HotZlot 2009 - wątek ogólny

Może a to robi wielką różnicę. Jak będziesz chciał potańczyć na dyskotece to będą hostessy. A jak jesteś tak wierny dziewczynie to wytrzymasz bez tańczenia.

Moim zdaniem twoja Pani chce sobie zrobić romantyczny weekend z chłopakiem za półdarmo. Na szczęście wszystko w tej gestii zależy od administracji i to ona będzie to rozstrzygać. :slight_smile: zresztą jeszcze nie udało się wam zarejestrować więc cała dyskusja jest bezsensu. 8)

Ja nie chcę nic mówić, ale na forum zarejestrowanych jest (w tym momencie) 104755 osób. Dajmy na to, że jedynie 1/100 jest zainteresowana takim zlotem - (1000) osób. A ponieważ miejsc (przy publicznej rejestracji) będzie pewnie około 100, więc szansa dostania się jest 1/10. A ponieważ jesteś Ty i Twoja dziewczyna, to prawdopodobieństwo jest 1/100.

Wniosek? Najpierw trzeba się zarejestrować, a dopiero potem rozważać co by było gdyby :slight_smile:

Co do “kradzieży” sprzętu, cennych rzeczy… to nic takiego do tej pory nie miało miejsca (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo). Byłem na obu dotychczasowych zlotach i prawdę mówiąc nie przejmowałem się zostawiając cenne rzeczy w pokoju :slight_smile: Także nie ma się co obawiać.

Co do spraw organizacyjnych - czy w razie, gdybym nie dostał jeszcze dowodu osobistego (22.08 urodziny, 28.08 to już zlot) do potwierdzenia tożsamości starczy legitymacja szkolna + PESEL? Dowód powinienem dostać do tego czasu, jednak w razie niewypału urzędu wolę się upewnić.

//Usuwam, przepraszam za zaśmiecanie.

Nawet nie chcę tego komentować - podobnie jak tekstów o “obcych” osobach w pokojach. Ręce opadają…

Takie sprawy jeżeli już (nie ma takiej potrzeby - na wpłatę jest 7 dni do daty rejestracji, więc jeszcze Ci nie minął i do poniedziałku nie minie) proszę zgłaszać na maila. Wątek jest na temat Zlotu ale nie zaśmiecajmy go takimi rzeczami bo - z całym szacunkiem - nikogo oprócz organizatorów nie interesuje kiedy wpłacisz opłatę rejestracyjną, dlaczego nie zrobiłeś tego teraz itd.

Wystarczy.

A ja mam takie pytanie z zupełnie innej beczki :slight_smile: konkretnie chodzi mi o agendę i fragment “Sesje równoległe”, czyli będą to serie wykładów tak jak mieliście w poprzedniej edycji zlotu w stylu, że jedna typowo dla specjalistów IT ze wszelkimi szczegółami, a druga luźniejsza, ale równie ciekawa, choć mniej szczegółowa?

Podasz może szczegóły czy w przypadku takich sesji będzie możliwość zaraz po jego rozpoczęciu definitywnie stwierdzić czy temat jest rzeczywiście ciekawszy od tego drugiego puszczanego w tym samym czasie i w razie czego wstać i zmienić salę? :slight_smile: Chętnie wziąłbym udział zapewne w większości wykładów jednak nie ma takiej możliwości dlatego trzeba będzie wybierać : ]

Z grubsza tak to będzie właśnie wyglądać.

Będziemy nalegać aby tego nie robić - najlepiej wcześniej się zdecydować i przyjść albo na jedną albo na drugą sesję. Chcemy uniknąć zamieszania związanego z migrowaniem uczestników pomiędzy salami…

Okej, faktycznie troche głupio by wyglądały te migracje ludzi gdyby okazało się że nie wiedzą który wykład wybrać, ewentualnie można by zrobić tak że dla “niezdecydowanych” jest czas powiedzmy w 5 lub 10 minucie po rozpoczęciu wykładu (czyli po podaniu planu prezentacji etc) i nie później by nie robić zamieszania, oraz wszyscy razem (gdyby to np było kilka osób) by co 10 sekund ktoś nie wstawał i nie rozpraszał, myślę że to dobry pomysł co? No ale w razie czego będziemy trzymać się tego że migracja jest zła i niezalecana :slight_smile:

PS. Kiedy będzie ostateczna agenda Zlotu? :slight_smile:

A nie będzie Ci wystarczyło, że na początku Zlotu dostaniesz cały plan i tematy wszystkich prezentacji? Na tej podstawie chyba będziesz mógł wcześniej zdecydować co bardziej interesujące dla Ciebie będzie. 8)

jutro juz rejestracja a dalej nie wiadomo o ktorej godzinie :frowning:

zycze wszystkim powodzenia z rejestracja :smiley:

Ciekawe od której godzinie będzie rozpoczęcie :wink: 12:00 po lunchu.

rejestracja o 20 - poczytalibyście poprzednie wypowiedzi to byście wiedzieli… poza tym jutro pojawi się zapewne news na stronie DP… ; ] pozdro.

janek109 3 dni rozłąki dobrze wam zrobią. ;] Nie mogę tego zrozumieć, czemu niektórzy za wszelką cenę nie chcą rozstawać sie z dziewczyną. Dla wszystkich, którzy jednak uważają że zabranie ze sobą przytulanki jest dobrym pomysłem:

1. Przytulanka będzie tylko przeszkadzać w aktywnym uczestnictwie w zlocie.

2. Przytulanka będzie ograniczać spożywanie alkoholu (jak ktoś sam nie umie sobie powiedzieć stop to niech poprosi innego usera do pilnowania, ale nie przytulanke!)

3. Krótki okres abstynencji seksualnej dobrze robi w dzień powrotu :wink:

4. Co was nie zabije to was wzmocni!

5. Przytulanki lubią się o wszystko gniewać. Nawet jeśli jest zainteresowana tematyką zlotu ale Ty wybierzesz inną ścieżkę może strzelić focha.

6. Nawet jeśli powyższe pkt. się nie sprawdzą to tęsknota nieraz naprawdę dobrze robi.

Dla mnie ona może nie jechać. Choć i tak już ustaliliśmy że jedzie.

Ad1. Mam nadzieje że nie :stuck_out_tongue:

Ad2. Nie spożywam = brak problemu dla mnie; prędzej to ona spożywa i ja ją muszę pilnować.

Ad3. Nie śpię z nią na co dzień więc codziennie mam “krótki okres abstynencji seksualnej” a w lato to nawet nie widuje na co dzień.

Ad4. …

Ad5. Dzięki temu że ona będzie mogła iść na inną ścieżkę będziemy mogli sobie po opowiadać o tym co było fajne na konkretnej prezentacji.

Ad6. Często ona nie mogła jechać na podobne wydarzenia w trakcie roku szkolnego, a ja się urywałem ze szkoły aby być na podobnych prezentacjach teraz możemy razem pojechać i może to ona częściej urwie się w przyszłości.

Mam nadzieje ze Twoja kobieta nie zaklepie mojego miejsca :stuck_out_tongue_winking_eye:

a to ze jedzie tam bo zapewne chce być przy Tobie i skorzystać z luksusu to loozik a co tam;) :stuck_out_tongue_winking_eye:

pozostaje tylko odliczanie godzin :wink: w koncu mam w tym czasie urlop by być tam z wami jedyną przeszkodą jest rejestracja…

wybacz ale to jest nie fair wobec ludzi zainteresowanych zlotem, i najnormalniej w świecie wkurza mnie twoja postawa janek109…

Na zlot może jechać każdy? Pogadamy o tym jak się dostane :stuck_out_tongue:

nie każdy, zlot jest dla czytelników dobrychprogramów, gamikaze i techit :stuck_out_tongue:

Pewnie, że każdy :slight_smile: Tylko pamiętaj, że chcieć i móc, to dwie różne sprawy…

A czemu Twoja dziewczyna nie wypowiada się tutaj w tej sprawie? Może by pokazała, że naprawdę jest zainteresowana zlotem, a nie spędzieniem weekendu na mazurach :slight_smile:

Szkoda że ona siedzie gdzieś nad jeziorkiem i mnie nie wzięła :frowning:

steemm , a każdy może stać się czytelnikiem :stuck_out_tongue:

Sam widzisz, ona Cie zostawiła to i teraz Ty zostaw ją. Ewidentnie widać, że chcecie spędzić romantyczny pobyt na mazurach w 4 gwiazdkowym hotelu. Zostać czytelnikiem dla zlotu? No proszę Cię.