Dziękuje za uznanie mojego wkładu, i aktywności na forum jak i portalu Gamikze
już się zarejestrowałem na zlot i zrobiłem przelew tych 50zł
pozdrawiam
Dziękuje za uznanie mojego wkładu, i aktywności na forum jak i portalu Gamikze
już się zarejestrowałem na zlot i zrobiłem przelew tych 50zł
pozdrawiam
“Cuda, cuda ogłaszają…”
Hej,
Widzę, że “trzódka” wyróżnionych osób dość sporą jest… I coś tak czuję, że walka o miejsca będzie naprawdę bardzo, ale to bardzo zacięta… Dlatego chciałem zapytać - czy wiadomo już coś na temat godziny, od której rozpocznie się rejestracja publiczna - muszę wiedzieć, jak ułożyć dzień, by w odpowiedniej chwili być przy kompie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Prawdopodobnie w godzinach wieczornych (ok. 20:00) aby były równe szanse ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęliśmy. Damy znać z wyprzedzeniem.
w tamtym roku z tego co pamiętam to było chyba w godzinach popołudniowych ok. 16 albo 17 i to by była bardzo dobra pora moim zdaniem ( nie to żebym nalegał)
I jeszcze mam takie pytanie czy w tym hotelu jest jakieś łącze bezprzewodowe (albo przewodowe w ostateczności :D) do korzystania z internetu ??
z tego co można przeczytać na stronce hotelu http://www.zamekryn.pl/ to w każdym pokoju jest dostęp do internetu
:(Juz wiem ze na ZLOT III nie bedzie dane mi jechac- 30.08. pracuje…
Dobrej zabawy na Zlocie…
pozdrawiam
:^o
Juz widze te tysiace osob siedzace przed komputerem odliczajacych sekundy do otwarcia rejestracji… mam nadzieje ze internet w tym czasie mnie nie zawiedzie ani elektrownia
juz tyle czasu z wami jestem pamietam nowinki z pierwszym zlotem w koncu trzeba sie wybrac tym bardziej ze wolne bede mial
innym także życze powodzenia w rejestracji
P.S
nie udało mi sie w ciagu dnia nabic kilka tysiecy postow i nie zostalem imiennie zaproszony ;/ a tak sie staralem
Hm… Ciekawe czy ja się załapię na to wyróżnienie
Aż czuję w powietrzu to napięcie. Dziękuję za wskazanie linka. Najwyraźniej mam poważne problemy ze wzrokiem, bo poruszając się po stronie nie zauważyłem tego adresu.
W tamtym roku było i to chyba zrobione przez ekipę DP. W tym roku pewnie też będzie. Mowa oczywiście o bezprzewodowym.
ja również pragnę podziękować za zaproszenie:) Do zobaczenia na zlocie!
W części hotelu będzie możliwość dostępu bezprzewodowego, w pokojach niestety nie jesteśmy w stanie tego zapewnić - to bądź co bądź Zamek ze starymi, grubymi murami - tam pozostają kabelki…
Tu nie tylko o ilość postów chodzi - jakbyś nabił kilka tysięcy bezsensownych i tak wcale nie oznacza to, że zostałbyś zaproszony…
Już bez przesady Chodzi po prostu o to aby nie odnosić się do informacji w tym wątku, które na pewnych etapach były jeszcze nie potwierdzonymi propozycjami/koncepcjami. Na stronie http://hotzlot.pl wszystkie informacje są już ostateczne…
Dziękuję za zaproszenie, jak tylko dokonam wszystkich ustaleń co do dojazdu bezzwłocznie się zarejestruję.
nie ma co się zastanawiać - rejestruj się potem bedziemy się martwić o kwestie dojazdu
ja narazie wole nie sprawdzać połączeń by sie nie dołować
Nie ma też co nadmiernie się spieszyć, lepiej wręcz sprawdzić sobie dojazd bo trzeba zaznaczyć (bądź nie) chęć skorzystania z autokaru z Olsztyna - później będą maile w sprawie miejsc a np. w ub.r. 1/5 ludzi bez głębszego zastanowienia “zaklepała” je sobie na “wszelki wypadek”, ostatecznie jednak nie zamierzała z nich korzystać i dopiero po mailingu zgłosili rezygnacje.
Zatem gorąca prośba - najpierw zastanawiajcie się jak dojechać, a później rejestrujcie. Czas jest do niedzieli.
Ja z innej beczki trochę. Ponieważ zostaję do poniedziałku, zaczynam poważnie myśleć o lightning talks, są jakieś konkretne wymagania (bądź zalecenia) co do takich ‘sesyjek’, bo nie miałem z tym nigdy styczności w zasadzie.
właśnie przydało by się jakieś nawet ogólne info o owym lightning talks bo też zostaje dzień dłużej i fajnie gdyby było wiadomo na czym dokłądnie ma polegać,
A ja na stronie hotelu znalazłem taką ciekawostke “W każdym pokoju, w którym zadbaliśmy o najdrobniejsze szczegóły, znajduje się minibar”. Minibary będą do naszej dyspozycji?