HotZlot 2009 - wątek ogólny

No To ja będę Czekał z niecierpliwością. :slight_smile:

Mam nadzieję że uda mi się załapać na listę. :slight_smile:

Pozdro

Nie nadaje się na polityka …

Za uczciwy .

Tak jak mówisz :stuck_out_tongue:

A tak na poważnie - naprawdę sam chciałbym znać termin rozpoczęcia rejestracji ale po prostu nie jestem w stanie go dokładnie określić. Staramy się aby rejestrację uruchomić jak najszybciej ale chcielibyśmy mieć do tego czasu potwierdzony udział partnerów, dopiętą agendę itp. Jeszcze chwilkę cierpliwości :wink:

Za to ja mam dość konkretne pytanie, na które mam nadzieję padnie odpowiedź. :slight_smile:

Z jakim (ilu dniowym) wyprzedzeniem zostaniemy poinformowani o konkretnym dniu i konkretnej godzinie rejestracji?

Będzie to mniej więcej tak jak w ubiegłym roku? Z tego co pamiętam, to wtedy ogłoszono kilkudniową rejestrację dla wybranych i dokładnie określono od kiedy i my możemy się rejestrować.

Ja mam tylko nadzieje, że DP zamówiło 4 dodatkowe godziny do doby tak aby było więcej czasu na imprezę i prelekcje :slight_smile:

Rejestracja publiczna zostanie ogłoszona minimum z 7-dniowym wyprzedzeniem.

A tak zupełnie od czapy spytam - badaliście czy uczestnicy nie byliby zainteresowani nie tylko konsumowaniem, ale i prowadzeniem prelekcji/szkoleń? Ciekaw w sumie jestem jaką wiedzą kto mógłby się podzielić. :slight_smile:

Pojawił się taki pomysł w ub.r. ale nie było szansy aby go zrealizować. W tym roku przewidzieliśmy taką możliwość - w programie rozszerzonym tj. w niedzielę po południu. Szczegóły już niedługo :wink:

lightning talks? kilkuminutową prezentację użytkownikowi łatwiej było by przygotować niż godzinną prelekcję

Dokładnie o tym myślimy :wink:

I oto chodzi nie tylko zaproszeni goście ale i użytkownicy mieli by szansę się zaprezentować i przekazać część wiedzy jaką posiadają.

Choć ci drudzy zapewne robią to codziennie na forum.

no to czekamy na szczegóły bo zapowiada się interesująco.

zaskakujecie mnie… :smiley:

Jeszcze drobna uwaga techniczna: bardzo dobrze by było, aby na formularzu zgłoszenia była możliwość zaznaczenia, czy jesteśmy osobą palącą czy nie. Oczywiście chodzi o odpowiedni dobór osób do pokoi.

Na poprzednim zlocie byłem świadkiem nieprzyjemnej sceny, gdy “jeden ktoś” miał pretensje do “drugiego kogoś”, że nadymił mu w pokoju.

Pomimo że jestem palący, to uważam że nie jest to konieczne, na zlot nie jadą dzieci tylko osoby dorosłe i wystarczy się dogadać pomiędzy sobą, lub przy rejestracji zaznaczyć że nie ma palenia w pokojach. A taki dobór to kolejna zbędna robota dla organizatorów.

W Zamku Ryn tego problemu nie będzie - ponieważ jest to obiekt zabytkowy w pokojach palić nie można - będzie to możliwe w wyznaczonym miejscu na dziedzińcu oraz naturalnie na zewnątrz.

… a tak na poważnie :arrow: czekam już trzeci rok i byc może sie doczekam od losu daty zlotu, do dni mojego urlopu, za kazdym razem czekam na termin zlotu i niestety nie mam szczęścia aby dograć urlop (takie czasy ) bardzo, ale to bardzo chciałbym sie znaleźć na takim zlocie poznać userow “deverdad” porozmawiać pożartować wypic piwko itp… itd… niestety :cry: może w przyszłym roku :wink:

A czy z kolegą na forum nie mozna pogadać?No Chyba po to to jest! !!

No gdyby nie to że się żenię,to bym też chciał przyjechać!Ale niestety się nie da bo są inne obowiązki hehe! !!

można ale strach mnie ogarnia przed myślą - czyżby cenzura ?? te gwiazdki czym świadczą :smiley: czuje się jak w chinach :wink:

Obiecać podobno nie grzech. :stuck_out_tongue:

jak już wam tak przeszkadzam , mogę tu nie zaglądać (jeden za wszystkich - wszyscy na jednego ) :razz: Wasza sprawa Userow jest masa ale "userow " jest za mało :wink: