HotZlot 2009 - wątek ogólny

Nie zostałem czytelnikiem dla zlotu. Często w e-g chodziłem na spotkania z przedstawicielami z M$-a i innych firm raz nawet pojechałem na takie spotkanie do gdańska.

Zacząłem się udzielać na forum i widzę że jest ciężko co do nawet samej obsługi. Dużo też powstaje tematów.

Widze to podobnie

Fajno ze zacząłeś pomagać na forum ale to narazie Ty zaczynasz się udzielać a nie Twoja dziewczyna

po2 jest tu wieeele wiecej osob które z DP są już od kilku lat / które są bardziej zainteresowane tematyka czy rozmowami o IT itp na zlocie niz np. basenem, jacuzzi

nie uważasz ze im się bardziej zalezy to miejsce niż Twojej kobiecie ?

Ja na zlocie chętnie zobaczyłbym jak gra się w kręgle bo nigdy nie grałem, ale to jak będzie czas wolny np. jak będzie dyskoteka.

A to gdzie będziemy mieszkać to nie ma znaczenia byle by materac był wygodny :slight_smile:

Nie myślę że tylko osobą które tworzą serwis i pilnują forum powinno się należeć miejsce i tak jest.

Oj, no dajcie już spokój.

Jak ta tajemnicza dziewczyna chce jechać, to niech się rejestruje, a jak się uda to niech jedzie.

Ale dla zlotu, a nie dla Ciebie!

I dobrze by było, gdyby to “Ona” chciała jechać na zlot i “Ty” a nie “Wy”.

Zapytam tak: Gdyby Ona się dostała, a Ty nie, to też dobrze? :wink:

Dla mnie może być.

1. Od ustalania tego, kto jedzie a kto nie, jest na szczęście Redakcja i Administracja.

2. Na zlocie nie są potrzebne papużki nierozłączki.

David_PL99 , Dobra tłumaczenie dla Ciebie “Ustaliliśmy że się zarejestrujemy”

Ad2. Dlatego pewnie będziemy czasami na dwóch oddzielnych sesjach :stuck_out_tongue:

Zobaczymy jak rozstrzygnie to Administracja. Proszę o kilka zdań w tej sprawie Pana Leszka.

pan Leszek już się wypowiedział :slight_smile: hotzlot-2009-t328766-435.html#p2246257 najlepiej tak to zostawić, nie ma sensu komentowanie przez 3 strony faktu że jadą we dwoje, podobnie jak rok temu zapewne będzie weryfikacja potencjalnych par które chcą spędzić miło weekend we dwoje. Tak jak pisałeś rozstrzygnie to Administracja.

janek109 , podaj nick swojej dziewczyny, bo coś czuje, że ona rejestrować sie będzie jutro.

Wracając do sprawy samego zlotu - pełna agenda z tematami sesji dostępna będzie podczas zlotu, czy wcześniej tak, jak w zeszłym roku, aby zarezerwować miejsce na jednej z sal?

Tylko bez panów :stuck_out_tongue: Na forum jesteśmy na “Ty”, do tego najlepiej zwracać się do siebie po nickach bo większość nie wie jak ktoś inny ma na imię.

Dokładnie - bardzo proszę o zakończenie już tego wątku. janek109 - bardzo proszę ugryź się w język bo kolejnymi wypowiedziami tylko się pogrążasz.

OT’y -> kosz

Agenda na pewno będzie wcześniej. Właściwie to chcielibyśmy udostępnić ją już teraz ale ze względu na okres wakacyjny nie mamy jeszcze tytułów wszystkich sesji…

Rozumiem, ale trzeba będzie określić wcześniej w jakiej ścieżce chce się wziąć udział wcześniej?

McDracullo co Ty robiłeś podczas poprzedniego Zlotu - spałeś? :stuck_out_tongue: Tak jak w ub.r. nie trzeba będzie się określać wcześniej - po prostu przychodzisz albo do jednej albo do drugiej sali na sesję…

Moim zdaniem nie trzeba się za bardzo przejmować wyborem ścieżki.

Na poprzednim zlocie jedna, jak i druga IMO była bardzo interesująca, no chyba że ktoś jest stricte związany z jedną ze ścieżek, ale wtedy nie ma problemu z wyborem :slight_smile:

Dodane 19.07.2009 (N) 22:25

:slight_smile:

Czyli będzie tak jak w zeszłym roku, z tym, że na jutro prognozuje godzinę 23, jako koniec miejsc.

Stawiam na 21.30 :smiley:

Nie, tak szybko raczej nie pójdzie :slight_smile:

Spałem zdecydowanie za mało :wink: Ale to mi akurat nie przeszkadzało :stuck_out_tongue_winking_eye: A podczas rejestracji nie trzeba było zaznaczać którą ścieżke wybieramy? Jak nie to sory, coś mi się w takim razie pomyliło :wink:

Żebyś się nie zdziwił ;D Robimy zakłady? :stuck_out_tongue: Ja obstawiam na 22.

W 2h? Bardzo prawdopodobne :slight_smile:

Mam nadzieję że uda mi się zarejestrować:)

Co prawda to prawda :slight_smile: choć przyznam, że identyfikatory z I Zlotu jakoś bardziej przypadły mi do gustu :stuck_out_tongue:

Ale o gustach się nie dyskutuje :stuck_out_tongue:

:wink: widzę, że ktoś chce mieć embargo na piwo na zlocie :stuck_out_tongue: