HotZlot 2009 - wątek ogólny

Krogulec a co ze zmotoryzowanymi? Parking będzie jak w zeszłym roku czy to kwestia dopłaty czy coś w tym stylu?

W trakcie zapisów podasz czy chcesz skorzystać ze Zlotowego Autobusu, czy przyjdziesz na miejsce Zlotu własnym środkiem transportu.

Na miejscu będzie bezpłatny parking dozorowany.

witam mam pytanie jeśli kończę lat 18 w październiku to też nie pojadę ?

Przykro mi - w chwili rozpoczęcia Zlotu (28 sierpnia) każdy uczestnik musi mieć ukończone 18 lat…

uczestników będzie od 220 wzwyż. Organizatorzy planują dwa autokary. Jeden autokar będzie miał coś około 50 miejsc. Także nie wszyscy się załapią zapewne.

Miejsce w autokarze będzie rezerwować się przy rejestracji. Tak jak napisał el polaco planujemy 2 autokary i zakładamy, że to wystarczy (w ub.r. pozostało jeszcze trochę wolnych miejsc a było 190 osób). Jeżeli okazałoby się, że chętnych jest dużo więcej niż miejsc być może wynajęty zostanie 3 autokar ale tego na razie zadeklarować na 100% nie mogę.

Podróż nie będzie trwała “pół dnia” w razie “w” można na stojąco przejechać…

Kończyć marudzenie … [-X

Odliczać czas do Zlotu … a nie zamęczać organizatorów nieistotnymi pytaniami.

Macie czarno na białym wszystko napisane , co i jak.

Zamiast dziękować redakcji DP za możliwość uczestnictwa w tak rewelacyjnej imprezie to zaczynacie mędzić że granica wieku za wysoko, że za daleko itp

Nauczcie się cieszyć tym co Wam dano a nie tym co Waszym zdaniem powinno być dane …

Cieszcie się że w ogóle w tak ciężkich czasach kryzysu , ktoś płaci za atrakcje dla Was …

Policzcie sobie i was by kosztował weekend w takim hotelu … o atrakcjach, które na Was czekają a za które nie płacicie.

Spójrzcie na fotorelacje z poprzednich Zlotów i opinie uczestników …

Spiąć poślady i cierpliwie czekać na rejestracje …

A dla DP =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Jeszcze uzupełniając kwestie transportowe. Bezpośrednio na miejsce Zlotu można się dostać także autobusem PKS. Są połączenia z Wrocławia (przez Łódź) i z Krakowa (przez Warszawę) bezpośrednio do Rynu ale wyjazd w obu przypadkach jest już w czwartek wieczorem, podróż trwa całą noc, a przyjeżdża się na miejsce wcześnie rano (rejestracja będzie dopiero od 12:00).

Niemniej w przypadku podróżujących z Wrocławia może to być opcja interesująca (autokar odjeżdża o 21:00, na miejscu jest o 8:50), w przypadku Krakowa (odjazd o 18:30, przyjazd 06:32) jest to propozycja chyba zbyt hardcorowa :wink:

@Krogulec:

na hotzlot nie ma hardcorowych dojazdów, hardcore to walka o rejestracje, a hardcore^2 to dostać się na zlot z listy rezerwowej jako ostatni(albo przed?) jak ja rok temu :stuck_out_tongue:

ktoś wybiera się ze śląska na zlot? Prosiłbym o kontakt bo chciałbym się wybrać, a samemu tak niezbyt mi się uśmiecha

A tak mniej więcej w jakim terminie będzie zamknięta rejestracja i potem otwarta dla wszystkich ?? I chyba w godzinach popołudniowych ??

ehh i po raz kolejny wałkować to samo.

Nie wiesz czy się dostaniesz a już planujesz spotkania przedwyjazdowe…

Na wszystko przyjdzie czas.

Tak jak rok temu, po rejestracji gdzie każdy wiedział, że jedzie powstał topic o dojazdach, ustawkach i innych takich.

Cierpliwości ludzie, a zanim napiszecie, przeczytajcie czy ktoś już nie odpowiedział na wasze pytanie…

OT

ten gostek z reklamy sprite podobny jest do bocziego, zobaczcie :stuck_out_tongue:

koniec OT

No wigrus co ty nie pamietasz mnie jak na laski do hotelu obok chodziliśmy piwko sie piło jestem w Holandii i tak bym chciał mniej więcej wiedziec :stuck_out_tongue: Pozdrawiam mam nadzieje że się załapiemy…

“My jesteśmy z Microsoftu! :D”

oczywiście to nie było do Ciebie, tylko do tych panów wcześniejszych, niecierpliwych.

Pytanie Twoje jak najbardziej na miejscu, ale pewnie załoga do końca sama nie wie. Mówione coś było o początku lipca, także mniej więcej w tym czasie trzeba spodziewać się rejestracji :wink:

btw, ja na żadne laski nie chodziłem, to was goniło :stuck_out_tongue:

Jeżeli ja razem z dziewczyną mamy wykształcenie informatyczne więc tematyka dla nas obojga jest ciekawa to jest szansa na wspólny pokój?

A co chcecie tam robić? :stuck_out_tongue:

Pamiętam że była taka możliwość napisania z kim chciałoby się współdzielić pokój

Ale nie było możliwości wyboru pokoju koedukacyjnego :slight_smile: