Nie zostałem czytelnikiem dla zlotu. Często w e-g chodziłem na spotkania z przedstawicielami z M$-a i innych firm raz nawet pojechałem na takie spotkanie do gdańska.
Zacząłem się udzielać na forum i widzę że jest ciężko co do nawet samej obsługi. Dużo też powstaje tematów.
Fajno ze zacząłeś pomagać na forum ale to narazie Ty zaczynasz się udzielać a nie Twoja dziewczyna
po2 jest tu wieeele wiecej osob które z DP są już od kilku lat / które są bardziej zainteresowane tematyka czy rozmowami o IT itp na zlocie niz np. basenem, jacuzzi
nie uważasz ze im się bardziej zalezy to miejsce niż Twojej kobiecie ?
pan Leszek już się wypowiedział hotzlot-2009-t328766-435.html#p2246257 najlepiej tak to zostawić, nie ma sensu komentowanie przez 3 strony faktu że jadą we dwoje, podobnie jak rok temu zapewne będzie weryfikacja potencjalnych par które chcą spędzić miło weekend we dwoje. Tak jak pisałeś rozstrzygnie to Administracja.
janek109 , podaj nick swojej dziewczyny, bo coś czuje, że ona rejestrować sie będzie jutro.
Wracając do sprawy samego zlotu - pełna agenda z tematami sesji dostępna będzie podczas zlotu, czy wcześniej tak, jak w zeszłym roku, aby zarezerwować miejsce na jednej z sal?
Tylko bez panów Na forum jesteśmy na “Ty”, do tego najlepiej zwracać się do siebie po nickach bo większość nie wie jak ktoś inny ma na imię.
Dokładnie - bardzo proszę o zakończenie już tego wątku. janek109 - bardzo proszę ugryź się w język bo kolejnymi wypowiedziami tylko się pogrążasz.
OT’y -> kosz
Agenda na pewno będzie wcześniej. Właściwie to chcielibyśmy udostępnić ją już teraz ale ze względu na okres wakacyjny nie mamy jeszcze tytułów wszystkich sesji…
McDracullo co Ty robiłeś podczas poprzedniego Zlotu - spałeś? Tak jak w ub.r. nie trzeba będzie się określać wcześniej - po prostu przychodzisz albo do jednej albo do drugiej sali na sesję…
Moim zdaniem nie trzeba się za bardzo przejmować wyborem ścieżki.
Na poprzednim zlocie jedna, jak i druga IMO była bardzo interesująca, no chyba że ktoś jest stricte związany z jedną ze ścieżek, ale wtedy nie ma problemu z wyborem
– Dodane 19.07.2009 (N) 22:25 –
Czyli będzie tak jak w zeszłym roku, z tym, że na jutro prognozuje godzinę 23, jako koniec miejsc.
Spałem zdecydowanie za mało Ale to mi akurat nie przeszkadzało A podczas rejestracji nie trzeba było zaznaczać którą ścieżke wybieramy? Jak nie to sory, coś mi się w takim razie pomyliło
Żebyś się nie zdziwił ;D Robimy zakłady? Ja obstawiam na 22.