HotZlot 2009 - wątek ogólny

Neth , trzymam kciuki :slight_smile:

Jeżeli LT nie będą retransmitowane, to może chociaż będą nagrane i opublikowane (byle nie tak jak sesje z poprzedniego zlotu :lol: )?? Na kolejny dzień raczej nie zostanę więc nie będę mógł uczestniczyć w LT…

A ja mam pytanie z innej beczki. Jaki tytuł wpłaty (na druczku) w związku z przelewem. Może było już mówione ale przegapiłem. gdyby tak było to wybaczcie. Może być nick?

To miałeś w mailu potwierdzającym rejestracje :slight_smile:

“W tytule wpłaty/przelewu prosimy podać opłata za udział w konferencji HotZlot 2009 oraz swój nick: arlid. Wzór przelewu można znaleźć pod adresem: http://hotzlot.pl/wzorprzelewu.pdf

Już wiadomo o której godzinie rozpocznie się publiczna rejestracja użytkowników ??

Wydawało mi się czy w rejestracji nie było możliwości wyboru rozmiaru koszulki? Jeśli była to sorry alzheimer :slight_smile:

była.

Ok kasa wpłacona. Teraz tylko czekać na zlot. :smiley:

Kryzys dopadł DP? :wink: Niee, wydaje mi się, że był dropdown z wyborem rozmiaru koszulki. :slight_smile: Zarówno rok temu jak i w tym roku. Nie ma takiej opcji, żeby coś w tym HotZlocie nie było jeszcze lepsze niż w poprzednim. Leszek by na to nie pozwolił. :wink:

Była/jest - 5 rozmiarów do wyboru od S do XXL. Alzheimer zbliża się wielkimi krokami bo z tego widzę w zgłoszeniu to wybrałeś L :wink:

Cóż za wiara :stuck_out_tongue: Jednak jak to mówią, nie chwalmy dnia przed zachodem słońca :stuck_out_tongue:

Dołączam sie do pytania.

Ok przeczytałem te 29 stron. Dobrze że mam blisko bo tylko z Elbląga :slight_smile:

Ubolewam ze nie będzie pokoi koedukacyjnych ze względu na to że mojej dziewczynie mogę zaufać a komuś z drugiego końca polski już nie koniecznie. Biorę mojego jedynego laptopa i inne rzeczy które są dla mnie cenne i chciałbym aby one wróciły ze mną.

Bardzo mi się podoba podział na dwie ścieżki ponieważ ona zapewne pójdzie na tą dla mniej zaawansowanych.

Jak już się dostane na zlot to chętnie pomógłbym osobą z DP w organizacji, ponieważ zawsze dodatkowa para rąk się przyda.

Na maturze ustanej miałem temat o języku internetu i może mógłbym go zaprezentować na Lightning Talk. Trwało by to ok 15-20min

====================================

Może powinniście do emotów wprowadzić emot z logiem dobrych programów?

Zdecydowanie przesadzasz z tym obawianiem sie o swoj drogocenny sprzet !!

Nie ma koedukacyjnych pokoi i bardzo dobrze - gdyby byly pewnie Ci skoedukowani opuszczali by je jednynie na posilki w celu uzupelnienia mocy przerobowych :stuck_out_tongue:

Jeśli będzie taka ekipa która będzie w porządku to ok ale to się okaże po zlocie. Może pojadę tam pierwszy raz więc zastanawiam się nad wieloma rzeczami.

On nie kosztował dużo ale dostałem go na 18-nastkę i ma mi starczyć na całe studia(idę na infe) bo drugiego nikt nie kupi.

Z tym się również nie zgadzam opuszczałbym pokój zgodnie z agendą ponieważ jadę tam dla sprzętu i możliwości porozmawiania z ludźmi o podobnych zainteresowaniach, a i chciałbym wygrać chociaż jakąś koszulkę; ostatnio wygrałem plecak NEC-ka i koszulkę.

Uważam że dyskoteka bez dziewczyn to nie to samo.

W poprzednich latach ludzie też mieszkali w pokojach z osobami których wcześniej nie znali. Niejeden miał ze sobą laptopa/aparat/mp4 itp. i z tego co wiem, nikomu nic nie zginęło.

Areh , To dobrze, dzięki za uspokojenie mnie.

Szkoda że takie zloty są tylko co roku ;/

i dobrze że nie ma pokoi koedukacyjnych, bo niestety jak sie okazało po pierwszym zlocie dużo dziewczyn przyjechało tylko po to by być blisko swoich chłopaków/mężów co za tym idzie nie były zainteresowane zlotem, dlatego odpowiedz sobie na pytanie czy twoja dziewczyna jest zainteresowana tematyką takiego zlotu, czy chce jechać tam tylko po to by być blisko Ciebie ?

co do laptopa, to po co ci on na zlocie ?

szczerze trzeba być mocno uzależnionym by niem óc wytrzymać bez laptopa 3 dni, szybciej ci go ukradną w podróży niż na zlocie

Ja wiem że mogę pojechać tam sam, nie ciągnę ją na siłę chce jechać to jedzie.

Dzięki za info o wcześniejszym zlocie i już wiem że nie chce mieszkać z nią w pokoju ponieważ jeśli ona tam jedzie ponieważ ją zlot interesuje to na pewno przeżyje beze mnie w pokoju te 2-3 noce.

Dużo rzeczy z laptopa mogę robić przez koma i czy wezmę laptopa to nie jestem pewien pewnie się dowiem 27.08.09

czyli wygląda na to że twoja dziewczyna będzie próbowała zająć miejsce ludziom którzy są na prawdę zainteresowani zlotem…

Tylko że ona może jest rzeczywiście zainteresowana zlotem. Ja się jej nie zapytam czy jest ona zainteresowana. Pytałem się czy chce jechać i że tam będzie wszystko kręcić wokół komputerów. Mówiła że chce.

Tez bym chcial jechac jakby mnie nie interesowala tematyka spotaknia. Zawsze moze olac sesje tematyczne i korzystac z atrakcji jakie oferuje hotel dla swoich gosci, a tych malo nie jest. No i przy okazji bedzie lapa pilnowac :smiley: