HotZlot 2009 - wątek ogólny

Mam nadzieję, że uda mi się zarejestrować. Jeden informatyk zawsze więcej :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam

Błąd serwera nr 403

Co się stało?

Dostęp do podanych zasobów jest ograniczony dla pewnej grupy użytkowników.

co to ma znaczyć ??? czyli już pojechałm na hotzlot ;/

ja zaczalem sie rejestrowac i mam cos takiego

“Bezpłatnym autokarem z Gdyni do Jastrzębiej Góry (5 września)”

chyba stare dane i teraz trwa zmiana i jest blad serwera

Spokojnie, do 20 jeszcze daleko :wink: Wprowadzamy ostatnie zmiany w witrynie HotZlotowej i stąd jej niedostępność. Już wszystko działa.

Dwóm osobom które zdążyły się zarejestrować “w przedbiegach” w trakcie podmiany sajtu już wsłałem info, że rejestracja jest nieaktualna i zapraszam ponownie na godzinę 20:00.

Rejestracja włączy się punkt 20:00 (czasu serwerowego :slight_smile: ), więc bez nerwów jeśli nie do końca będzie się zgadzać z waszym czasem na kompach.

Wszystkim włączy się dokładnie w tym samym czasie.

Patrzcie, jeden się już zarejestrował :stuck_out_tongue:

Dodane 20.07.2009 (Pn) 19:46

I nawet po zlocie już jest.

eee… to widzę ze konkurencja jest spora :smiley:

Bardzo duża rozgrywka w rejestracji a wszystko rozstrzygnie się za para minut :wink: :smiley:

Regulamin jest tylko i wyłącznie kompilacją tego co można znaleźć w opisie imprezy i FAQ - nic tam nowego nie ma. Niemniej udostępniliśmy go także w postaci pliku PDF, który można znaleźć pod adresem http://hotzlot.pl/regulamin.pdf

Poza tym jeżeli komuś jakieś postanowienie Regulaminu się nie podoba zawsze może zrezygnować z udziału.

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte, jednak ze względu na przekroczenie ilości miejsc, zgłoszenie trafiło na listę rezerwową.

Szczegóły zostały wysłane na podany adres e-mail.

godz: 20:02

tak z ciekawości ile było miejsc wolnych ???

I wystartowali :stuck_out_tongue: hehe

///EDIT

I zakończyli w 2 min :o :brawo:

nie dwie godziny tylko dwie minuty :slight_smile: i koniec miejsc…

jak tak fart że ja mam już zaklepane “miejsce”

juz sie zarejestrowałem i na dziendobry dostałem

"Twoje zgłoszenie zostało przyjęte, jednak ze względu na przekroczenie ilości miejsc, zgłoszenie trafiło na listę rezerwową.

Szczegóły zostały wysłane na podany adres e-mail."

to sie zdziwiłem :slight_smile: chyba ze to standardowa procedura :stuck_out_tongue: ;/

Ile było miejsc, ze rozeszły się w 2 minuty? Ja się zarejestrowałem o 20.03 i też jestem na liście rezerwowej…

20:02 i już brak miejsc? ■■■? :frowning:

Pewnie błędny komunikat się wyświetla, bo nie wierzę że wszystkie miejsca w 2 minuty się rozeszły.

może to z tego powodu:

no ja dostałem:

ale ludzie !!

u mnie tak samo 20:03 i też już brak miejsca :frowning:

Na pierwszym zlocie nie byłem, bo brak towarzystwa - samemu mi się nie chciało jechać. W zeszłym roku jakieś wesele w rodzinie, na którym musiałem być i też nie przybyłem. A w tym roku spóźniony o 2 minuty? :-/ Przecież to wychodzi ponad dwie rejestracje na sekundę! Chyba, że Redakcja każdemu zapodała takie info i będzie ręczna selekcja.