongue:

Na razie nie mogę jeszcze nic zadeklarować na 100% ale nawet więcej niż cień szansy :stuck_out_tongue:

Lokalizacja naprawde powala i zatyka. Uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam na info o programie spotkania.

Podepnijcie wypowiedzi z forum pod newsa, chyba jakieś metody są (ja sie na tym nie znam :wink: ).

Na I zlot nie pojechałem - granica wieku

Na II zlocie pojawiłem się właściwie tylko dzięki Krogulcowi :wink: (za co wielkie dzieki).

Na III zlot pojade nawet do Ruandy. Więc nie narzekać, że daleko. Obym załapał się w tym roku bo zrezygnowałem z innych opcji wyjazdowych.

oki, niech będzie :wink:

To niestety nie takie proste :wink:

Dla was nie ma rzeczy niemożlowiwych :wink:

jest jedna metoda:

ctrl+c, ctrl+v :wink:

que_pasa:

a co zglaszasz sie na ochotnika :>

ja to się średnio do tego nadaje, poza tym ja nie mam dostępu do panelu kontrolnego. :wink:

swoje wypociny skopiowałem pod newsa

To przynajmniej na pare dni “przyczepcie” u samej góry newsa o zlocie, bo już całkiem na spód zjechał.

Ktogulec, walnij notatkę w tym dziale (tak jak jest w dziale handlu) i sprawa załatwiona :wink:

O tym też myśleliśmy ale to z kolei ma pewne minusy - część osób, która będzie wchodzić na stronę będzie myśleć, że nie ma nowych newsów :wink:

to może w okienku “polecamy”

dać odnośnik do zlotowego niusa ?

Będzie tam bannerek ale to z kolei i tak ludzie blokują bo myślą, że to reklama :stuck_out_tongue: Dobra koniec z tymi OTami :wink: