HotZlot 2009 - wątek ogólny

Ufolec - każdy dostał taką informację raczej. Ale inna pojawia się klikając na button Rejestracja. Ja zapisałem się o 20.01 i też mam takie same info więc trochę się zdziwiłem :smiley:

trzeba bylo być mistrzem klawiatury zeby sie dostac :smiley: albo ktos napisal jakiegos bota i wszystkie miejsca zajal

mysle ze to moze byc blad na stronce hotzlot.pl bardziej liczy sie wiadomosc mailowa

a co na to ADMINI?

chyba błąd… nie możliwe… w tamtym roku to następnego dnia były jeszcze miejsca… Przynajmniej mam taką nadzieje, że to error… Krogulec, RATUNKU!

Rozeszły się w 2 minuty - było ponad 100 miejsc. Sami jesteśmy w szoku :o

no to fajnie ze się dostałem ;/

rezerwa rezerwą ale nie wiem czy nawet dobrze podałem wszystkie dane przez ten stres :PP narazie nic na maila nie przychodzi wiec chyba gdzieś trafiła mi sie literówka ;/

szczęściarze tym którym sie udało :wink:

edit

// maila dostalem :wink: ale jak pisalo tak pisze rezerwa i sie zawiodlem kurcze moje zycie to koszmar

Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie oczekuje na weryfikację i akceptację.

Prosimy o cierpliwość i pozdrawiamy serdecznie

Czyżby się udało ??

jestem ciekawy które to osoby?? mam nadzieję że to nie ja :slight_smile:

Ludzie, to chyba jakieś żarty? To jest paranoja… Zarejestrowałem się jako na pewno jeden z pierwszych, o 20:00 (odświeżałem stronę co 30 sekund przed 20., by rejestrować się od razu po pojawieniu się formularza) i … trafiłem na listę rezerwowych! !!

tez taka wiadomosc dostalem a pozniej kicha

maila dostalem o

Poniedziałek, 20 Lipca 2009 20:01

i juz rezerwa

zostanie podane miejsce na rezerwie ?

A kolega nie potrafi czytać ze zrozumieniem?

mam to samo… nie wieżę, wnoszę o nowy termin rejestracji. o 20 dokonywałem rejestracji, lista rezerwowa…

Chciałbym uspokoić tych, którzy znaleźli się na liście rezerwowej. Jeszcze wiele miejsc się zwolni - doświadczenie poprzednich Zlotów uczy, że część osób rejestruje się “na wszelki wypadek”, dla żartu albo z innych nie zrozumiałych nam powodów, nie wszyscy wnoszą opłatę rejestracyjną, część osób rezygnuje gdy dowiadują się, że nie będzie pokoi koedukacyjnych albo, że nie załapał się kolega z którym chcieli jechać. Odrzucane są także zgłoszenia nieprawidłowe, niektórzy uczestnicy sami rezygnują.

Wobec tak olbrzymiego zainteresowania postaramy się także trochę zwiększyć pulę miejsc.

Tak więc głowa do góry - nic nie jest jeszcze przesądzone.

ech… :frowning:

=D> to tylko świadczy o tym jak dużą popularnością cieszy się vortal oraz zlot.

ale nie wierze 100 osób w 2 minuty, samo wypełnianie formularza mi więcej zajęło :smiley:

Sam nie wierzę …

Ostatnio rozeszły się w 4 godziny …

“Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie oczekuje na weryfikację i akceptację.”

a ja takie dostałem hmmm

Ale kwas… :-/

masakra, jestem pod wrażeniem, no nadal nie mogę uwierzyć że tak szybko się to wszystko odbyło :slight_smile: pewnie ze 100 osob o 20:01 się zarejestrowało, heh ciekawe tylko ilu z nich rzeczywiście jest zainteresowanych zlotem :slight_smile:

No załamka totalna na dobitkę przepięknego poniedziałku. :-[