Mam nadzieję, że uda mi się zarejestrować. Jeden informatyk zawsze więcej
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że uda mi się zarejestrować. Jeden informatyk zawsze więcej
Pozdrawiam
Błąd serwera nr 403
Co się stało?
Dostęp do podanych zasobów jest ograniczony dla pewnej grupy użytkowników.
co to ma znaczyć ??? czyli już pojechałm na hotzlot ;/
ja zaczalem sie rejestrowac i mam cos takiego
“Bezpłatnym autokarem z Gdyni do Jastrzębiej Góry (5 września)”
chyba stare dane i teraz trwa zmiana i jest blad serwera
Spokojnie, do 20 jeszcze daleko Wprowadzamy ostatnie zmiany w witrynie HotZlotowej i stąd jej niedostępność. Już wszystko działa.
Dwóm osobom które zdążyły się zarejestrować “w przedbiegach” w trakcie podmiany sajtu już wsłałem info, że rejestracja jest nieaktualna i zapraszam ponownie na godzinę 20:00.
Rejestracja włączy się punkt 20:00 (czasu serwerowego ), więc bez nerwów jeśli nie do końca będzie się zgadzać z waszym czasem na kompach.
Wszystkim włączy się dokładnie w tym samym czasie.
Patrzcie, jeden się już zarejestrował
– Dodane 20.07.2009 (Pn) 19:46 –
I nawet po zlocie już jest.
eee… to widzę ze konkurencja jest spora
Bardzo duża rozgrywka w rejestracji a wszystko rozstrzygnie się za para minut
Regulamin jest tylko i wyłącznie kompilacją tego co można znaleźć w opisie imprezy i FAQ - nic tam nowego nie ma. Niemniej udostępniliśmy go także w postaci pliku PDF, który można znaleźć pod adresem http://hotzlot.pl/regulamin.pdf
Poza tym jeżeli komuś jakieś postanowienie Regulaminu się nie podoba zawsze może zrezygnować z udziału.
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte, jednak ze względu na przekroczenie ilości miejsc, zgłoszenie trafiło na listę rezerwową.
Szczegóły zostały wysłane na podany adres e-mail.
godz: 20:02
tak z ciekawości ile było miejsc wolnych ???
I wystartowali hehe
///EDIT
I zakończyli w 2 min :o :brawo:
nie dwie godziny tylko dwie minuty i koniec miejsc…
jak tak fart że ja mam już zaklepane “miejsce”
juz sie zarejestrowałem i na dziendobry dostałem
"Twoje zgłoszenie zostało przyjęte, jednak ze względu na przekroczenie ilości miejsc, zgłoszenie trafiło na listę rezerwową.
Szczegóły zostały wysłane na podany adres e-mail."
to sie zdziwiłem chyba ze to standardowa procedura
;/
Ile było miejsc, ze rozeszły się w 2 minuty? Ja się zarejestrowałem o 20.03 i też jestem na liście rezerwowej…
20:02 i już brak miejsc? ■■■?
Pewnie błędny komunikat się wyświetla, bo nie wierzę że wszystkie miejsca w 2 minuty się rozeszły.
może to z tego powodu:
no ja dostałem:
ale ludzie
u mnie tak samo 20:03 i też już brak miejsca
Na pierwszym zlocie nie byłem, bo brak towarzystwa - samemu mi się nie chciało jechać. W zeszłym roku jakieś wesele w rodzinie, na którym musiałem być i też nie przybyłem. A w tym roku spóźniony o 2 minuty? :-/ Przecież to wychodzi ponad dwie rejestracje na sekundę! Chyba, że Redakcja każdemu zapodała takie info i będzie ręczna selekcja.