HotZlot 2009 - wątek ogólny

Dziękuje za uznanie mojego wkładu, i aktywności na forum jak i portalu Gamikze :slight_smile:

już się zarejestrowałem na zlot i zrobiłem przelew tych 50zł :slight_smile:

pozdrawiam :smiley:

“Cuda, cuda ogłaszają…” :slight_smile:

Hej,

Widzę, że “trzódka” wyróżnionych osób dość sporą jest… :slight_smile: I coś tak czuję, że walka o miejsca będzie naprawdę bardzo, ale to bardzo zacięta… Dlatego chciałem zapytać - czy wiadomo już coś na temat godziny, od której rozpocznie się rejestracja publiczna - muszę wiedzieć, jak ułożyć dzień, by w odpowiedniej chwili być przy kompie.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Prawdopodobnie w godzinach wieczornych (ok. 20:00) aby były równe szanse ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęliśmy. Damy znać z wyprzedzeniem.

w tamtym roku z tego co pamiętam to było chyba w godzinach popołudniowych ok. 16 albo 17 i to by była bardzo dobra pora moim zdaniem :slight_smile: ( nie to żebym nalegał)

I jeszcze mam takie pytanie czy w tym hotelu jest jakieś łącze bezprzewodowe (albo przewodowe w ostateczności :D) do korzystania z internetu ??

z tego co można przeczytać na stronce hotelu http://www.zamekryn.pl/ to w każdym pokoju jest dostęp do internetu

:(Juz wiem ze na ZLOT III nie bedzie dane mi jechac- 30.08. pracuje…:frowning:

Dobrej zabawy na Zlocie…

pozdrawiam

:^o :wink:

Źle pamiętasz, rejestracja też była od godziny 20 :stuck_out_tongue:

hotzlot-2008-watek-ogolny-t257998-285.html

Juz widze te tysiace osob siedzace przed komputerem odliczajacych sekundy do otwarcia rejestracji… mam nadzieje ze internet w tym czasie mnie nie zawiedzie ani elektrownia :slight_smile:

juz tyle czasu z wami jestem pamietam nowinki z pierwszym zlotem w koncu trzeba sie wybrac tym bardziej ze wolne bede mial :slight_smile:

innym także życze powodzenia w rejestracji :stuck_out_tongue:

P.S

nie udało mi sie w ciagu dnia nabic kilka tysiecy postow i nie zostalem imiennie zaproszony ;/ :stuck_out_tongue: a tak sie staralem :slight_smile:

Hm… Ciekawe czy ja się załapię na to wyróżnienie :wink:

Aż czuję w powietrzu to napięcie. :wink: Dziękuję za wskazanie linka. Najwyraźniej mam poważne problemy ze wzrokiem, bo poruszając się po stronie nie zauważyłem tego adresu.

W tamtym roku było i to chyba zrobione przez ekipę DP. W tym roku pewnie też będzie. Mowa oczywiście o bezprzewodowym.

ja również pragnę podziękować za zaproszenie:) Do zobaczenia na zlocie!

W części hotelu będzie możliwość dostępu bezprzewodowego, w pokojach niestety nie jesteśmy w stanie tego zapewnić - to bądź co bądź Zamek ze starymi, grubymi murami - tam pozostają kabelki…

Tu nie tylko o ilość postów chodzi - jakbyś nabił kilka tysięcy bezsensownych i tak wcale nie oznacza to, że zostałbyś zaproszony…

Już bez przesady :stuck_out_tongue: Chodzi po prostu o to aby nie odnosić się do informacji w tym wątku, które na pewnych etapach były jeszcze nie potwierdzonymi propozycjami/koncepcjami. Na stronie http://hotzlot.pl wszystkie informacje są już ostateczne…

:slight_smile:

Dziękuję za zaproszenie, jak tylko dokonam wszystkich ustaleń co do dojazdu bezzwłocznie się zarejestruję.

nie ma co się zastanawiać - rejestruj się :wink: potem bedziemy się martwić o kwestie dojazdu :wink: ja narazie wole nie sprawdzać połączeń by sie nie dołować :stuck_out_tongue:

Nie ma też co nadmiernie się spieszyć, lepiej wręcz sprawdzić sobie dojazd bo trzeba zaznaczyć (bądź nie) chęć skorzystania z autokaru z Olsztyna - później będą maile w sprawie miejsc a np. w ub.r. 1/5 ludzi bez głębszego zastanowienia “zaklepała” je sobie na “wszelki wypadek”, ostatecznie jednak nie zamierzała z nich korzystać i dopiero po mailingu zgłosili rezygnacje.

Zatem gorąca prośba - najpierw zastanawiajcie się jak dojechać, a później rejestrujcie. Czas jest do niedzieli.

Ja z innej beczki trochę. Ponieważ zostaję do poniedziałku, zaczynam poważnie myśleć o lightning talks, są jakieś konkretne wymagania (bądź zalecenia) co do takich ‘sesyjek’, bo nie miałem z tym nigdy styczności w zasadzie.

właśnie przydało by się jakieś nawet ogólne info o owym lightning talks bo też zostaje dzień dłużej i fajnie gdyby było wiadomo na czym dokłądnie ma polegać,

A ja na stronie hotelu znalazłem taką ciekawostke “W każdym pokoju, w którym zadbaliśmy o najdrobniejsze szczegóły, znajduje się minibar”. Minibary będą do naszej dyspozycji? :smiley: