Ufolec - każdy dostał taką informację raczej. Ale inna pojawia się klikając na button Rejestracja. Ja zapisałem się o 20.01 i też mam takie same info więc trochę się zdziwiłem
trzeba bylo być mistrzem klawiatury zeby sie dostac albo ktos napisal jakiegos bota i wszystkie miejsca zajal
mysle ze to moze byc blad na stronce hotzlot.pl bardziej liczy sie wiadomosc mailowa
a co na to ADMINI?
chyba błąd… nie możliwe… w tamtym roku to następnego dnia były jeszcze miejsca… Przynajmniej mam taką nadzieje, że to error… Krogulec, RATUNKU!
Rozeszły się w 2 minuty - było ponad 100 miejsc. Sami jesteśmy w szoku :o
no to fajnie ze się dostałem ;/
rezerwa rezerwą ale nie wiem czy nawet dobrze podałem wszystkie dane przez ten stres :PP narazie nic na maila nie przychodzi wiec chyba gdzieś trafiła mi sie literówka ;/
szczęściarze tym którym sie udało
edit
// maila dostalem ale jak pisalo tak pisze rezerwa i sie zawiodlem kurcze moje zycie to koszmar
Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie oczekuje na weryfikację i akceptację.
Prosimy o cierpliwość i pozdrawiamy serdecznie
Czyżby się udało ??
jestem ciekawy które to osoby?? mam nadzieję że to nie ja
Ludzie, to chyba jakieś żarty? To jest paranoja… Zarejestrowałem się jako na pewno jeden z pierwszych, o 20:00 (odświeżałem stronę co 30 sekund przed 20., by rejestrować się od razu po pojawieniu się formularza) i … trafiłem na listę rezerwowych!
tez taka wiadomosc dostalem a pozniej kicha
maila dostalem o
Poniedziałek, 20 Lipca 2009 20:01
i juz rezerwa
zostanie podane miejsce na rezerwie ?
A kolega nie potrafi czytać ze zrozumieniem?
mam to samo… nie wieżę, wnoszę o nowy termin rejestracji. o 20 dokonywałem rejestracji, lista rezerwowa…
Chciałbym uspokoić tych, którzy znaleźli się na liście rezerwowej. Jeszcze wiele miejsc się zwolni - doświadczenie poprzednich Zlotów uczy, że część osób rejestruje się “na wszelki wypadek”, dla żartu albo z innych nie zrozumiałych nam powodów, nie wszyscy wnoszą opłatę rejestracyjną, część osób rezygnuje gdy dowiadują się, że nie będzie pokoi koedukacyjnych albo, że nie załapał się kolega z którym chcieli jechać. Odrzucane są także zgłoszenia nieprawidłowe, niektórzy uczestnicy sami rezygnują.
Wobec tak olbrzymiego zainteresowania postaramy się także trochę zwiększyć pulę miejsc.
Tak więc głowa do góry - nic nie jest jeszcze przesądzone.
ech…
=D> to tylko świadczy o tym jak dużą popularnością cieszy się vortal oraz zlot.
ale nie wierze 100 osób w 2 minuty, samo wypełnianie formularza mi więcej zajęło
Sam nie wierzę …
Ostatnio rozeszły się w 4 godziny …
“Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie oczekuje na weryfikację i akceptację.”
a ja takie dostałem hmmm
Ale kwas… :-/
masakra, jestem pod wrażeniem, no nadal nie mogę uwierzyć że tak szybko się to wszystko odbyło pewnie ze 100 osob o 20:01 się zarejestrowało, heh ciekawe tylko ilu z nich rzeczywiście jest zainteresowanych zlotem
No załamka totalna na dobitkę przepięknego poniedziałku. :-[