takie pytanie, to symboliczne 50zł wpłaca się na jakieś konto zaraz po elektronicznej rejestracji czy dopiero na miejscu?
Widziałem zdjęcia pań z zeszłego roku, cud, mód i orzeszki
takie pytanie, to symboliczne 50zł wpłaca się na jakieś konto zaraz po elektronicznej rejestracji czy dopiero na miejscu?
Widziałem zdjęcia pań z zeszłego roku, cud, mód i orzeszki
Po rejestracji - dostajesz powiadomienie z nr konta.
lepiej żeby jednak były bez orzeszków :o
Nie no kstarski, aż się zalogować musiałem…
rotfl ;d
Witam,
po dłuższej przerwie pojawiam się i ja. Na tym zlocie to już się pojawię (ostatnio zatrzymała mnie praca ) Tylko, że znowu daleko ode mnie
Widac, ze hostessy sa jedna z glownych atrakcji zlotow, zaraz po kwestiach merytorycznych.
Krogulec mam pytanie czy istnieje cien szansy na pojawienie sie kogos na spotkaniu z MS, ktory moglby poruszyc tematyke zwiazana z mobilnymi okienkami?
Komentujcie też proszę newsa bo na forum partnerzy nie zaglądają a po liczbie komentarzy pod newsem gotowi wysnuć tylko dwa wnioski - albo, że tak mało osób jest zainteresowanych udziałem albo, że wszystkich zatkało po tym jak dowiedzieli się w jakim hotelu odbędzie się tegoroczny HotZlot
Powiedz to tym co będą jechali z zagranicy
Na razie nie mogę jeszcze nic zadeklarować na 100% ale nawet więcej niż cień szansy
Lokalizacja naprawde powala i zatyka. Uzbrajam sie w cierpliwosc i czekam na info o programie spotkania.
Podepnijcie wypowiedzi z forum pod newsa, chyba jakieś metody są (ja sie na tym nie znam ).
Na I zlot nie pojechałem - granica wieku
Na II zlocie pojawiłem się właściwie tylko dzięki Krogulcowi (za co wielkie dzieki).
Na III zlot pojade nawet do Ruandy. Więc nie narzekać, że daleko. Obym załapał się w tym roku bo zrezygnowałem z innych opcji wyjazdowych.
oki, niech będzie
To niestety nie takie proste
Dla was nie ma rzeczy niemożlowiwych
jest jedna metoda:
ctrl+c, ctrl+v
que_pasa:
a co zglaszasz sie na ochotnika :>
ja to się średnio do tego nadaje, poza tym ja nie mam dostępu do panelu kontrolnego.
swoje wypociny skopiowałem pod newsa
To przynajmniej na pare dni “przyczepcie” u samej góry newsa o zlocie, bo już całkiem na spód zjechał.
Ktogulec, walnij notatkę w tym dziale (tak jak jest w dziale handlu) i sprawa załatwiona
O tym też myśleliśmy ale to z kolei ma pewne minusy - część osób, która będzie wchodzić na stronę będzie myśleć, że nie ma nowych newsów
to może w okienku “polecamy”
dać odnośnik do zlotowego niusa ?
Będzie tam bannerek ale to z kolei i tak ludzie blokują bo myślą, że to reklama Dobra koniec z tymi OTami