Nie to u mnie w ogóle się nie da. Poczekam aż ktoś z redakcji się tym zajmie.
ile osob dostalo zaproszenia ? zostanie cos miejsc dla “zwyklych” ludzi ?
Dostałem zaproszenie, dziękuję
Pozostaje czekać do końca sierpnia.
No to ładuje aQ do foto-aparatu.
p.s.
Byłem współorganizatorem wielu imprez i mogę powiedzieć że “DP” ma dopracowane imprezy i zapięte na ostatni guzik.
Dla tego nie rozumiem tych użytkowników forum co piszą posty że “coś jest nie tak”, widocznie nie organizowali niczego i nie wiedzą ile to wymaga czasu i zaangażowania, jak bardzo się ceni tego typu imprezy.
Najlepiej było by wpisać ich na czarną listę LOL (i dać kicka) - poco czytać posty które dla tych co już byli na takim zlocie są “nie zrozumiałe”.
Do zobaczenia na “Hot Zlocie 2009”
Również się już zarejestrowałem i chciałbym serdecznie podziękować za zaproszenie.
Do zobaczenia wszystkim na Hot Zlocie 2009
Proszę o nie podawanie tego linku. Wszystkie informacje są na oficjalnej stronie HotZlotu w sekcji Dojazd:
(nic nie trzeba znajdować - wszystko jest na tej stronie)
Zaraz to sprawdzimy i skontaktujemy się z Tobą. Wpisujesz login i hasło z serwisu w ramach którego dostałeś zaproszenie (w Twoim przypadku z dobrychprogramów)? W ub.r. część osób wpisywała po prostu dowolne hasło myśląc, że przy rejestracji się je zakłada.
BTW, wszelkie problemy z rejestracją prosimy zgłaszać mailowo na adres rejestracja@hotzlot.pl aby nie zaśmiecać wątku.
Dziękuję, za zaproszenie, miła niespodzianka w poniedziałkowy poranek :).
Dzięki za zaproszenie - jak tylko wrócę do domu będę się rejestrować
Ja również dziękuje za zaproszenie.
Nawet nie spodziewałem się tego że zostanę zaproszony tym bardziej że nie udzielam się na forum zbyt aktywnie…
Problem rozwiązany - powodem były pewne znaki specjalne w haśle. Jeżeli ktoś miałby podobny problem proszę o kontakt na adres rejestracja@hotzlot.pl
Dziękuję za zaporszenie, bardzo się ucieszyłem - super sprawa!
W Jastrzębiej Górze bylo czadowo, w tym roku będzie normalnie kosmos!
Jak patrzę to przy rejestracji trzeba zaznaczyć chęć przedłużenia zlotu o 1 dzień jak i miejscówkę w autokarze z i do Olsztyna, więc wstrzymam się z rejestracją chwilkę, muszę to dograć ze znajomymi.
Krogulec , mam pytanie - na jaki adres e-mail trzeba pisać z kim chce się być w pokoju? Kolega też ma wysłać takiego maila tak?
wigrus , jedziesz z Lublina autobusem prosto do Rynu czy pociągiem do Olsztyna a potem zlotowym autobusem?
Nie wszystkim bylo dane…
Ludzie czytajcie stronę http://hotzlot.pl - tam wszystko (a przynajmniej prawie wszystko) jest napisane
Konkretnie sekcja FAQ http://hotzlot.pl/Faq.aspx punkt 7.
Wszelkie pytania, ustalenia w sprawie dojazdu prosimy zgłaszać w wątku na temat dojazdu.
Ja także bardzo dziękuje.
Dzięki Bardzo za zaproszenie
Oczywiście jasna sprawa że się stawie
Do zobaczenia!
Dziekuje za zaproszenie i wyroznienie w jednym. Obecnosc oczywiscie obowiazkowa!
Kto czytał regulamin? Wiecie, że nie będzie jak w drejku - zakaz spożywania alkoholu kupionego poza hotelem…
Mam nadzieję, że przepis nie będzie obowiązujący
Dla wszystkich Zlotowiczów będzie jednak przewidziana specjalna cena piwa na czas Zlotu - prawdopodobnie 5 zł za 0,5l lanego Żywca (normalnie kosztuje 9 zł). Dopiszę to w FAQ. Przy takiej cenie to szkoda chodzić do sklepu i czaić się później po pokojach - lepiej kulturalnie “integrować” się np. w Night Clubie
Naturalnie podczas imprezy integracyjnej (tej oficjalnej) piwo będzie gratisowe
Za 9zł to bym był abstynentem (na takim zlocie to ja nawet trzeźwy być mogę
)Za 5zł to się może skuszę
Dzięki za zaproszenie :piwo:
Postaram się być