HotZlot 2009 - wątek ogólny

Nie to u mnie w ogóle się nie da. Poczekam aż ktoś z redakcji się tym zajmie.

ile osob dostalo zaproszenia ? zostanie cos miejsc dla “zwyklych” ludzi :smiley: ?

Dostałem zaproszenie, dziękuję !!

Pozostaje czekać do końca sierpnia.

No to ładuje aQ do foto-aparatu.

p.s.

Byłem współorganizatorem wielu imprez i mogę powiedzieć że “DP” ma dopracowane imprezy i zapięte na ostatni guzik.

Dla tego nie rozumiem tych użytkowników forum co piszą posty że “coś jest nie tak”, widocznie nie organizowali niczego i nie wiedzą ile to wymaga czasu i zaangażowania, jak bardzo się ceni tego typu imprezy.

Najlepiej było by wpisać ich na czarną listę LOL (i dać kicka) - poco czytać posty które dla tych co już byli na takim zlocie są “nie zrozumiałe”.

Do zobaczenia na “Hot Zlocie 2009”

Również się już zarejestrowałem i chciałbym serdecznie podziękować za zaproszenie.

Do zobaczenia wszystkim na Hot Zlocie 2009 :slight_smile:

Proszę o nie podawanie tego linku. Wszystkie informacje są na oficjalnej stronie HotZlotu w sekcji Dojazd:

http://hotzlot.pl/Dojazd.aspx

(nic nie trzeba znajdować - wszystko jest na tej stronie)

Zaraz to sprawdzimy i skontaktujemy się z Tobą. Wpisujesz login i hasło z serwisu w ramach którego dostałeś zaproszenie (w Twoim przypadku z dobrychprogramów)? W ub.r. część osób wpisywała po prostu dowolne hasło myśląc, że przy rejestracji się je zakłada.

BTW, wszelkie problemy z rejestracją prosimy zgłaszać mailowo na adres rejestracja@hotzlot.pl aby nie zaśmiecać wątku.

Dziękuję, za zaproszenie, miła niespodzianka w poniedziałkowy poranek :).

Dzięki za zaproszenie - jak tylko wrócę do domu będę się rejestrować :wink:

Ja również dziękuje za zaproszenie.

Nawet nie spodziewałem się tego że zostanę zaproszony tym bardziej że nie udzielam się na forum zbyt aktywnie… :wink:

Problem rozwiązany - powodem były pewne znaki specjalne w haśle. Jeżeli ktoś miałby podobny problem proszę o kontakt na adres rejestracja@hotzlot.pl

Dziękuję za zaporszenie, bardzo się ucieszyłem - super sprawa! :slight_smile:

W Jastrzębiej Górze bylo czadowo, w tym roku będzie normalnie kosmos!

Jak patrzę to przy rejestracji trzeba zaznaczyć chęć przedłużenia zlotu o 1 dzień jak i miejscówkę w autokarze z i do Olsztyna, więc wstrzymam się z rejestracją chwilkę, muszę to dograć ze znajomymi.

Krogulec , mam pytanie - na jaki adres e-mail trzeba pisać z kim chce się być w pokoju? Kolega też ma wysłać takiego maila tak?

wigrus , jedziesz z Lublina autobusem prosto do Rynu czy pociągiem do Olsztyna a potem zlotowym autobusem?

:frowning:

:frowning:

Nie wszystkim bylo dane…

Ludzie czytajcie stronę http://hotzlot.pl - tam wszystko (a przynajmniej prawie wszystko) jest napisane :wink:

Konkretnie sekcja FAQ http://hotzlot.pl/Faq.aspx punkt 7.

Wszelkie pytania, ustalenia w sprawie dojazdu prosimy zgłaszać w wątku na temat dojazdu.

Ja także bardzo dziękuje.

Dzięki Bardzo za zaproszenie :smiley:

Oczywiście jasna sprawa że się stawie :wink:

Do zobaczenia! :slight_smile:

Dziekuje za zaproszenie i wyroznienie w jednym. Obecnosc oczywiscie obowiazkowa!

Kto czytał regulamin? Wiecie, że nie będzie jak w drejku - zakaz spożywania alkoholu kupionego poza hotelem… :wink:

Mam nadzieję, że przepis nie będzie obowiązujący :stuck_out_tongue:

Dla wszystkich Zlotowiczów będzie jednak przewidziana specjalna cena piwa na czas Zlotu - prawdopodobnie 5 zł za 0,5l lanego Żywca (normalnie kosztuje 9 zł). Dopiszę to w FAQ. Przy takiej cenie to szkoda chodzić do sklepu i czaić się później po pokojach - lepiej kulturalnie “integrować” się np. w Night Clubie :wink:

Naturalnie podczas imprezy integracyjnej (tej oficjalnej) piwo będzie gratisowe :wink:

Za 9zł to bym był abstynentem :wink: (na takim zlocie to ja nawet trzeźwy być mogę :slight_smile: )Za 5zł to się może skuszę :wink:

Dzięki za zaproszenie :slight_smile: :piwo:

Postaram się być :slight_smile: