nastepna tura za 7 dni jak kasy nie wplaca
trzeba miec nadzieje:) szkoda ze nie ma info na ktorym miejscu jest sie na rezerwie
nastepna tura za 7 dni jak kasy nie wplaca
trzeba miec nadzieje:) szkoda ze nie ma info na ktorym miejscu jest sie na rezerwie
To automatyczne powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia (na listę podstawową). Zaraz będziemy przesyłać potwierdzenia.
możecie zakończyć te durne komentarze, nie dostałeś się jeden z drugim bądź mężczyzna i poczekaj co czas pokaże a nie biadoli raz po raz na wszystko wokół aż się czytać nie chce
spokojnie piszę wyraźnie Krogulec więc czekać i nie komentować tego w durny sposób
Nie musisz się tak unoscić Dużo osób podchodzi do tego emocjonalnie.
Braciszek “Brodziu” chciał jechać… i może się dostanie z listy rezerwowych,
a miałem zaklepane miejsce u niego w autku… teraz znowu muszę kombinować.
Pangrys myśli nad PKP w tym roku, ja wolał bym autkiem na 4 wyszło by taniej.
Szkoda że tak mało miejsc, ale biorąc pod uwagę 3 Portale to jednak poszło “migiem”.
Szczęście że jestem uczestnikiem zlotu z pierwszej listy.
Dostałem się ! Fajnie . Na mazury mazury mazury - popłyniemy tą łajbą z tektury !
Poczytaj sobie komentarze pod Newsem na stronie co wypisują, więc lepiej ostudzić atmosferę nim rozgoryczenie przeniesie się na forum
Dla jasności. Jeżeli ktoś dostał maila:
"HotZlot 2009 - Twoje zgłoszenie oczekuje na akceptację"
tzn. że wstępnie załapał się na listę
natomiast mail
"HotZlot 2009 - Twoje zgłoszenie znalazło się na liście rezerwowej"
oznacza, że zgłoszenie jest na liście rezerwowej
Zwracam na to uwagę bo dostajemy maile od tej pierwszej grupy w sprawie tego czy “są na liście rezerwowej”
Potwierdzenia są właśnie wysyłane - proszę sprawdzać skrzynki.
ludzie o co biega
na stronie hotzlot.pl mam takie info
"Rejestracja
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte, jednak ze względu na przekroczenie ilości miejsc, zgłoszenie trafiło na listę rezerwową.
Szczegóły zostały wysłane na podany adres e-mail."
a teraz dostalem maila ze
"Witaj,
Twoje zgłoszenie rejestracyjne na HotZlot 2009 zostało zaakceptowane. Oznacza to, że masz już wstępnie zarezerwowane miejsce jednakże ostateczna rezerwacja zostanie dokonana dopiero po odnotowaniu wpływu opłaty rejestracyjnej na konto.
Prosimy o wniesienie opłaty 50 zł z tytułu uczestnictwa w Zlocie w ciągu 7 dni na poniższy rachunek:"
o co chodzi ? gdzie jest blad
oby nie! niechciałbym widzieć 100 stron wypowiedzi w tym wątku (HotZlot 2009)
Wyskakuje Ci standardowy komunikat przy aktualnym braku miejsc, szczerze mówiąc, nie spodziewałem się takiego szaleństwa i nie przewidziałem tego do końca.
W każdym razie, każdy kto się załapał dostanie osobnego maila z informacją potwierdzającą rejestrację.
Tak będzie również w wypadku ewentualnych “rezerw” gdy ewentualnie wykruszy się czołówka listy.
Dostałem takiego e-maila
Ale takiego nie dostałem, czyli że dojechane ?? ;/
Nie, raczej musisz czekać… Jak już wcześniej wspomniano akceptacja odbywa się ręcznie więc pewnie trochę to potrwa.
z tego co widze to
ADMINI wysylaja recznie maile wiec trzeba czekac albo dostanie sie
HotZlot 2009 - Twoje zgłoszenie znalazło się na liście rezerwowej
albo
HotZlot 2009 - Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane
CIERPLIWOŚCI! (prosimy o to w mailu ) Zaraz i do Ciebie dojdzie mail z potwierdzeniem.
uzbrajam się w cierpliwość
udało mi się zarejestrować, zgłoszenie zostało zaakceptowane, przelew oczekuje na realizacje W końcu udało mi się dostać na HotZlot, jak to powiadają “do trzech razy sztuka”
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
Odbierz maila
Chętnie też bym usłyszał takie info
//EDIT: JUŻ MAM! Niezmiernie się cieszę i do zobaczenia
dokładnie, do mnie doszedł 1 email (krok 1 z 3)