Jak tak dalej pójdzie to z roku na rok będzie Wam coraz ciężej znaleźć obiekt który pomieści tyle osób
Tego się właśnie obawiamy Poza tym większa ilość osób to większe koszty…
W tym roku jeszcze niestety nie mogę pojechać, ale za to za rok już będę miał 18 lat to się pewnie wybiorę.
Od pełnoletności do pojechania na zlot jest jeszcze kawałek drogi. Zlot robi się coraz bardziej popularny i coraz więcej ludzi chciałoby brać w nim udział. Dla niektórych także odległość nie jest bez znaczenia - mi dojazd do Jastrzębiej Góry zajął jakieś 14 godzin, ale jak już wcześniej pisałem było warto :).
Mam nadzieję, że nie jestem na czarnej liście, uda mi się zarejestrować i również w tym roku dane mi będzie uczestniczyć w zlocie
ekipie z krakowa rowniez sie dluzylo w pociagu (pozdrawiam madafakera, barta i reszte kolegow), warto bylo- fakt faktem.
jednak uczciwie trzeba napisac, iz osoby o slabym sercu i zdrowiu niech sie lepiej przygotuja na twarde zderzenie. dzien + wyjazd pociagiem wieczorem + noc w podrozy + od rana do wieczora juz prelekcje + jakies wstepne spotkanie integracyjne, rozgrywki OpenArena i rozmowy do pozna = ponad 40 godzin bez snu.
a nastepnego dnia na rano
O ja Cię… Normalnie szok
Trzeba tylko załapać się w rejestracji No i szukać ekipy jadącej przez Malbork co by się dołączyć można było
Czy hostessy także będą?
No raczej powinny być
Widzę, że hostessy będą jedną z największych atrakcji
A możesz podać tylko kierunek?
Poczekaj jeszcze troche juz niewiele zostalo czasu do oficjalnej wzmianki na temat dokladnej lokalizacji. Sporo informacji juz i tak posiadamy - termin, liczebosc, przyblizona lokalizacja.
Przez Malbork to pewnie ja bede jechal jezeli uda sie zarejestrowac.
Wierzcie mi, że również chcielibyśmy jak najszybciej ujawnić miejsce tegorocznego HotZlotu jednakże musimy poczekać na podpisanie formalnej umowy, a to niestety nie zależy tylko od nas…
Kierunek: Na wschód! - Tam musi być jakaś cywilizacja!
No to poczekam, zbyt wiele możliwości
OTy - > Kosz
Tak czułem, że Hot Zlot 2009 odbędzie się na Mazurach. Pytanie tylko w jakiej miejscowości, bo powiedzenie, że odbędzie się np. nad morzem albo w górach wiele nie mówi, odległości są różne…
Już tak nie marudź - dowiesz się w swoim czasie W ubiegłym roku ludzie z USA, Irlandii czy Niemiec jechali i nie narzekali… W Twoim przypadku, jako mieszkańca Legionowa, to w ogóle nie powinien być żaden problem… Jeżeli będziesz jechać autokarem to i tak musisz trafić do Olsztyna, jeżeli samochodem to 50 km w tą czy tamtą stronę wielkiej różnicy nie zrobi…
A miejsce jest już w miarę jasno określone - na wschód od jeziora Dadaj I nie jest to “nad morzem albo w górach” - Mazury nie ciągną się przez połowę północy Polski jak morze czy całe południe kraju jak to ma miejsce w przypadku gór. Nie przesadzajmy…
Długość trasy: 455,08km To ja mam daleko.
za wschodnią granicą?
w zeszłym roku miałem ~600km
w tym ma koło 800km i nie narzekam bo chce jechać na zlot
steemm , podziwiam Cię za wytrałość
Wieści dla zniecierpliwionych. Umowa podpisana zatem jeszcze dziś opublikujemy oficjalnego newsa na temat tegorocznego HotZlotu
huhu bomba :d czekamy